- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Peki neden saglik ocaginin verdigini kullanmiyosunben kullanıyorum canım ama sağlık ocağınin verdiğini değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden saglik ocaginin verdigini kullanmiyosunben kullanıyorum canım ama sağlık ocağınin verdiğini değil.
Canım saülık ocağının verdiğinde paraben var bende kullanmıyorum doktoruma söyledim başka nşr kan ilacı söyledi onu kullanıyorumPeki neden saglik ocaginin verdigini kullanmiyosun
Çok şükür bitti gitti canım sagolCanım bebeğin nasıl oldu
Olmaz kuzum merak etmeya ben beyazını 3 gündür veriyorum bi şey olmamıştır di mi öyle kısa bi süreden Sağol canım
Ne kullanıyorsun canım. Ben yurtdışından nova ferrum kullanıyordum bitmişti yaklaşık 1 ay kullanamadım. Benimkinimde değerleri düşük çıktı. Tekrar alacagım ama Türkiyede parabensiz varsa direk onu alayım yurtdışı ile uğraşmayayım.Canım saülık ocağının verdiğinde paraben var bende kullanmıyorum doktoruma söyledim başka nşr kan ilacı söyledi onu kullanıyorum
Canım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorumÇok şükür bitti gitti canım sagol
Olmaz kuzum merak etme
Ne kullanıyorsun canım. Ben yurtdışından nova ferrum kullanıyordum bitmişti yaklaşık 1 ay kullanamadım. Benimkinimde değerleri düşük çıktı. Tekrar alacagım ama Türkiyede parabensiz varsa direk onu alayım yurtdışı ile uğraşmayayım.
Tamam tesekkur ederim canim o zaman bende senin soyledigin den alayim acaba ne zamana kadar kullanilmasi gerekiyo kiCanım saülık ocağının verdiğinde paraben var bende kullanmıyorum doktoruma söyledim başka nşr kan ilacı söyledi onu kullanıyorum
canım bende taktirmayi düşünüyorum da daha doğrusu Dr önerdi emzirdigim için en sağlıklısi bu dedi.ama ben çekiniyorum ağrı oluyor mu takarkeen ..? sonrasında da sırt ağrısı yapıyormuş doğru mu
sağlık ocağınin verdiğinde paraben varmış canım.Peki neden saglik ocaginin verdigini kullanmiyosun
kg sine göre arttırıyoruZ di mi canımCanım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorum
bende Ferrum kullanıyorumCanım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorum
teşekkür ederim canım taktirayım en iyisi. Hamile kalacam diye korkuyorum. peki adetin kaçıncı gününde taktirdin sen sağlık ocağındaki hemşire 3. günde git dediTakarken 2 dklık bişey ağrı olmuyo diyebilirim canım sonrasında ise bi ağrı yaşamadım sırt vs 4 yıl kullanmıştım bundada 5 ay oldu bence yaptır kafan rahat olur hiç değilse
Evet canım. 8 kilo ise 8 damla 9 kilo ise 9 damlakg sine göre arttırıyoruZ di mi canım
Ferrum kullanıyorum canım. 8 kilo ise 8 damla 9 kilo ise 9 damla. 1 yaşına kadar kullanılacakTamam tesekkur ederim canim o zaman bende senin soyledigin den alayim acaba ne zamana kadar kullanilmasi gerekiyo ki
Sağol canım.Evet canım. 8 kilo ise 8 damla 9 kilo ise 9 damla
canım emziriyor isen Drler genelde önermıyor doğum kontrol iğnesini hormon içerdiginden dolayı. benim Dr spirali tavsiye ettiKizlar aranizda dogum kontrol ignesi yaptiran varmi ?
Afedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin micanım emziriyor isen Drler genelde önermıyor doğum kontrol iğnesini hormon içerdiginden dolayı. benim Dr spirali tavsiye etti
Ben ilkinde öyle korunmuştum canım. Baştan 3 aylık inelerden vyrduurdum sonra aylık iğnelere geçtim. Bir sıkıntısı yok.Kizlar aranizda dogum kontrol ignesi yaptiran varmi ?
hadi ya hiç bilmiyordum yok canım henüz taktırmadim düşünüyorum. haP alamıyoruz canım emzirdigmız için önerilmiyorAfedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin mi
Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi