• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi.
Bende gecen ay oldum..buay gecti 5 6 gun daha yok..hic sevmiyom olmasam daa iyiydi

teşekkür ederim canım taktirayım en iyisi. Hamile kalacam diye korkuyorum. peki adetin kaçıncı gününde taktirdin sen sağlık ocağındaki hemşire 3. günde git dedi

Canım ben adet olmuyorum hala o nedenle gebelik testi yaptırıp rasgale taktırdım ama adet oluyosan bitmeye yakın gitmek gerek nedeni de hem rahim aşağıda ve açık oluyo acı olmuyo bu sayede hemde varolan bi hamilelşk riski olmamış oluyo

Ben ilkinde öyle korunmuştum canım. Baştan 3 aylık inelerden vyrduurdum sonra aylık iğnelere geçtim. Bir sıkıntısı yok.

3 aylık iğneler sütü azaltmıuor aylık iğneler azaltabiliyır demişti doktorum ama bende azalma olmamıştı. 3 sene öyle korundum ben.
Igneyi biraktiktan sonra bida hamilelik zor oluyo falan yazmislar bide dedigin gibi sutu azaltiyo kalitesini bozuyo falan diyolar baya kafam karisti ya

Evet canım doktor yok demişti. İçinde de yazmıyor.
Canım nette buldum prospektüsü

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/2/ferrum-hausmann-30-ml-damla
PhotoGrid_1479244844255.jpg

Igneyi biraktiktan sonra bida hamilelik zor oluyo falan yazmislar bide dedigin gibi sutu azaltiyo kalitesini bozuyo falan diyolar baya kafam karisti ya
Evet bırakınca hemen hamile kalamıyorsun. Sütün kalitesi ile ilgili birşey diyemem. Ben 18 ay emzirdim. Sonrada kendim bıraktırdım. Gelişimi büyümesi gayet iyiydi.

Canım tekrar baktım bendeki prospektüsünde yazmıyor internet ten baktım bende bu yazıyı buldum kafam karıştı
Bazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .
aslında ilaçda kullanmak istemiyorum. Keçiboynuzu özü kansızlığa birebirmiş ondan alıp vermeyi düşünüyorum.

Bazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .
aslında ilaçda kullanmak istemiyorum. Keçiboynuzu özü kansızlığa birebirmiş ondan alıp vermeyi düşünüyorum.
hakikisini ve içinde şeker olmayanını bulman gerekiyor canım bulabilecek misin? bende aynı Ferrumu kullanıyorum prospektüsunde paraben yazmıyor arkadaşında dediği gibi. nette belki başka bi ilacın prospektüsunu yazmışlardir bi ilaç adı altında

Kizlar oglumun yuzunde surekli 2.3 yerde sivri sinek isirigi gibi kirmizi biseler cikiyo neden olabilir ya yazin sivri dedikte bu havada sivri sinek de olamaz ici hafif su toplamis gibi

Evet canım bn hamilelikte içmiştim kanım çok fazla idi doktor şaşırmış tı bende içireyim. Canım ben yeşil mercimek verdim ama çekmedim robottan içti öyle. Bır sıkıntı olmaz demi

Kizlar oglumun yuzunde surekli 2.3 yerde sivri sinek isirigi gibi kirmizi biseler cikiyo neden olabilir ya yazin sivri dedikte bu havada sivri sinek de olamaz ici hafif su toplamis gibi
benim bebeğimde de çıkıyor arada herhalde yediği bi şey dokunmuştur az bi şey diyorum. tam dokunmuş olsa vücudunun ve yüzünün tümünde çıkar diye düşünüyorum. ama su toplamis gibi değil bizimkiler canım

Sonuclara bakti doktor kamsizlik var diyosaglik ocaginin versigi damladan sabah aksam 10 damla verin dedi... ben baslarda verdim sonra kullanmamistim ya keske kullansaydim... aranizda kullanan varmi
tatlım ben hiç kullanmadım kan damlasını parabenden dolayı.ama herhafta etini balığını hiç eksik etmedim. doktor damla kullanmamama rağmen maşallah çok iyi çıkmış sonuç dedi. bence damlaya gerek yok yemesine dikkat etsin

kızlar bebeklerinizin gözü dalıyor mu arada? bazen benim bebeğimin gözü dalıyor öyle dalıp gidiyor. okuduğum kadari ile normal bi durumMuş . sizin bebislerde de var mı öyle bi şey?

kızlar bebeklerinizin gözü dalıyor mu arada? bazen benim bebeğimin gözü dalıyor öyle dalıp gidiyor. okuduğum kadari ile normal bi durumMuş . sizin bebislerde de var mı öyle bi şey?
oooo uyandırmak zor bile olabiliyor bazen.ben kötü şeylerde okumuştum ama normalmiş galiba

benim bebeğimde de çıkıyor arada herhalde yediği bi şey dokunmuştur az bi şey diyorum. tam dokunmuş olsa vücudunun ve yüzünün tümünde çıkar diye düşünüyorum. ama su toplamis gibi değil bizimkiler canım
Hepsinde su toplamis gibi deyil yazdan beridir var bu boyle ara ara cikiyo ve isirik gibi
tatlım ben hiç kullanmadım kan damlasını parabenden dolayı.ama herhafta etini balığını hiç eksik etmedim. doktor damla kullanmamama rağmen maşallah çok iyi çıkmış sonuç dedi. bence damlaya gerek yok yemesine dikkat etsin
canim her hafta dedigin gibi et balik yiyo ama dusuk cikti ben versem iyi olcak gibi

Back