- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Biraz yavasladi hareketlerim tabiki.ama yine de cok iyi gidiyor cok şükür. Kızım biraz daha uslu olsa hersey super olacak
olsun yine de şükür canım. ayrıca maşallah sana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz yavasladi hareketlerim tabiki.ama yine de cok iyi gidiyor cok şükür. Kızım biraz daha uslu olsa hersey super olacak
aynı şeyleri yaşıyoruz benim bebeğimde ise giderken el sallar dönmemi 4 gözle bekler sarılır kucaklar koşa koşa yanima gelir. dediğin gibi bi ortamda çok aramıyor beni.niye acaba ya ? bi kaç kişiye sordum aslında oluyor böyle şeyler dediler de tatmin edici bir cevap alamadimaynen canım. şükür hiç yabancılama yok . işten gelince kucaklar mutlaka sarılır vs, giderken baybay eder. Şükür hiç sıkıntı yaşamadım. ama ortamda beni çok aramaz .
Biraz daha deneyeyim bakalım inş seninki gibi olurCanim benimkide cok sık uyaniyodu 1 haftadir tek uykuya dusurdum gerci 2 gundr yine 2 kere uyuyo 8de kalkarsa 2 uyku 9 9 bucukta kalkarsa tek uyku 2 bucuga kadar oyaliyorm uyutyrm gece daha az uyaniyo bende bi kere denemstm tkek uykuyu onceden gece daha fazla uynmsti ama suan tam zamani gbi bi kac kere daha dene bence
Aynen dene canim oyala guzelce bugn 10a ceyrek kala kalkti ama tabi gece 4ten sabah 7yr kadar uyanikti kac gundur atesli azi disi cikmis bugn farkettm ondan uyudu yoksa 10a kadar imkansiz uyumaz oglen 2de zor yatrdm daha uyumuyodu bileBiraz daha deneyeyim bakalım inş seninki gibi olur
aynı şeyleri yaşıyoruz benim bebeğimde ise giderken el sallar dönmemi 4 gözle bekler sarılır kucaklar koşa koşa yanima gelir. dediğin gibi bi ortamda çok aramıyor beni.niye acaba ya ? bi kaç kişiye sordum aslında oluyor böyle şeyler dediler de tatmin edici bir cevap alamadim
Benim kızım da iki isimli ama tek ismini kullanıyoruz. Diğer ismi ile hitap edilince bakmıyor.. Zaten ne diye 2 isim koyduysam seninki canı istediği an karşılık veriyodur bence:) diğer anlattıkların gayet normal.. canı isterse arada bakıyo demişsin
başka odaya gidip çağarsanız gelmez mı peki... Bence çok takmayın. benim de oğlum bazen bakmaz. kafası meşgulse.
Canim merhaba sadece ismine mi tepkivermiyor ? göz temasi kuruyor mu ? Başkalariyla oynuyor mu ? Birde işitme testine falan götürdüñ mü ?
Benim oglumun adi mehmet ali. Ikisibir arada cagirirsak bakiyor ama sadece mehert veya sadece ali deyince bakmiyor.Herkese merhabaa
Hamileyken daha aktiftim bayadiir yazmamisim umarim herkes iyidir..
Arkadaslar moralim biraz bozuk benmi kuruntu yapiyorum bilemiyorum ama arastirinca int vs kafam daha cok karisti
sorun su ki bebegim ismine pek tepki vermiyor.
Hareketli bi bebek aktif fildir fildir herseyi iyi masallah bay bay yapar, opucuk verir, anne baba ufak tefek biseyler soyluyor goz temasida var. Ismiyle sesleniyorum oglum diorum baska seylerle uğraşıyor bana bakmiyo cani isterse arada bakiyo.
Sizin msj lariniz cok cok onemli moralim cok bozuldu su saat oldu uykum kacti int den bakip duruyorum
Buarada oglum subat dogumlu ve iki ismi var .
Ben iki isminide soyluyorum baba tek ismini. Genelde disarda da tek ismini soyluyolar ama ben tek ismini soyledigimde de pek bakmiyo
Canim benim oglum da oyle. Ben adem gunes in mahremoyet egitimi kitabini okumani tavsiye ederim.Günaydın anneler ve çocukları :) oğlunu bir sıkıntısı var. bence sıkıntı... herkese gidiyor istisnasız. ona gülen gel diyen gezmeye götürme ihtimali olan herkes e ... yolda kimse ona selam vermeden geçemez o seslenir mutlaka... evet çok güzel. maşallah aşırı sosyal bir çocuk... amaaa... yarın birgün bu önüne gelenle giderse... parkta gel diyene gidiyor... hiç demiyor yabancı bu
aynı inşallah güvenli bağlanmıştır eşim ağlayıp sonra sakinleşmesi gerektiğini söylüyor güvenli bağlanan çocuklar öyle oluyormuş. bizimki ona göre takmıyormuş bizi:)güvenli bağlanan çocuklar da olur bunlar ama işte beni telaşlandıran yabancılama gib bir durum hiç yok.
aynı inşallah güvenli bağlanmıştır eşim ağlayıp sonra sakinleşmesi gerektiğini söylüyor güvenli bağlanan çocuklar öyle oluyormuş. bizimki ona göre takmıyormuş bizi:)
Canim benim oglum da oyle. Ben adem gunes in mahremoyet egitimi kitabini okumani tavsiye ederim.
Kızlar bnm ki tam tersi. Ben tuvaletteyken bile ağlıyor. Bni bir yere göndermiyor. Bn bu durumdan rahatsız olmaya başladım.ama oğlum ortama girdiğimde direk koşarak gelir bana , belli zaman dilimlerinde ben olmazsam huzursuz olur ama işe gittiğim saatlerde gayet bay bay is gönderir . ama takmıyor da olabilir :).
tamam canım okuyayım. aklımda olan bir kitap.
yok ya illa da ağlayacak diye bi durum yok bence. yani senin dediğin doğru güvenli bağlanmış ki bizim geri donecegimizi biliyorlar o yüzden rahatlarama oğlum ortama girdiğimde direk koşarak gelir bana , belli zaman dilimlerinde ben olmazsam huzursuz olur ama işe gittiğim saatlerde gayet bay bay is gönderir . ama takmıyor da olabilir :).
tamam canım okuyayım. aklımda olan bir kitap.
Sadece kan ilacı mı kullanacaksınız peki canım. Yani dr bu kadar sıkıntılı bir konuya nasıl böyle yaklaştı anlamıyorum. Bir sıkıntı olmasa sen zaten dr a gitmezdin ki. Şimdi 15 gün sonra ki sonucu göstermeyi mi bekleyeceksinizMerhaba kızlar götürdüm kızımı endokrinoloji doktoruna. Her zaman ki gibi hayal kırıklığı ama hata benim dr sanki sihirli bişey diyecek benim kızım yemeye başlayacak. Kilo boy ölçümü yaptı üstünde tonla şey vardı 8400 boyunu 74 ölçtü oysa 72 cmdi bi hafta önce. Sonrada o rakamlarla hesap yaptı %10 persentildeymiş daha ne kötü durumda çoçuklar varmış 3 ayda bir kontrol edecekmiş. Bi sürü test istedi hatta biri 15 gün sonra çıkıyormuş sonuçları aldık ama daha baktıramadık. Kan düşük ve karaciğerle ilgili bir hormon yüksek ama netten baktım o kadar yükseklik önemli değilmiş. Memeye güveniyor yemiyor diyorum kıyamıyorum kessem bu sefer hiçbişey yemezse ne yaparım. O kadar yoruldum ki 3. Çoçuğum ve yemiyor diye psikolojim her geçen gün bozuluyor diyorum ki ben beceremiyorum çoçuk büyütmeyi herhalde. Uğraşıyorum 3 kaşık yemek için reklam mı izletsem ninni mi dinletsem tüm gün üstüm başım mama yemek. Allahım herkesin çoçuğuna güzel iştahlar versin.
canım benım kızımda aynı gece bıle uyanıp kosa kosa vc ye geliyor ya adım atıırmıyor evde çalışıyorum aksam eve gıdınce makınaya bulaşık dahı koydurmuyor esımde hıcbır ıs yapmıyor sonra ew dağınıklığından sorunlar çıkıyorKızlar bnm ki tam tersi. Ben tuvaletteyken bile ağlıyor. Bni bir yere göndermiyor. Bn bu durumdan rahatsız olmaya başladım.
Benimkinin tek söylediği meme..bana da meme diyor memeye de meme diyor başka bişey demeye hiiiiiccc niyeti yokpArkadaşlar konuşmalar ne alemde.. pıtırcıklar artık cikcikliyolar
Bizimki herşeyi söylüyor maşallah anne baba dede nene teyze gel git bitti ve bizim söylediğimiz birçok şeyi tekrarliyor ama tembel kızım hala yürümüyor 5-6 adım atıyor ama yürümek istemiyor kendini yere atıyor zilliArkadaşlar konuşmalar ne alemde.. pıtırcıklar artık cikcikliyolar