2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar konuşmalar ne alemde.. pıtırcıklar artık cikcikliyolar
bizde henüz pek kelime yok canim:)at golll ve arada gel gel diyor sadece:) tüm gün susmuyor o ayrı mesele AMA kendi dilinde konuşuyor. ama maşallah hemen hemen her şeyin anlamını biliyor ve derdini anlatıyor çok sukur

Hanımlar size bişey danışmak istiyorum. Ben yarın için randevu aldım spiral taktırcam ama hâlâ kararsızım. Kullanan var mı aranızda? Ona rağmen hamile kalma olasılığı nedir? Ya da yan etkileri çok oldu mu?

ben taktırmadım doğal yollardan korunuyorum
prezativin bile spiralden daha güvenliği olduğunu söyleyen cok
çünkü hafif yerinden kaysa hamile kalabilirsin

Arkadaslar yorum yapamadim kusura bakmayin.. Uzay'da birseyler soyleyebiliyor.. mesela birsey dusurdugu zaman 'dustu' biri gidince 'gitti' yemegimiz bitince 'bitti' dustugumuzde 'acidi' yada 'aciyor' bizi cagirdiginda 'gel' .. onun disinda gol, atta ahahaha, anne, baba, dede, bye bye, mama, alo .. bunlar hatirladiklarim ama su sira cok sey ogrenmeye basladi biz kartlara gecicez artik.. bir ara gecmistik ama tekrar yapamadigi icin biraktik ama hafizasindadir diye tahmin ediyorum..

Ama en guzel bebek dili, sabahlari cik cik biseyler konusunca ben bitiyorummm ahh yavrum bunlari yapmadiginda ben bu gunleri ne cok ozlicemmm..

Bu arada kizlar Uzay cok kilo almadi maalesef suan bizim tartimizda sadece 10,8 kg .. ne yapsamda kilo aldirsam bilemiyorum

Bu arada kizlar Uzay cok kilo almadi maalesef suan bizim tartimizda sadece 10,8 kg .. ne yapsamda kilo aldirsam bilemiyorum
Evimizin muhabbet kuşları onlar :) bende bazen düşünüyorum bir kaç sene sonra bugünlerimizi özlücez diye zaman çabuk geçiyor. Ben bol bol video çekiyorum sonradan izlemesi çok zevkli oluyor. Benim oğlumda kilo almıyor kaç aydır. Hemen hemen aynı kilolarımız. Çok hareketli olduğuna bağlıyorum. Ne yedircemi bilemiyorum bebekken maşallah kiloluydu şimdi görenler kuş gibi kalmış diyorlar. Hele soyununca çöp adam gibi kalıyor ısıracak yer bulamıyorum artık :) Ben hiç hazır mama vermemiştim. Şimdi yatarken pirinç unlu sütlü muhallebi yediriyorum içine kuru hurma,kayısı,üzüm koyuyorum kilo aldırsın diye. İnşallah işe yarar.

Bende irmikli muhallebiden veriyorum.. bazen icine tahin katiyorum cok severek yiyo .. aslina bakarsan yemesi cok iyi ama cok kilo almiyor.. ufak bir gobusu var ama maasallah kas yapisi cok iyi kasli benim oglum ahahaha bol bol kudurmaktan oglus zaten zor kilo alir gibime geliyor :)

oğlum kilolu doğdu ama artık kilo almıyor aylardır. ara,ara verip geri alıyor ama yerinde durmayan bir bebek.

şu ara çok şımarık...

konuşmak işine gelirse...

ben geçen yılı bile çok özledim :)))

Çok uzun zaman oldu girmeyeli. 16 aylık oldu. Konuşmaya çalışıyor. Kendince birşeyler söylemeye çalışıyor. Artık heryere tırmanıyor. Koşup duruyor. Hiç oturmuyor. Bu enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum. Ek gıda hala tam anlamıyla alamıyor. Alerjik bir bebek. Bağışıklık düşük malesef. Sıknsık hasta oluyor. Bugün yine iğnelere başladık. Keyfi kaçmadı hamdolsun. Arada nacızlanıyor. Sürekli dışarıya çıkmak istiyor.
Sizin bebeleriniz nasıl? İnşallah hepsi sağlıklı ve keyiflidir.

Bebim kız hala iştahsız. Artık fazla takmıyorum. Yerse yer, yemezse zorlamıuorum başka alternatif sunmuyorum. Tabiki gönlüm yemesinden kilo almasından yana ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok dedim ve şuan boşverdim artık. Kendimi boşa üzüyorum doğduğundan beri iştahsız zaten. 9 kilo bile olamadı daha. Boyuda kısa 70 ti 14 aylıkken. Mama, meme, cici, dandini, gel, abla, bak diyor bitek, yürüyor bu arada

Selam anneler.cok oldu yazmayali.benim kiz hic manali konuşmuyor yaaaa.sıpa habire konusuyor kafa şişiriyor ama hicbiri anlamli değil. Sanki gercekten anlatıyor gibi el kol kaş kafa jest mimik ne varsa aktif kullaniyoruz ama :) bunun dışında spider girl oldu resmen.koltuklara çıkıp duvar destekli yan yan gidiyor tepelerde. Kardeşine rahat vermiyor göbeğimi bir yere tirmanmak icin basamak olarak kullanmak istiyor saçlarına toka istemiyor ama cok fazla uzadilar ve gozlerine giriyor.ne yapsam bu duruma bilmiyorum

Galiba herkes kilodan muzdarip
Zeynep'te 11 buçuk kilo kaç aydır kızım ancak boya gidiyor boyu 87 cm oldu beni görünce yemeği bırakıyor gün içinde emmedigi için babaannesi ile akşama kadar yiyor içiyor ama ben evde iken tek derdi meme meme meme ne yapacagimi bilmiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…