evet canım bazen yiyor bazende yarım bırakıyor. hatta kızamık aşısı yaptıracagiz diye hemşire yumurtanın beyazından da ver bakalım alerjisi var mı dedi 3 gündür beyazı ile birlikte veriyorum.size öyle bi şey söylendi mi ? beyazı ile olunca tam yemiyor. ama sarısıni tek verdiğimde tamamını bitirebiliyordu o zaman bugün vermeyeyım ben. niye hergün verilmiyor?Canım peki bir yumurtayı yiyor mu eğer yiyorsa gün aşırı vermen daha iyi olur
stresten yorgunluktan olabilir canım. bi de doğumdan 1 yıla kadar tam düzenli gelmezmis. bi düzenli görürsun sonra bozulabilir.Kızlar 3 ay düzenli adet gördüm şimdş bir gün gecikti neden olabilir ki
melekeskisi ve @mevsimMehtap benim oğlumda suk kabız oluyo çözümü bal kabağında buldum kızlar, herhangi bi çorbasına bi dilşm bile katsanız ile yarıyo, hiç muz yediremezdim şşmdi rahat yediriyorum iki hün yapmazsa 3.gün çorba yapıyorum olay bitiyo çok şükür mutlaka kullanın gribede ii geliyor ...
Bize öyle birşey demedi canım. Gün aşırı yı bir arkadaşım söyledi.tiksinme olmasın diyeevet canım bazen yiyor bazende yarım bırakıyor. hatta kızamık aşısı yaptıracagiz diye hemşire yumurtanın beyazından da ver bakalım alerjisi var mı dedi 3 gündür beyazı ile birlikte veriyorum.size öyle bi şey söylendi mi ? beyazı ile olunca tam yemiyor. ama sarısıni tek verdiğimde tamamını bitirebiliyordu o zaman bugün vermeyeyım ben. niye hergün verilmiyor?
Çok güzel oldu kızıl kahve oldu resmen şok oldum bukadar parlak ve canlı durmasını beklemiyordum valla şimdiye kadar hiç cesaret edememistim turuncu olur diye çay demi ile kardığım için sanırım çok hoş bi renk çıktı ortaya senin şampuann adı ne canım ondanda alayımBayaa riskli bisey yapmisin sonucu merak ettim. Ven bi sampuan aldim ondan cok fayda gördüm dokulen yerlerden yeni saclarim cikti hep 3 cm kadar uzadi bile yeni cikanlar
Canım peki bir yumurtayı yiyor mu eğer yiyorsa gün aşırı vermen daha iyi olur
Hala adet olmayan var mi? Gecen gun asiya gittigimizde ebeye sordum kan ver hamile olabilirsin dedi. Ben evde test yaptim negatif dedim adet olmadan o testte cikma ihtimali cok düşük dedi afalladim.
canım bende taktirmayi düşünüyorum da daha doğrusu Dr önerdi emzirdigim için en sağlıklısi bu dedi.ama ben çekiniyorum ağrı oluyor mu takarkeen ..? sonrasında da sırt ağrısı yapıyormuş doğru muBende olmadım canım ilk kızımdads 10.ay olmuştum zaten, spiral taktırdım ben çocuk düşünmüyosanız tsktırabillirsiniz
Bişey daha sorucam arkadaslar yumurta hergün verebiliyomuyuz ben hala günaşırı veriyorum da bilemedim
Yumurta masum ve faydalı gözüksede aslında bebekler için çok ağır bir besin. O yüzden bebek yumurtanın hepsini yiyorsa gün aşırı, bebek yumurtanın birazını yiyorsa hergün verilir kızlar.ben her gün veriyorum kimse bana gün aşırı vermeliyım demedi
Bütün hastaneler ne degişik yaBu gun 9ayimiz doldu diye hastaneye gittik testler icin 2 tup kan aldilar kolundanAllahim o nasil aglamaydi yaa yavrum gozumun icine bakarak icini cekip cekip nasil agladi ya kurban olurum cok kotu oldum bende agladim dayanamadim boncuk gozlum damla damla akti goz yaslari yaa cok fenaydi
Canım bebeğin nasıl olduBütün hastaneler ne degişik yabenimkinden minicik parmagından aldılar 10 dk da verdiler. Ne bu kadar tüp kan
Sordum da parmaktan alinsa olmuyomu diye olmuyo dediler hic sormayin ya canimdan can gitti resmenBütün hastaneler ne degişik yabenimkinden minicik parmagından aldılar 10 dk da verdiler. Ne bu kadar tüp kan
ya ben beyazını 3 gündür veriyorum bi şey olmamıştır di mi öyle kısa bi süredenYumurta masum ve faydalı gözüksede aslında bebekler için çok ağır bir besin. O yüzden bebek yumurtanın hepsini yiyorsa gün aşırı, bebek yumurtanın birazını yiyorsa hergün verilir kızlar.
Yumurta beyazı içinde her doktor farklı birşey söylüyor. Ama dünyadaki en saf protein kaynagı yumurta beyazıymış o yüzden bebeklere ağır gelir. Birde alerjik olduğu için her ne kadar gözle görülür bir etki olmasada (tuz ve şekerde öyle) iç organlarında bagırsaklarında problem olabilir diye yaşına kadar verilmemesi lazım. Hatta bazı doktorlar 1.5 yaşına kadar uzatın bu süreyi diyor.
Bal bile öyle belkide bebeklere hiçbir etkisi olmayacak ama iç organlarında ne olduğunu bilemeyecegimiz için bal da yaşında...
ben kullanıyorum canım ama sağlık ocağınin verdiğini değil.Sonuclara bakti doktor kamsizlik var diyosaglik ocaginin versigi damladan sabah aksam 10 damla verin dedi... ben baslarda verdim sonra kullanmamistim ya keske kullansaydim... aranizda kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?