• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

oooo uyandırmak zor bile olabiliyor bazen.ben kötü şeylerde okumuştum ama normalmiş galiba
ay iyi ya sevindim evet normalmis canım gene de burda da sormak istedim. genelde durgun zamanlarda aktiviteler azalınca sıkıldıklarında çevrelerinde onları uyaran bi şey olmadığında oluyorMuş

Bide cok didiklediginde omu bumu hangisini versem falan yaptiginda her secenegi elemek zorunda kaliyo insan onun icin sana en cok hangisi mantikli geliyosa onu vermekte yarar var diye dusunuyorum dip baligi vermeyin diyolar ee kucuk balik vermeyin yavru baliklar buyumeden oluyo diyolar kimisine civa yuksek diyolar ee ne yiyecek cocuklar hepsine buluyolar bisey ben baktikca icinden cikamadim en son somonda karar kildim benimde en sevdigim balik zaten :)

hakikisini ve içinde şeker olmayanını bulman gerekiyor canım bulabilecek misin? bende aynı Ferrumu kullanıyorum prospektüsunde paraben yazmıyor arkadaşında dediği gibi. nette belki başka bi ilacın prospektüsunu yazmışlardir bi ilaç adı altında
Bilemiyorum canım nette birkaç yerde var. Birşey diyemiyorum.
Evet canım bn hamilelikte içmiştim kanım çok fazla idi doktor şaşırmış tı bende içireyim. Canım ben yeşil mercimek verdim ama çekmedim robottan içti öyle. Bır sıkıntı olmaz demi
Mercimegi çekmeden vermeyimi soruyorsun canım. Ben hiçbir sebzeyi bakliyatı çekmiyorum. Öyle yediriyorum bir sıkıntı olmaz ;)

Cok fazla yemiyo ki zaten canim firinda bazen yagda hamsi de falan cok kilcik oluyo didik didik ediyorum resmen ama genede korkuyla veriyo insan onun icin somon daha mantikli geliyo bana
anladım canım çok sağol. daha balığa başlamadım ben. tavuk da vermeye çekiniyorum hepsi hormonlu çünkü

Bide cok didiklediginde omu bumu hangisini versem falan yaptiginda her secenegi elemek zorunda kaliyo insan onun icin sana en cok hangisi mantikli geliyosa onu vermekte yarar var diye dusunuyorum dip baligi vermeyin diyolar ee kucuk balik vermeyin yavru baliklar buyumeden oluyo diyolar kimisine civa yuksek diyolar ee ne yiyecek cocuklar hepsine buluyolar bisey ben baktikca icinden cikamadim en son somonda karar kildim benimde en sevdigim balik zaten :)[/QUOTEkesinlikle benim de en sevdiğim balık:)

anladım canım çok sağol. daha balığa başlamadım ben. tavuk da vermeye çekiniyorum hepsi hormonlu çünkü
Ama o zamanda yemesi gereken seylerden mahrum kalacak bebek ama ve sonradan yedirmekte zorlana bilirsin bi arastirma yap ve sana enuygun olani tercih et hadi simdilik baligi es gecsen bile tavugu yedirmek lazim bence koy tavugu satan yerler var bulabilirsen onlardan yedirirsin

Ama o zamanda yemesi gereken seylerden mahrum kalacak bebek ama ve sonradan yedirmekte zorlana bilirsin bi arastirma yap ve sana enuygun olani tercih et hadi simdilik baligi es gecsen bile tavugu yedirmek lazim bence koy tavugu satan yerler var bulabilirsen onlardan yedirirsin
evet doğru söylüyorsun ama köy tavuğu satan bi yer bulamadım ne yazık ki ya. Bu şehrede yeni geldim ne nerde bilmiyorum ne yazık ki.

Balık vermeye başladım ben, bir aydır yiyor. Palamut, sarıkanat ve hamsi yedi şimdilik. Çok da severek yiyor, üstüme tırmanıyor yerken. :olamaz:

evet doğru söylüyorsun ama köy tavuğu satan bi yer bulamadım ne yazık ki ya. Bu şehrede yeni geldim ne nerde bilmiyorum ne yazık ki.
Tatlim a101 dondurulmuş olarak organik tavuk getiriyor çözülünce bir seferde pişir pişmiş olani sonra dondurursun gerekirse. ya da bimde büyük tavukları da alabilirsin donmus değil onlar. ama yuzde yuz organik mi bilmiyorum. a101 full organik mis :)

merhaba ben mart 2016 annesiyim. kızım mart ayının ilk haftası doğdu. bebeklerinzle etkinlik/oyun olarak ne yapıyorsunuz? bizimkinin canı sıkılıyor

Tatlim a101 dondurulmuş olarak organik tavuk getiriyor çözülünce bir seferde pişir pişmiş olani sonra dondurursun gerekirse. ya da bimde büyük tavukları da alabilirsin donmus değil onlar. ama yuzde yuz organik mi bilmiyorum. a101 full organik mis :)
Canım hepsi mi organik a101 dekiler

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittik kızım 9 aylık 7 kilo hiçbişey demediler. 9 aylık aşısını isteyen yaptırıyor çoğu kişi yaptırmıyor dediler. Bilgisi olan var mı aşı hakkında? Benim kızım büyümeyecek galiba hiç kilo almıyo bişeyde yemiyo

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağına gittik kızım 9 aylık 7 kilo hiçbişey demediler. 9 aylık aşısını isteyen yaptırıyor çoğu kişi yaptırmıyor dediler. Bilgisi olan var mı aşı hakkında? Benim kızım büyümeyecek galiba hiç kilo almıyo bişeyde yemiyo
Canım syuriyeliler arttığı için yapılan ekstra fazla bir aşı. Ben yaptırmadım. Bebegimle kalabalık yerlere çıkmıyoruz ve etrafımda suriyeli yok. O yüzden yaptırmadım. Yaşında aynısını olacak zaten.
Kilo için takılma canım yeterli ek gıdayı alıyorsa(azda olsa et sebze yiyorsa) senide emiyorsa problem yok. Yeteri kadar yemediği şeyleri yedirmeye çalış yeter.

Sağol canım benim ne bileyim gözüm görmeden inanamıyorum :):(

Back