2016 Şubat Anneleri

Hareketler dokumunde yok valla icimi su serptin canim saolasin ya

Konuşma tarihi 2013 yazıyorsa doğrudur canım ben çok taklmıyorum facete bakılan kişilere bende bakıyorum ne yalan söyleyeyim sonuçta adamın telefonunu kontrol etsen bile gündüz yannda yok gözünede perde çekemezsin ki ben eşime sevgili olduğumuz dönemden beri çok net bir şekilde söyledim aldatma olursa fiziksel olsun olmasn anında biter diye kasmıyorum o yüzden

Benimde asla tahammulum yok her kahrini cekerim her sorunun ustesinden gelirim ama aldattigi an biter benim icin... ben bakmiyorum kimseye bakmamda oda bakmasin ben esimden habersiz bakkala bile inmiyorum birak baska facede birini arattigimi gorse kiyamet kopar resmen oda bakmasin tahammul edemem oda bakmamis heralde insallah kendimi kandirmiyorumdur ona da cok guveniyorum guvenimi bosa cikarmamistir insallah

Face ana sayfasında benimde tanımadığım kişiler çıkıyor arkadaş olarak ekle diye sonra araştırdım ya letgo da konışmuşum yada whatsap numaramı verdiğim kişiler çıkıyor. Eşinde önceden konuştuysa öyle çıkıyordur.

Hareketler dokumunde yok valla icimi su serptin canim saolasin ya
Canim bi de esinin yalan soyleyip soylemedigini anlarsin. mesela ben en suphede kalsam yemin et derim dogru soyluyorsa eder yalansa etmez ki senin kocan cocugunun uzerine yemin etmis akli basinda olan kisi onun ne anlama geldigini bilir zaten. Sana tavsiyem uzatma olayi ve huzurunu bozma cunku erkekler bu tar olaylarin uzatulmasindan hic hoslanmiyorlar hele de haklilarsa.

canım ilaç zaditen ise onu bize eski drumuz 2 aylıkken vermişti prospektüsü okuyunca ve netteki yorumlara bakınca vermedim zararlı diye şimdi gittiğimiz dr önermedi o ilacı yaşına girince kullanılan iştah açıcı varmış yaşına girmesini bekliyorum ama çok yoruldum psikolojik olarak fiziksel olarak iştahsız ama çok hareketli kuzımyumuyor birde çok geç yatıyor işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum anneme götüreceğiz sabah erken çukucaz evden gece uykusuz bende artık uyuyamıyorum geceleri aylardır geç yatıyorum alıştım galiba biraz yese uykusuOk sorun değil ama yemiyor işte aklım hep onda olacak dikkat gerektiren güleryüzlü olmam gereken bie işim var Allah yardımcumuz olsun ve bütün bebeklere iştah versin dün 3-5 kaşık kahvaltı yaptı yarım kase çorba yarısını döktü yarım kase kaşık mamaasıkı yedi uyanıkken devam sütü içmiyor gece iki defa hazırladım ana 30 ml devam sütü içtisadece çok az değil mi ilk 3 yıl beslenme çok önemli ama olmayınca olmuyor birkaç kaşık yesin diye bir saat uğraşıyorum ve içim neye yanıyor hiç kaliteli vakit geçiremiyorum kızımla

canım ilaç zaditen ise onu bize eski drumuz 2 aylıkken vermişti prospektüsü okuyunca ve netteki yorumlara bakınca vermedim zararlı diye şimdi gittiğimiz dr önermedi o ilacı yaşına girince kullanılan iştah açıcı varmış yaşına girmesini bekliyorum ama çok yoruldum psikolojik olarak fiziksel olarak iştahsız ama çok hareketli kuzımyumuyor birde çok geç yatıyor işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum anneme götüreceğiz sabah erken çukucaz evden gece uykusuz bende artık uyuyamıyorum geceleri aylardır geç yatıyorum alıştım galiba biraz yese uykusuOk sorun değil ama yemiyor işte aklım hep onda olacak dikkat gerektiren güleryüzlü olmam gereken bie işim var Allah yardımcumuz olsun ve bütün bebeklere iştah versin dün 3-5 kaşık kahvaltı yaptı yarım kase çorba yarısını döktü yarım kase kaşık mamaasıkı yedi uyanıkken devam sütü içmiyor gece iki defa hazırladım ana 30 ml devam sütü içtisadece çok az değil mi ilk 3 yıl beslenme çok önemli ama olmayınca olmuyor birkaç kaşık yesin diye bir saat uğraşıyorum ve içim neye yanıyor hiç kaliteli vakit geçiremiyorum kızımla

Kızlar oto koltuğu aldınız mı? Hangi markayı tercih ettiniz? Hala karar veremedim bakıyorum. Koala marka 9-36 kg isofixli koltuk beğendim joker de ağırlık onun üstündeyim. Siz neler tercih ettiniz?

Ilk cok tepki verdim sonradan inandim kapattim konuyu daha dogrusu kapatmis gibi yaptim yalan soyleyince yada hataliysa guler konusurken benimki dun ates cikiyodu gozlerinden sizlerde eski olabilecegini soylediniz icim rahatli cok tesekkurler hepinize

Minatex diye bi vitamin varmis ise yaradigini soyluyolar bi deneme sansin varsa arastirip doktoruna da sorup bi al istersen kardesim gece beslenmesini kesmeyi denedin mi hic calisan annelerin Allahin yardimcisi olsun ya

Kiyamam canım.. Zaditen kullanmayınca aynı durumdayız ben dediğim gibi 15 gün kullanıyorum sonra ara veriyorum. Böyle hiç yemeyip beslenememesi gelişimi geriden gelmesi beni çok daha olumsuz etkiliyor.
Ne işinde calisiyorsun.
Ben yarın iş başı yapıyorum. ben zor yediriyorum yemeklerini bakıcı nasıl yediricek hiç bilmiyorum ;(
Bak ne dicem. Ben onun sevdiği bir objeyi ağzıma alıyorum o elini almak için yukarı kaldırdığında ağzını açıyor hoopppp kaşığı getiiriyorum ağzına. Hopluyorum zipliyorum. Bak. Birde pencere kenarında yediriyorum. Sonuçta 5 dk da yemiyor bende daraliyorum sinirleniyorum. Hemen açıyorum cami kafami çıkarıyorum temiz ve soğuk hava bi çarpıyor kendime geliyorum. Camdan da bakıyorum ogluma cee ee yapıyorum gülüyor sonra bismillah diyip tekrar yemek isine dönüyorum.

Minatex diye bi vitamin varmis ise yaradigini soyluyolar bi deneme sansin varsa arastirip doktoruna da sorup bi al istersen kardesim gece beslenmesini kesmeyi denedin mi hic calisan annelerin Allahin yardimcisi olsun ya
Canım tşk ederim araştırayım bakalım faydası olurmu dr balıkyağı verdi iştah açar diye ama etkisi olmadı canım kızım erimiyor uyanıkken devam sütü içmiyor gece dururken içiyordu az içiyordu ama onada razıydım artık oda yok nerdeyse herkes gece beslenmesiniyavayavaş bırakıyor ama ben kendim isteyerek veriyorum ek gıdayıda yemediği için devam sütünden vitamin alsın istiyorum ama oda yok

canım benim kızım ağzını mühğrlüyor açmıyor zorla açtım diyelim geri çıkarıyor ağzından bankada çalışıyorum ben sen nerde çalışıyorsun Allah yardımcımız olsun nasıl ayrılacağız bebişlerden bilmiyorum

ayrılmak cook zor oluyor beni hala alışamadım koşa koşa geliyorum eve. ve artık iyice biliyor tanıyor beni evden çıkmak zor oluyor arkamdan ağlıyor annem bakmasına ve onu sevmesine rağmen.kan ilacı veriyor musun canım o da iştah açar. ne veriyorsun onları değiştir istersen. mesela hafif tuz kat ver bazı bebekler bizim yediğimiz gibi yiyor yemekleri bi öyle dene istersen belkide denemissindr bilemiyorum

Sen o dedigim vitamini bi arastir bakalim belki ise yarar hic sevdigi bisey yok mu hic mi yemiyo

Bebegi istahsiz olan arkadaslara tavsiyem var. Benim kizim da istahsizdi. En ufak kati parcaci bile yutamaz, bir de ustune butun ictigi mamayi kusardi. Benim kaynim tip okuyor. Pediatri bolumunde staj yaparken hocalarina sordu. Kan ilacini sabah hicbirsey yemeden acken veriyorum. Istahi duzeldi cok sukur katilari da yiyor. Sevdigi yemekleri bir kase yiyor. Deneyin siz de insallah faydasini gorursunuz.

canım yeğenimle oğlum arasında üç ay var. oğlum emekliyor sıralıyor filan bizim prenseste tık yoktu gerek duymuyordu sanki. yaşında yürüdü ardından emekler :)
aslında
Her bebeğin gelişimi farklı olur bunun farkındayım da o pıtır pıtır atacağı adımlar için sabırsızlanıyorum canım :))
Allah kolaylık versin canım. Ama sabret gecicek bugünlerde.. Olur mu bebeğin sana bu zor günlerinde yarenlik yapiyor.
Sakın olmaya rahat olmaya çalış.
Her sıkıntıda sabrediyorum canım, inşallah mükafatını alırım ve inşallah iyiki bebeğim var diye fikirlerim değişir.
Canım bişey dicem. Benim kızımda normalde iştahsız ya. Eskiyr nazaran daha iyi önceden çok kötüydü. Hemşiremiz bana süt vermemi asla mama vermememi söyledi. Bende denedim. 1,1 buçuk aydır veriyorum ve iyi geldi. İlk zamanlar su ekliyordum şimdi bazen ekliyorum bazen eklemiyorm. Hiçbir zararı olmadı. Kızıma yaradı. Zaten 1 günde en fazla 2-3 defa veriyorum . Genellikle 2 dfa. Sende bi danış belki sizede iyi gelir.

Kizlar herkese merhaba. Nasilsiniz?
Size bi sorum olacak sizin bebisler sirtustu yatarken kendileri oturma pozisyonuna gelebiliyorlar mi? 8-9.ay bebek gelisimlerinde oyle yaziyor benim oglum yapamiyor endiselendim. Cevap verirseniz sevinirim.

Kizlar herkese merhaba. Nasilsiniz?
Size bi sorum olacak sizin bebisler sirtustu yatarken kendileri oturma pozisyonuna gelebiliyorlar mi? 8-9.ay bebek gelisimlerinde oyle yaziyor benim oglum yapamiyor endiselendim. Cevap verirseniz sevinirim.
Benim kız sırtüstüyken doğrulmaya çalışıyor da oturma pozisyonuna gelemiyor daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…