2016 Şubat Anneleri

Kızlar biz de istah tan yana sıkıntılı yiz. Şurup kullanan var mı istah için veya vitamin gibi. Bu ara d vitamini kesti mi doktorlariniz bizimki kesti ama 2 yaş diyor birçok yerde kafam karıştı

Kızlar biz de istah tan yana sıkıntılı yiz. Şurup kullanan var mı istah için veya vitamin gibi. Bu ara d vitamini kesti mi doktorlariniz bizimki kesti ama 2 yaş diyor birçok yerde kafam karıştı
Yaz geldiği için artık d vitamini kullanmama gerek yok biz balık yagi kullaniyoruz (mollers ) onun içinde d vitamini var diye sokağa çıkardığım günler vermiyorum. Vitamin ve çinko surubu çok ara ara veriyorum haftada 1 -2 gibi iştaha gelince kaç aydır çok istahsizdi şu ara biraz iyi gibi bizimki maşallah ama kilosu düşük 9700 deyiz hala

Biz d vitamini birakalo cok olduu.istah icin doktor bi srup verdi ama benim oglum sagolsum hicbir surup gibi onu da icmedi.

Selam bende 2016 Şubat annesiyim.
Bebişler nasıl neler yapıyorlar

Merhabalar uzun bir aradan sonra ben geldim :) önceki mesajları hiç okuyamadım ama bundan sonra buralardayım

Merhaba kizlar bende uzun Aman oldu girmeyeli Nasılsıniz bebisler nasil ..
Ve sizlere sorum olacak e bebek indirim kuponubolan var mi eskiden buradan paylaşırdik ya eskisi gibi

Merhabalar kızlar hoşbulduk şükür herşey yolunda bebeğim büyüyor ben anneliğe alışıyorum ama yorgunluğa alışamadım daha eşim seneye ikinci cocuk düşüncelerine girdi bende kararsızım sıcak bakıyor gibiyim hamilelik dönemini aklıma getirince siz geldiniz aklıma geri dönmek istedim sizlerin nasıl gidiyor? Nasılsın?ız

Çok kişi kalmadı buralarda... çoğu yazmıyor artık. Ben iyiyim. Okul kapanıyor, evde oğlumla daha aktif bir yaz geçireceğim.

Eğer ikinci çocuk düşüncesi varsa seneye uygun olabilir aslında ama ben bu düşünceden korkuyorum.

Hayırlısı olsun.

Selam arkadaşlar
Aynı düşünce ben de oluşmaya başladı
Sakin çocuk gitti huysuz bi çocuk geldi elektronik eşya meraklısı
Ayy telefon görünce alamyınca çıkdırıyor
Ne tapmam lazım

İnşaallah hayırlısı ile büyütürsün zaten kaza ile olmazsa insan kendisi korkuyor ya
Bu kadar erken değil ama bnim planim kızım 2yasina gelmeden ağustos gibi filan ikinciyi yapmakti.yaşları yakin olduğumuz kardeslerimle aram cok iyi ama büyüğüm ile farkim cok fazla.o hep ayri bir dünya olarak yaşadı. Benim çocuklarım da yaşları yakın degil baya ikiz gibi olacak ins anlaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…