Hiç bilmiyorum ya geçiyor bir süre sonra tekrar geliyor. Dün yanıma başkabir hasta yatırdılar. Allahın gücüne gitmesin gerçekten o kadar kötü kokuyorlardı ki anne kız sürekli camı açık tutmak zorunda kaldım şifayı kapmışım malesef öksürük nefes darlığı falan başladı doktor ondan dolayıdır göğüs ağrın dedi bişey de yapamadı.
Nst de sancılar değil de bebeğin kalp atışları 200 e çıkınca çok korktum sakin kalamadım.
Amin canım inşallah
Canım benimki sancı değil aslında kasılma oluyor karnımı sanki sıkıyorlar gibi oluyor.
Canım ben nst de 87 yi gördüm en son hemşireler doktorla konuşurken duydum 100lere vuran çok güçlü sancısı var diye. Dediğim gibi sancı değil benim hissettiğim kasılma kasılma ile birlikte sancı da olursa dayanılmaz oluyormuş sanırım
Evet canım zaten 100 sonmuş sanırım. Nst den sonra hemen doğumhaneye geçtim açıklık hala aynı dedi ebe. Sonrasında doktorum geldi elle karnımı muayene etti o sıra karnım yumuşaktı kasılma yoktu. Göğsümdeki ağrıyı da işte öksürüğe bağladı. Hastanede daha kötü oluyorsun hastalandım diye çıkışımı verdi taburcu oldum geldim eve. Çıkmadan nst takıldı yine kasılmalarım vardı ama bence probu yanlış yere koydu çok güçlü kasılmayı 30 ölçtü. Hemşireye söyledim ama nst de gözükmemiş dedi geçti. Hala kasılmalarım var ama düzenli değil.