2016 Şubat Anneleri

Canım bebeğin nasıl oldu
Çok şükür bitti gitti canım sagol
ya ben beyazını 3 gündür veriyorum bi şey olmamıştır di mi öyle kısa bi süreden Sağol canım
Olmaz kuzum merak etme
Canım saülık ocağının verdiğinde paraben var bende kullanmıyorum doktoruma söyledim başka nşr kan ilacı söyledi onu kullanıyorum
Ne kullanıyorsun canım. Ben yurtdışından nova ferrum kullanıyordum bitmişti yaklaşık 1 ay kullanamadım. Benimkinimde değerleri düşük çıktı. Tekrar alacagım ama Türkiyede parabensiz varsa direk onu alayım yurtdışı ile uğraşmayayım.

Canım burdan alıyorum ferrum. Doktor ferrum da paraben yok dedi kilosına göre veriyorum

Canım saülık ocağının verdiğinde paraben var bende kullanmıyorum doktoruma söyledim başka nşr kan ilacı söyledi onu kullanıyorum
Tamam tesekkur ederim canim o zaman bende senin soyledigin den alayim acaba ne zamana kadar kullanilmasi gerekiyo ki

Takarken 2 dklık bişey ağrı olmuyo diyebilirim canım sonrasında ise bi ağrı yaşamadım sırt vs 4 yıl kullanmıştım bundada 5 ay oldu bence yaptır kafan rahat olur hiç değilse

Takarken 2 dklık bişey ağrı olmuyo diyebilirim canım sonrasında ise bi ağrı yaşamadım sırt vs 4 yıl kullanmıştım bundada 5 ay oldu bence yaptır kafan rahat olur hiç değilse
teşekkür ederim canım taktirayım en iyisi. Hamile kalacam diye korkuyorum. peki adetin kaçıncı gününde taktirdin sen sağlık ocağındaki hemşire 3. günde git dedi

canım emziriyor isen Drler genelde önermıyor doğum kontrol iğnesini hormon içerdiginden dolayı. benim Dr spirali tavsiye etti
Afedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin mi

Kizlar aranizda dogum kontrol ignesi yaptiran varmi ?
Ben ilkinde öyle korunmuştum canım. Baştan 3 aylık inelerden vyrduurdum sonra aylık iğnelere geçtim. Bir sıkıntısı yok.

3 aylık iğneler sütü azaltmıuor aylık iğneler azaltabiliyır demişti doktorum ama bende azalma olmamıştı. 3 sene öyle korundum ben.

Afedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin mi
hadi ya hiç bilmiyordum yok canım henüz taktırmadim düşünüyorum. haP alamıyoruz canım emzirdigmız için önerilmiyor

Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…