Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji testine gerek yok canım. Kendin bulabilirsin arkadaşın dediği gibi 3 gün denemeden başka birşey verme. Bu döküntüler olduğunda yumurtadan başka birşey versiysrn oda yapmış olabilir. Sarısını iyice ayırıyorsun degil mi?Hep yuzunde cikiyo oglumun alerji testi yaptirsak mi ki
Ben 7 gibi kaşık maması veriyorum bir daha sabah 8.30 gibi kahvaltı veriyorum gece emmeye kalkıyor.Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
Bize yaptığım gibi soğanlı pirinçli tuzsuz pişiriyorum.Kızlar bebeğinize ıspanağı nasıl veriyorsunuz
Alerji testine gerek yok canım. Kendin bulabilirsin arkadaşın dediği gibi 3 gün denemeden başka birşey verme. Bu döküntüler olduğunda yumurtadan başka birşey versiysrn oda yapmış olabilir. Sarısını iyice ayırıyorsun degil mi?
Ben 7 gibi kaşık maması veriyorum bir daha sabah 8.30 gibi kahvaltı veriyorum gece emmeye kalkıyor.
Neden gece besliyorsun meme emmiyormu?
Gece besine alıştırmak ilerde senin için zor olabilir canım.
Bize yaptığım gibi soğanlı pirinçli tuzsuz pişiriyorum.
Yada az su az yag ile yumuşatılmış ıspanaktan pankek yapıyorum canım.
ben hiç ıspanak vermedim canım daha erken diye düşünmüştüm dokunmadi mı başlardaAlerji testine gerek yok canım. Kendin bulabilirsin arkadaşın dediği gibi 3 gün denemeden başka birşey verme. Bu döküntüler olduğunda yumurtadan başka birşey versiysrn oda yapmış olabilir. Sarısını iyice ayırıyorsun degil mi?
Ben 7 gibi kaşık maması veriyorum bir daha sabah 8.30 gibi kahvaltı veriyorum gece emmeye kalkıyor.
Bize yaptığım gibi soğanlı pirinçli tuzsuz pişiriyorum.
Yada az su az yag ile yumuşatılmış ıspanaktan pankek yapıyorum canım.
Canım pankek dediğim şöyle aslında.Canım ben pankek yapmasını beceremedim. Niye olmadı ki
Yok dokunmadı canım. İlk bizim yemek gibi vermedim tabi. Az su ile haşlama kavurma gibi birşey yaptım öyle verdim. Sevdiği için sonra yemek olarak yaptım. Ama ikinci gün vermedim. Bebekler için ısıtılarak verilmezmiş.ben hiç ıspanak vermedim canım daha erken diye düşünmüştüm dokunmadi mı başlarda
Canım salcasiz ve tuzsuz yemeğini yapıyorum ıspanağın pirinç atıyorum azıcık..kıyma da katıyorum severek yiyorKızlar bebeğinize ıspanağı nasıl veriyorsunuz
Bi küçük havuç ta katıyorum yazmayı unuttum..tavsiye ederimKızlar bebeğinize ıspanağı nasıl veriyorsunuz
Aynı durum bende de var..bazen yatağa alıyorum bazen odasındaki kanepede beraber uyuyorum..gündüzleri emmedigi için gece daha çok arıyor gibi geliyor bana.. toplasan 4 saat uyumuyorum ama yapacak bisey yok bu aşamada.. aslında var(uyku eğitimi) ama ona da pek yanaşmıyorum bakalım nolcakkızlar gece uykuları duzene gırdımı bebklerın
benım oglum 9 aylık oldu halaaa gece hıc dgru duzgun uyumuyor aglayarak uyanıyor
daha dogrusu uyanmıyor uykusunda bagrıyor aglıyor
kalkıyorum bakıyorum gozlerı kapalı
hala meme bagımlısı tabıkı
ne bıberon ne emzık almadı hala da almıyor
ne zmna duzene gırecek dıye dua edıyorum
ne yapacagımı bılemıyorum
sabah kalkıp okula gtmek cok zor oluyor gozlerımın ıcı yanıyor
Ben yaptirmayacagim zaten yaşına girince yapılacak..gerek gormedimKızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittik kızım 9 aylık 7 kilo hiçbişey demediler. 9 aylık aşısını isteyen yaptırıyor çoğu kişi yaptırmıyor dediler. Bilgisi olan var mı aşı hakkında? Benim kızım büyümeyecek galiba hiç kilo almıyo bişeyde yemiyo
Sağol güzelim bende hafta sonu yapayım bakalım beğenecek mi bizim küçük prens. Bugün de çok güzel bi ıspanak aldım taptaze şansa ıspanak konusu açıldı:)Canım pankek dediğim şöyle aslında.
İçine koyacagım şeyi hazırlıyorum ıspanak, havuç, dereotu , peynir ,zeytin, muz , balkabagı gibi..
Sonra hep aynı şeyi koyuyorum. 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı un yarım çay kaşığı karbonat. Karıştırıyorum.
Isıttığım kızgın minicik tavaya tereyagı sürüyorum. Pişiriyorum. Üzerine kapak kapatıyorum. En küçük ocakta kısıkta üzeri gözgöz olana kadar pişiriyorum. Spatula ile yavaşça ters çeviriyorum.
Tavam minicik olduğu için bu tarifle oluyor.
Büyük tavaya kaşık ile dökeceksen kıvamına göre az daha un ekleyebilirsin.
Benim minişimin favorisi havuçlu olan. Onu bayılarak yiyor.
Yok dokunmadı canım. İlk bizim yemek gibi vermedim tabi. Az su ile haşlama kavurma gibi birşey yaptım öyle verdim. Sevdiği için sonra yemek olarak yaptım. Ama ikinci gün vermedim. Bebekler için ısıtılarak verilmezmiş.
Canım ben hünnap in keçiboynuzu ozütünü kullanıyorum eczanelerde satılıyor.. yarım çay kaşığı veriyorum her sabah..tavsiye ederimBazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .
aslında ilaçda kullanmak istemiyorum. Keçiboynuzu özü kansızlığa birebirmiş ondan alıp vermeyi düşünüyorum.
Canım teşekkür ederim tekrar deneyeceğim. Csnım ıspanağı ilk nasıl verdin anlamadım bende ilk defa vereceğim deCanım pankek dediğim şöyle aslında.
İçine koyacagım şeyi hazırlıyorum ıspanak, havuç, dereotu , peynir ,zeytin, muz , balkabagı gibi..
Sonra hep aynı şeyi koyuyorum. 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı un yarım çay kaşığı karbonat. Karıştırıyorum.
Isıttığım kızgın minicik tavaya tereyagı sürüyorum. Pişiriyorum. Üzerine kapak kapatıyorum. En küçük ocakta kısıkta üzeri gözgöz olana kadar pişiriyorum. Spatula ile yavaşça ters çeviriyorum.
Tavam minicik olduğu için bu tarifle oluyor.
Büyük tavaya kaşık ile dökeceksen kıvamına göre az daha un ekleyebilirsin.
Benim minişimin favorisi havuçlu olan. Onu bayılarak yiyor.
Yok dokunmadı canım. İlk bizim yemek gibi vermedim tabi. Az su ile haşlama kavurma gibi birşey yaptım öyle verdim. Sevdiği için sonra yemek olarak yaptım. Ama ikinci gün vermedim. Bebekler için ısıtılarak verilmezmiş.
Bugun oldu sukur..8 gün olduydu artikBnm de gecikti stres oldum
Bnm de dün oldu canım 5 gün gecikti. Kendim ile çeliştimBugun oldu sukur..8 gün olduydu artik
Yok canim green diye baslayan bir marka ve keskinoglu markasi organik.yaziyor zaten üstünde. biz de bugun bimden banvit aldık donmus değil. o da koy tavuguymus biraz daha iri ve pahaliydiCanım hepsi mi organik a101 dekiler
Normalde ilk verdiğim sebzeleri buharda pişiriyorum. Ispanagı öyle yapmak istemedim nedense güzel olmaz gibi geldi. Az su koydum haşlama gibi.. yumuşadı zaten hemen. Suyunu iyice çekincede tavada bir iki çevirttirdim.Canım teşekkür ederim tekrar deneyeceğim. Csnım ıspanağı ilk nasıl verdin anlamadım bende ilk defa vereceğim de
evet canım alerjisi olan bebeğe yapılmıyorMuş . hatta bize 1 hafta önceden beyazı ile verin yumurtayı alerjisi var mı diye bakalım dediler. bende beyazıni daKizlar asi icin gittik alerji yumurtadan da olabilir test yaptirin bi yumurtaya alerjisi olan bebeklere yapilmiyo bu asi dediler pazartesi yaptircaz test
Bize hiç öyle demediler canım. Sadece yumurtaya mı alerjisi olanevet canım alerjisi olan bebeğe yapılmıyorMuş . hatta bize 1 hafta önceden beyazı ile verin yumurtayı alerjisi var mı diye bakalım dediler. bende beyazıni da
yedirdim bebeğime