• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Cok karışık duygular içindeyim. gurbetteyim kimsem yok.nasil buyitecegim ikisini.ayrica kızım hala emiyor.sen ne yapmıştın.sutu ne zaman kestin.zor oldu mu ilk başlar.
Bn hiç başıma geleceğini tahmin etmiyirdum.korunuyordu eşim oysa.ama demek geleceği varmış bu bebeğin firkan firkan

Benimdd yanimda kimse yok yurtdisinda yasihorum. Sutu birakmisti oglum. Gozunde buyutme ever zor ama guzel yanlari da com.

Kizlae bueaya bu haneri bu kadar erken verecegimi hiç ummazdim.soklardayim gulsemmi.aglasam mi bilmiyorum. elim ayağım boşaldı. Adetim bir hafta gecikmisti şimdi test yaptım. ve hamileyim
Hayırlısı olsun hakkında. İlk açılış senden geldi yani bakalım ikinci kim olcak:KK53: benimde kafama sokmaya çalışıyorlar belki ikinci ben olurum belli olmaz:KK17:

Çok zOTE="pempepink, post: 48943566, member: 660658"]Cok karışık duygular içindeyim. gurbetteyim kimsem yok.nasil buyitecegim ikisini.ayrica kızım hala emiyor.sen ne yapmıştın.sutu ne zaman kestin.zor oldu mu ilk başlar.
Bn hiç başıma geleceğini tahmin etmiyirdum.korunuyordu eşim oysa.ama demek geleceği varmış bu bebeğin firkan firkan [/QUOTE]
Cok zor bir doktora programında doktora yapiyormus um gibi düşünüyorum. 4 yıl sonra çocukl bbüyümüş yükleri bayağı azalmış olacak bende bir nebze rahatlamis olucam. Benimde ikinci ssüpriz oldu dediğim gibi birden büyüyecekler yakın arkadaşolup birlikte oynayacaklar.

rica ederim öyle uzun ve detaylı yazdığın için ayrıca teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin . ben çalıştığım için gündüz emmelerimız çok azaldı. Bu duruma üzülüyorum sanki oğlum gündüz yemek yenir gece Emilir gibi ayırdı:) işten gelince hemen meme veriyorum bi iki firt çekiyor sonra bırakıyor.oynarken arada gelip emıyor çok nadir de olsa uzun uzun emdiği oluyor. Ama akşam yatmak için uzun uzun emiyor ve gece çok sık uyanıyor Emmek için. bende yatağımin hemen yanında yatağında yatıyorum ama bu aralar eşim yok bende hergün yanımda yatırıyorum bayagi bi alıştık öyle:) şimdilik 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama zaman ne gösterir belli olmaz .güzel bi yöntem bulmuşsun memeden ayırmak için bende hiç etkilemeden ayırmak isterim ayıracagim zaman.tekrar teşekkür ederim bu arada ıspanagıda demedim sevdi. dün yumurta ile verdim bugün cevizli ıspanak yaptım uydurma bi şey:)
Ben evde olduğum halde gündüzleri benim oğlanda pek emmiyor. Ama gece sabaha kadar emiyor artık süt bitiyor boş boş emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Artık göğüs uçlarım sızlamaktan bir hal oldu. Sütüm baya baya azaldı. Artık emmese bile dolmuyor göğüslerim. İnşallah 2 yaşına kadar emebilir.

Ben evde olduğum halde gündüzleri benim oğlanda pek emmiyor. Ama gece sabaha kadar emiyor artık süt bitiyor boş boş emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Artık göğüs uçlarım sızlamaktan bir hal oldu. Sütüm baya baya azaldı. Artık emmese bile dolmuyor göğüslerim. İnşallah 2 yaşına kadar emebilir.
yemekleri mı çok sevdi bizim Bebeler acaba:)ya da çok mu tok tutuyor onları yedikleri bilemedim ki. aynen ya benim göğüslerde sizliyor mahVoldum.

canım benim güzel bi haber ve biraz ürkütücü:) ikisini aynı anda büyütmek zor gibi görünüyor ama daha kolay diyor herkes. Allah sağlık sıhhat versin bebeğine .ay heyecanlandim nedse:)
Evet ben bugun yeni yeni ayy ne guzel bir küçük bebis olacak.diye mutlu olmaya başladım. yoksa baya baya tokat yemiş gibiydim
Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah hic endise etme kardesim ikisi bir buyur ne guzel
Ins tek başıma altından kalkabilirim tatlım
Ay ne güzel çok sevindim keşke bende hamile olsam ikisi bir buyuse ama bizim tedaviyle 8 yıl sonra olduğu için pek umutlu değilim seninki hayırlı olsun sakın sütten kesme bebisi tandem emzirmeyi araştır canım ikisini bir emziriyor anneler
bende arastirayim diyorum çünkü kizim özellikle aksamlari cok istiyor. sizin icin ek yumurta filan dondurulmadi mi canim.benjm teyzemin kızı dondurma yaptıktan sonra hemen bir.daha yaptilar zaten vakti geciyormus herhalde

Hayırlısı olsun hakkında. İlk açılış senden geldi yani bakalım ikinci kim olcak:KK53: benimde kafama sokmaya çalışıyorlar belki ikinci ben olurum belli olmaz:KK17:
Tatlim.bosver baskalrini kendinj dinle.bn hazir olmadan hamile kaldığım icin biraz endiseliyim.keske yaşına girseydi diyorum.ama kısmetyle geldi ins hayırlısı olur

Kizlae bueaya bu haneri bu kadar erken verecegimi hiç ummazdim.soklardayim gulsemmi.aglasam mi bilmiyorum. elim ayağım boşaldı. Adetim bir hafta gecikmisti şimdi test yaptım. ve hamileyim
Allah hayırlısıyla kucağında göstersin canım benim okuyunca ben bile heyecanlandım rabbim rızkınıda kolaylığınıda versin inşallah

yemekleri mı çok sevdi bizim Bebeler acaba:)ya da çok mu tok tutuyor onları yedikleri bilemedim ki. aynen ya benim göğüslerde sizliyor mahVoldum.
Olabilir :) benim ki elimizde birşey görmesin hemen kedi yavrusu gibi geliyor yanımıza bende yicem diye :) maşallah yeme sıkıntımız yok çok şükür. Yemek olunca akıllarına gelmiyor demek ki.

Canım korunaraktan mı oldu. Rabbim sağ salim almayı nasip etsin

Olabilir :) benim ki elimizde birşey görmesin hemen kedi yavrusu gibi geliyor yanımıza bende yicem diye :) maşallah yeme sıkıntımız yok çok şükür. Yemek olunca akıllarına gelmiyor demek ki.
maşallah nazar değmesin çok şükür bizim de yeme sorunumuz yok aynen yediğimiz her şeye bakıyor ilgisini çekiyor. ikimizde aynı olduğuna göre yemekler epey doyuruyor demek onları o yüzden Emmek istemiyorlar en azından aç olmadıklarıni biliyoruz

kızlar bebeğimin dilinin ön yüzeyinde lacivert mürekkep gibi bi iz var cuma gününden beri. ben yediği bi şey leke bırakmıştır dedim fakat bugüne kadar gitmedi. nedenini bilen var mı ya da öyle bi şey yaşayan?

kızlar bebeğim odadan cıkmama bile aglar oldu. ne tuvalete ne yemeğe gidebiliyorum. sürekli ağlıyor. bebeği böyle yapmaya başlayan var mı? eskiden böyle değildi. part time calısıyorum (haftada 3 gün) acaba bu yüzden mi böyle yapıyor?

Kizlar oglum grip oldu :KK43: ilac kullaniyorum da sizlerin onere bilecegi bisey varmi
Canım 9. Ay aşısını yaptırdın mı. Bn onu yaptırdıktan bir hafta sonra hapşurma ve burun tıkanıklığı başladı doktora götürdük soğuk algınlığı dedi size ne ilacı verdi

Kizlar oglum grip oldu :KK43: ilac kullaniyorum da sizlerin onere bilecegi bisey varmi
canım keşke ilaç kullanmasan . suyuna bi kaç damla limon katıp verebilirsin ve günde 1 mandalina canım iyi gelir. bi de burnunu her zaman açık tutmaya çalış . iğnesiz enjektöre burun temizleme suyu doldur tuzlu suyu bi burun deliğine tazyikli bi şekilde sık öbür burun deliğinden çıkması için bekle sonra öbür burun deliğine aynı işlemi uygula canım. her yemekten önce ve uyumadan önce uygula yoksa beslenmesi etkilenir çünkü çocuklar henüz ağızdan nefes almayi bilmiyorlar canım

Back