• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

bence bu da mantıklı 5 - 6 iyidir :KK70:

kaza gelmesin hiç hazır değilim yaa :işsiz: başımdaki yeterince afacan
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben ikinciyi öğrendiğimde ustumden tır geçmiş gibiydi.boş boş geleceği düşlüyordum.hersey cok kötü olacak filan.ama cok şükür hamileligimi kolay bir şekilde sonlandirmak uzereyim.kızımın yalnızlığına baktıkça onun o kadar hırçın huysuz hallerine rağmen iyiki kardesin geliyor beraber takılin diyorum. Çünkü gercekten benim kizim asabi bir bebek olsa da akranlari yanından ayrılınca peşlerinden ağlıyor.

Selam arkadaşlar
Aynı düşünce ben de oluşmaya başladı
Sakin çocuk gitti huysuz bi çocuk geldi elektronik eşya meraklısı
Ayy telefon görünce alamyınca çıkdırıyor
Ne tapmam lazım
Canım biraz onun aglamasina izin ver.ama terk edercesine değil. Koca insan gibi al karşına o aglasa da tepinse de anlat.bu benim telefonum istersen sana da alırım. Varsa tlf onu ver eline.bu annenin bu senin.agladiginda cildirdiginda acıyan gozlerle bakinca aşırı kuduruyorlar.bn bazen su anda gereksiz ağlıyorsun bn gidiyorum diyorum takmıyorum bakıyorum arkamdan hicbisi olmamis gibi geliyor ;)

Selam arkadaşlar
Aynı düşünce ben de oluşmaya başladı
Sakin çocuk gitti huysuz bi çocuk geldi elektronik eşya meraklısı
Ayy telefon görünce alamyınca çıkdırıyor
Ne tapmam lazım

telefon için belli kural koy canım ,
belli saatler belli dakikakar

bizim evde televizyon tablet yok telefonu sadece sabah 5 dakika aksam 5 dakika çizgifilm izlemek için kullanıyoruz
o da aşırı huysuz olunca lalalaaa diyor yani çizgi film aç :)
inşAllah bu şekilde vam ederiz

Sağol canım tavsiyelerin için sakindi biraz agresifleşti vurmayı öğrendi kızınca bana vuruyor eşşek

Canım biraz onun aglamasina izin ver.ama terk edercesine değil. Koca insan gibi al karşına o aglasa da tepinse de anlat.bu benim telefonum istersen sana da alırım. Varsa tlf onu ver eline.bu annenin bu senin.agladiginda cildirdiginda acıyan gozlerle bakinca aşırı kuduruyorlar.bn bazen su anda gereksiz ağlıyorsun bn gidiyorum diyorum takmıyorum bakıyorum arkamdan hicbisi olmamis gibi geliyor :KK66:
Sağolasın taksilerin için dwneyeceğim

Kızlar merhaba. Kimsecikler kalmamış burada. Tabii çocuklarla ilgilenmekten kimsenin buraya vakti olmuyordur çok fena oldular artık. Benim kız yürümeye başladığından beri hiç durmuyor bir de ikinci geliyor şimdi. 8+5 günlük. Ne sevinebildim ne üzülebildim. Hayırlısı diyorum şimdilik.

pembepink pembepink MaqameT MaqameT Kızlar ben de 8+5 günlük hamileyim. Emzirmeye devam ettiniz mi ne kadar ettiniz? Benim kız bırakacak gibi değil ne yapacağım bilmiyorum.
Canim benim oglum sutumun tadi degistigi icin birakti emmeyi. Ama dr emzirebilirsin demisti birakyirmana gerek yok sanirm son 3 aya kadar emebiliyor yinede dr daha net bilgi verir.

Canim benim oglum sutumun tadi degistigi icin birakti emmeyi. Ama dr emzirebilirsin demisti birakyirmana gerek yok sanirm son 3 aya kadar emebiliyor yinede dr daha net bilgi verir.
Biliyorum aslında ama artık acımaya başladı. Emerken canım çekiliyor sanki ama kıyamıyorum da.

pembepink pembepink MaqameT MaqameT Kızlar ben de 8+5 günlük hamileyim. Emzirmeye devam ettiniz mi ne kadar ettiniz? Benim kız bırakacak gibi değil ne yapacağım bilmiyorum.
Hayirli olsun tatlim senin adina sevindim.bnim kiz bir yasina.kadar emdi.yani ben 3aylik filan oluncaya kadar.ama gunduzleri istemiyordu.bnde geceleri de kestim.zorluk cikarmadi.istediginde oncedn goguslerime yara bandi yapistirdigimdan aaa bak meme bitmis.filan.dedim iki gun agladi bn normal sutu hep hazir ettim verdim.cok sukur unuttu gitti.

kızlar bebeklerinizi 2 yaşına kadar emzirecek misiniz? benim için cok zor olmaya başladı azaltmak istiyorum ama başaramıyorum çok daha fazla emmeye başladı ki geceleri bırakmıyor denilebilir. ne yapmalıyım. bi kaç şey denedim ama kar etmiyor

Kizlar sütüm üzüntüden kesildi 2gun gelmedi diye bilirim bu gün malt içeceği çorba sıcak suyla masaj falan derken geldi ama oğlum emdiğini kusdu bazen kessemmi diye dusunuyodum ama böyle kendiliğinden kesilince çok kötü oldum oğlum sürekli meme diye geliyo emiyo gelmeyince diğer memeyi emmek istiyo geri gelir mi ki sütüm ya çok üzüldüm bi anda böyle olmasina gerçi maşallah bayağı emDi ama gene de 2yasina kadar emsin istiyorum

Kizlar sütüm üzüntüden kesildi 2gun gelmedi diye bilirim bu gün malt içeceği çorba sıcak suyla masaj falan derken geldi ama oğlum emdiğini kusdu bazen kessemmi diye dusunuyodum ama böyle kendiliğinden kesilince çok kötü oldum oğlum sürekli meme diye geliyo emiyo gelmeyince diğer memeyi emmek istiyo geri gelir mi ki sütüm ya çok üzüldüm bi anda böyle olmasina gerçi maşallah bayağı emDi ama gene de 2yasina kadar emsin istiyorum
Kismeti ne kadarsa o kadar ener canim uzme kendini. Hayirdir insallah seni bu kaar uzen ne oldu?

başın sağ olsun canım. çok üzüldüm. Rabbim sizlere sabır versin. sağlık sorunu muydu
Biri akciğer kanseri biri rahim kanseri en son ölen kuzenimde denizde boğuldu hepsi arka arkaya 2kardes 5ay arayla öldü Allah önce teyzeme sabır versin insallah 5 ay arayla arkalı önlü mezara koydular kadın birinin acısını yasayamadan diğeri mezarlıkta hangisine yanacağını şaşırıyo Allahım evlat acısı kimseye vermesin

Back