- 28 Eylül 2015
- 5.366
- 15.140
- 248
Hatta 5-6 sene :)
Oyyy kizlar siz hepten koyvermissinizbenim gibi kaza maza sahip olun bence.hepsi bir büyür gider.su anda kendimi böyle avutuyorum
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben ikinciyi öğrendiğimde ustumden tır geçmiş gibiydi.boş boş geleceği düşlüyordum.hersey cok kötü olacak filan.ama cok şükür hamileligimi kolay bir şekilde sonlandirmak uzereyim.kızımın yalnızlığına baktıkça onun o kadar hırçın huysuz hallerine rağmen iyiki kardesin geliyor beraber takılin diyorum. Çünkü gercekten benim kizim asabi bir bebek olsa da akranlari yanından ayrılınca peşlerinden ağlıyor.bence bu da mantıklı 5 - 6 iyidir
kaza gelmesin hiç hazır değilim yaabaşımdaki yeterince afacan
Canım biraz onun aglamasina izin ver.ama terk edercesine değil. Koca insan gibi al karşına o aglasa da tepinse de anlat.bu benim telefonum istersen sana da alırım. Varsa tlf onu ver eline.bu annenin bu senin.agladiginda cildirdiginda acıyan gozlerle bakinca aşırı kuduruyorlar.bn bazen su anda gereksiz ağlıyorsun bn gidiyorum diyorum takmıyorum bakıyorum arkamdan hicbisi olmamis gibi geliyorSelam arkadaşlar
Aynı düşünce ben de oluşmaya başladı
Sakin çocuk gitti huysuz bi çocuk geldi elektronik eşya meraklısı
Ayy telefon görünce alamyınca çıkdırıyor
Ne tapmam lazım
Selam arkadaşlar
Aynı düşünce ben de oluşmaya başladı
Sakin çocuk gitti huysuz bi çocuk geldi elektronik eşya meraklısı
Ayy telefon görünce alamyınca çıkdırıyor
Ne tapmam lazım
Sağolasın taksilerin için dwneyeceğimCanım biraz onun aglamasina izin ver.ama terk edercesine değil. Koca insan gibi al karşına o aglasa da tepinse de anlat.bu benim telefonum istersen sana da alırım. Varsa tlf onu ver eline.bu annenin bu senin.agladiginda cildirdiginda acıyan gozlerle bakinca aşırı kuduruyorlar.bn bazen su anda gereksiz ağlıyorsun bn gidiyorum diyorum takmıyorum bakıyorum arkamdan hicbisi olmamis gibi geliyor
Canim benim oglum sutumun tadi degistigi icin birakti emmeyi. Ama dr emzirebilirsin demisti birakyirmana gerek yok sanirm son 3 aya kadar emebiliyor yinede dr daha net bilgi verir.
Biliyorum aslında ama artık acımaya başladı. Emerken canım çekiliyor sanki ama kıyamıyorum da.Canim benim oglum sutumun tadi degistigi icin birakti emmeyi. Ama dr emzirebilirsin demisti birakyirmana gerek yok sanirm son 3 aya kadar emebiliyor yinede dr daha net bilgi verir.
Hayirli olsun tatlim senin adina sevindim.bnim kiz bir yasina.kadar emdi.yani ben 3aylik filan oluncaya kadar.ama gunduzleri istemiyordu.bnde geceleri de kestim.zorluk cikarmadi.istediginde oncedn goguslerime yara bandi yapistirdigimdan aaa bak meme bitmis.filan.dedim iki gun agladi bn normal sutu hep hazir ettim verdim.cok sukur unuttu gitti.
Biliyorum aslında ama artık acımaya başladı. Emerken canım çekiliyor sanki ama kıyamıyorum da.
hayırlı olsun canim sağlıkla doğsun bebeginBiliyorum aslında ama artık acımaya başladı. Emerken canım çekiliyor sanki ama kıyamıyorum da.
Kismeti ne kadarsa o kadar ener canim uzme kendini. Hayirdir insallah seni bu kaar uzen ne oldu?Kizlar sütüm üzüntüden kesildi 2gun gelmedi diye bilirim bu gün malt içeceği çorba sıcak suyla masaj falan derken geldi ama oğlum emdiğini kusdu bazen kessemmi diye dusunuyodum ama böyle kendiliğinden kesilince çok kötü oldum oğlum sürekli meme diye geliyo emiyo gelmeyince diğer memeyi emmek istiyo geri gelir mi ki sütüm ya çok üzüldüm bi anda böyle olmasina gerçi maşallah bayağı emDi ama gene de 2yasina kadar emsin istiyorum
1 sene de 3 tane kuzenimi kaybettim en buyugünün yasi 35 biri 26 biri 24Kismeti ne kadarsa o kadar ener canim uzme kendini. Hayirdir insallah seni bu kaar uzen ne oldu?
1 sene de 3 tane kuzenimi kaybettim en buyugünün yasi 35 biri 26 biri 24
Biri akciğer kanseri biri rahim kanseri en son ölen kuzenimde denizde boğuldu hepsi arka arkaya 2kardes 5ay arayla öldü Allah önce teyzeme sabır versin insallah 5 ay arayla arkalı önlü mezara koydular kadın birinin acısını yasayamadan diğeri mezarlıkta hangisine yanacağını şaşırıyo Allahım evlat acısı kimseye vermesinbaşın sağ olsun canım. çok üzüldüm. Rabbim sizlere sabır versin. sağlık sorunu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?