• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittik kızım 9 aylık 7 kilo hiçbişey demediler. 9 aylık aşısını isteyen yaptırıyor çoğu kişi yaptırmıyor dediler. Bilgisi olan var mı aşı hakkında? Benim kızım büyümeyecek galiba hiç kilo almıyo bişeyde yemiyo
canım önceden sağlık bakanlığınin aşı takviminde olan bi aşıydi sonradan kaldırıldı şimdi gene eklendi. Suriyeliler gelince tekrar bulaşma riski oldu bu ay grubundaki çocuklara o yüzden aşı takvimine geri eklendi. ben yarin yaptıracam.
bebeğine farklı türde besinler sun canım ne veriyorsun mesela ve nasıl veriyorsun?

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittik kızım 9 aylık 7 kilo hiçbişey demediler. 9 aylık aşısını isteyen yaptırıyor çoğu kişi yaptırmıyor dediler. Bilgisi olan var mı aşı hakkında? Benim kızım büyümeyecek galiba hiç kilo almıyo bişeyde yemiyo
Alir annesi uzulme sen buyusun herseyin tadini alsin o zaman gor buyumezmi hic bak gunler nasilda cabuk geciyo 1 yasina gircekler nerdeyse dun gibi dogum yaptim gun... emziriyomusun ?mama vermeyi denedin mi mama kilo yapiyomus

Görünce cevap yazmak istedim benim bebegim de de oluyor bu ısırık gibi kırmızı kırmızı ortası hafif beyaz gibi.yediği bişey dokununca oluyor.alerji yani
Mesela ne yiyince oluyo senin bebeginde... yazdan beri sivri diye dusunuyoduk biz yumurtanin sarisini veriyodum vermeyim mi ki o zamanda ne yiycek bilmiyom valla

Mesela ne yiyince oluyo senin bebeginde... yazdan beri sivri diye dusunuyoduk biz yumurtanin sarisini veriyodum vermeyim mi ki o zamanda ne yiycek bilmiyom valla
Canım çok mu oluyor az mı mesala. Yumurtayı her zaman verdiğin de oluyor mu. Bnm bebeğşmde kabak. havuç. Yumurta yediğinde olmuştu yumurta şimdi veriyorum ama olmuyor artık havuç ile kabağı tekrar deneyeceğim tekrar yapacak mı bakalım alerji. Çok az ise takma

Canım çok mu oluyor az mı mesala. Yumurtayı her zaman verdiğin de oluyor mu. Bnm bebeğşmde kabak. havuç. Yumurta yediğinde olmuştu yumurta şimdi veriyorum ama olmuyor artık havuç ile kabağı tekrar deneyeceğim tekrar yapacak mı bakalım alerji. Çok az ise takma
Yuzunde kafasinda 5 yerde falan var suan yumurtayi her gun veriyorum nerdeyse ama bu kizariklilik bazen geciyo bazen oluyo dusunuyorum ne yapiyo acaba ama bulamadim henuz bazen bizim yemeklerimizden de veriyodum ogluma ayri yapayim o zaman ne yapiyosa bulurum insallah suan kendime cok kiziyorum nasil sivri sinek diye aldiris etmedim ben yazdan bu yana cocugun yuzu kabariyo babasi da dedi bisey mi dokunuyo diye kaynanamlar falan her yerde olur o zaman dediler ondan aldiris etmedim yazik yavruma yaa :(

Yuzunde kafasinda 5 yerde falan var suan yumurtayi her gun veriyorum nerdeyse ama bu kizariklilik bazen geciyo bazen oluyo dusunuyorum ne yapiyo acaba ama bulamadim henuz bazen bizim yemeklerimizden de veriyodum ogluma ayri yapayim o zaman ne yapiyosa bulurum insallah suan kendime cok kiziyorum nasil sivri sinek diye aldiris etmedim ben yazdan bu yana cocugun yuzu kabariyo babasi da dedi bisey mi dokunuyo diye kaynanamlar falan her yerde olur o zaman dediler ondan aldiris etmedim yazik yavruma yaa :KK43:
Her yerde olmaz canım.
Senin gördüğün yerler hep aynımı?
Vücudunda zayıf noktaları neresiyse orada gözükebilir. Sadece yüz sadece popo.. birçok bebekde alerji bölgesel gözükürmüş.
asıl heryerinde çıkarsa doktora götür göster.
Senin bebişin demek bişeye tepkisi var bu çok kötü olduğu anlamına grelmiyor. Sadece bul o besini biraz ara ver. Sonra tekrar verirsin. :KK66:

Her yerde olmaz canım.
Senin gördüğün yerler hep aynımı?
Vücudunda zayıf noktaları neresiyse orada gözükebilir. Sadece yüz sadece popo.. birçok bebekde alerji bölgesel gözükürmüş.
asıl heryerinde çıkarsa doktora götür göster.
Senin bebişin demek bişeye tepkisi var bu çok kötü olduğu anlamına grelmiyor. Sadece bul o besini biraz ara ver. Sonra tekrar verirsin. :KK66:
Hep yuzunde cikiyo oglumun alerji testi yaptirsak mi ki

Hep yuzunde cikiyo oglumun alerji testi yaptirsak mi ki
Canım hergün yumurta verme. Deneyerek bulursun zamanla geçiyorda yumurtaya vardı bizim geçti şükür elma kabak havuç ta kabardi elma da pipisini n orası kızardı havuç ile kabakta kolları ve yüzünde oldu 3 gün kuralını uyguluyormusun

Canım hergün yumurta verme. Deneyerek bulursun zamanla geçiyorda yumurtaya vardı bizim geçti şükür elma kabak havuç ta kabardi elma da pipisini n orası kızardı havuç ile kabakta kolları ve yüzünde oldu 3 gün kuralını uyguluyormusun
Uygulamiyordum nasil yapayin anlatirmisin

Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?

Uygulamiyordum nasil yapayin anlatirmisin
Canım bazı besinler hemen ortaya çıkarmaz. O yüzden ne veriyorsun 3 gün aynı şeyi veriyorsun 3 gün içinde bir yeri kabarır sa ona alerji var demek popo da pişik nefes alamama ishal bunlarda alerji belirtileri. Elma yi yeni deniyorsun diyelim onunla birlikte başka yeni besin deneme

Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
Canım bn 7 de muhallebi veriyorum. Ondan sonra hep emziriyorum canım. Muhallebiyi kendim yapıyorum

canım önceden sağlık bakanlığınin aşı takviminde olan bi aşıydi sonradan kaldırıldı şimdi gene eklendi. Suriyeliler gelince tekrar bulaşma riski oldu bu ay grubundaki çocuklara o yüzden aşı takvimine geri eklendi. ben yarin yaptıracam.
bebeğine farklı türde besinler sun canım ne veriyorsun mesela ve nasıl veriyorsun?
kızlar ben de kararsız kaldım aşı konusunda.fakat doktorlar öneriyor.ebemiz iki türlü aşı var dedi.ister karma aşı yapalım ister sadece kızamık dedi.ben de kararsız kaldım.size boyle bir sey dendi mi

kızlar ben de kararsız kaldım aşı konusunda.fakat doktorlar öneriyor.ebemiz iki türlü aşı var dedi.ister karma aşı yapalım ister sadece kızamık dedi.ben de kararsız kaldım.size boyle bir sey dendi mi
Canım ben yaptırdım. Bende kararsız kalmıştım. Suriyelerden dolayı yapılıyor Muş.

yok denmedi canım. sadece kızamık aşısı yapıldı bu sabah yaptırdık biz. yapılmasinin sakıncası yokmuş canım ben o yüzden yaptırdım . bulaşma riski var sonuçta o yüzden tedbir almak istedim. allah göstermesin

kızlar gece uykuları duzene gırdımı bebklerın
benım oglum 9 aylık oldu halaaa gece hıc dgru duzgun uyumuyor aglayarak uyanıyor
daha dogrusu uyanmıyor uykusunda bagrıyor aglıyor :D
kalkıyorum bakıyorum gozlerı kapalı
hala meme bagımlısı tabıkı :D
ne bıberon ne emzık almadı hala da almıyor
ne zmna duzene gırecek dıye dua edıyorum :(
ne yapacagımı bılemıyorum
sabah kalkıp okula gtmek cok zor oluyor gozlerımın ıcı yanıyor

kızlar gece uykuları duzene gırdımı bebklerın
benım oglum 9 aylık oldu halaaa gece hıc dgru duzgun uyumuyor aglayarak uyanıyor
daha dogrusu uyanmıyor uykusunda bagrıyor aglıyor :KK70:
kalkıyorum bakıyorum gozlerı kapalı
hala meme bagımlısı tabıkı :KK70:
ne bıberon ne emzık almadı hala da almıyor
ne zmna duzene gırecek dıye dua edıyorum :KK43:
ne yapacagımı bılemıyorum
sabah kalkıp okula gtmek cok zor oluyor gozlerımın ıcı yanıyor
aynı kaderi yaşıyoruz :)bizde de sık uyanma ve meme emme devam ediyor. bildiğim ve bana söylenen kadariyla memeden kesmeden düzelmezmis öyle devam edecek.

Back