- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Canım tam ismi ne ferrum housman mı?Canım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorum
Onun içindede paraben var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tam ismi ne ferrum housman mı?Canım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorum
Bende gecen ay oldum..buay gecti 5 6 gun daha yok..hic sevmiyom olmasam daa iyiydiKızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi.
hadi ya hiç bilmiyordum yok canım henüz taktırmadim düşünüyorum. haP alamıyoruz canım emzirdigmız için önerilmiyor
Evet canım doktor yok demişti. İçinde de yazmıyor.Canım tam ismi ne ferrum housman mı?
Onun içindede paraben var.
Bnm de gecikti stres oldumBende gecen ay oldum..buay gecti 5 6 gun daha yok..hic sevmiyom olmasam daa iyiydi
teşekkür ederim canım taktirayım en iyisi. Hamile kalacam diye korkuyorum. peki adetin kaçıncı gününde taktirdin sen sağlık ocağındaki hemşire 3. günde git dedi
Sute gecmeyen haplar var tatlim gorumcem kullaniyo doktor soyledi gecmedigini... spirali arastir bak dedigimi okuycaksin:)hadi ya hiç bilmiyordum yok canım henüz taktırmadim düşünüyorum. haP alamıyoruz canım emzirdigmız için önerilmiyor
Igneyi biraktiktan sonra bida hamilelik zor oluyo falan yazmislar bide dedigin gibi sutu azaltiyo kalitesini bozuyo falan diyolar baya kafam karisti yaBen ilkinde öyle korunmuştum canım. Baştan 3 aylık inelerden vyrduurdum sonra aylık iğnelere geçtim. Bir sıkıntısı yok.
3 aylık iğneler sütü azaltmıuor aylık iğneler azaltabiliyır demişti doktorum ama bende azalma olmamıştı. 3 sene öyle korundum ben.
Canım nette buldum prospektüsüEvet canım doktor yok demişti. İçinde de yazmıyor.
Evet bırakınca hemen hamile kalamıyorsun. Sütün kalitesi ile ilgili birşey diyemem. Ben 18 ay emzirdim. Sonrada kendim bıraktırdım. Gelişimi büyümesi gayet iyiydi.Igneyi biraktiktan sonra bida hamilelik zor oluyo falan yazmislar bide dedigin gibi sutu azaltiyo kalitesini bozuyo falan diyolar baya kafam karisti ya
Canım tekrar baktım bendeki prospektüsünde yazmıyor internet ten baktım bende bu yazıyı buldum kafam karıştıCanım nette buldum prospektüsü
http://www.ilacprospektusu.com/ilac/2/ferrum-hausmann-30-ml-damla
Eki Görüntüle 1912109
Evet bırakınca hemen hamile kalamıyorsun. Sütün kalitesi ile ilgili birşey diyemem. Ben 18 ay emzirdim. Sonrada kendim bıraktırdım. Gelişimi büyümesi gayet iyiydi.
Bazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .Canım tekrar baktım bendeki prospektüsünde yazmıyor internet ten baktım bende bu yazıyı buldum kafam karıştı
hakikisini ve içinde şeker olmayanını bulman gerekiyor canım bulabilecek misin? bende aynı Ferrumu kullanıyorum prospektüsunde paraben yazmıyor arkadaşında dediği gibi. nette belki başka bi ilacın prospektüsunu yazmışlardir bi ilaç adı altındaBazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .
aslında ilaçda kullanmak istemiyorum. Keçiboynuzu özü kansızlığa birebirmiş ondan alıp vermeyi düşünüyorum.
Evet canım bn hamilelikte içmiştim kanım çok fazla idi doktor şaşırmış tı bende içireyim. Canım ben yeşil mercimek verdim ama çekmedim robottan içti öyle. Bır sıkıntı olmaz demiBazı doktorlar içindeki parabebin sıkıntı olmayacagını az olduğunu söylesede ben vermek istemiyorum. .
aslında ilaçda kullanmak istemiyorum. Keçiboynuzu özü kansızlığa birebirmiş ondan alıp vermeyi düşünüyorum.
benim bebeğimde de çıkıyor arada herhalde yediği bi şey dokunmuştur az bi şey diyorum. tam dokunmuş olsa vücudunun ve yüzünün tümünde çıkar diye düşünüyorum. ama su toplamis gibi değil bizimkiler canımKizlar oglumun yuzunde surekli 2.3 yerde sivri sinek isirigi gibi kirmizi biseler cikiyo neden olabilir ya yazin sivri dedikte bu havada sivri sinek de olamaz ici hafif su toplamis gibi
tatlım ben hiç kullanmadım kan damlasını parabenden dolayı.ama herhafta etini balığını hiç eksik etmedim. doktor damla kullanmamama rağmen maşallah çok iyi çıkmış sonuç dedi. bence damlaya gerek yok yemesine dikkat etsinSonuclara bakti doktor kamsizlik var diyosaglik ocaginin versigi damladan sabah aksam 10 damla verin dedi... ben baslarda verdim sonra kullanmamistim ya keske kullansaydim... aranizda kullanan varmi
oooo uyandırmak zor bile olabiliyor bazen.ben kötü şeylerde okumuştum ama normalmiş galibakızlar bebeklerinizin gözü dalıyor mu arada? bazen benim bebeğimin gözü dalıyor öyle dalıp gidiyor. okuduğum kadari ile normal bi durumMuş . sizin bebislerde de var mı öyle bi şey?
Hepsinde su toplamis gibi deyil yazdan beridir var bu boyle ara ara cikiyo ve isirik gibibenim bebeğimde de çıkıyor arada herhalde yediği bi şey dokunmuştur az bi şey diyorum. tam dokunmuş olsa vücudunun ve yüzünün tümünde çıkar diye düşünüyorum. ama su toplamis gibi değil bizimkiler canım
canim her hafta dedigin gibi et balik yiyo ama dusuk cikti ben versem iyi olcak gibitatlım ben hiç kullanmadım kan damlasını parabenden dolayı.ama herhafta etini balığını hiç eksik etmedim. doktor damla kullanmamama rağmen maşallah çok iyi çıkmış sonuç dedi. bence damlaya gerek yok yemesine dikkat etsin