Evde yardım eden Allah'ın kulu yok.ücretsiz izindeyim.çalışınca ne olur hayal dahi edemiyorum.merhamet,kalp olacak insanda biraz o halimi göre göre Öküz gibi otururken hatta bi ayak havada yatarkentv karşısında.annem desen yarın iş yapar gider.önemsemez.taşındığımdan beri mutfak dolap içlerini yerleştirmedim yani 2 aydır.tencereler sığmıyor,bardak alayım diyorum kafama düşüyordu az kalsın geçen gün raftan en üstten.küçğk dolaplar...Kapağı kapanmıyor diyorum annemin cevap
lsun kapanmayıveesin! Ama evine gidin tek toz bulamazsınız.karşı duvara da DOLap yatırdı.her rafının altında örtü bile var.buraya gelince 2 onu misafirlik sanatıdır.gelir oynar bebeyle.süpürge yaptım yaptım yapamadım o bile kalır.çünkü 4-5 gibi gider zaten bu Sürenin yarısında bebe uyur.iş yapamam hatunuyanacak diye.yerden bebenin oturduğu battaniyeyi yıkamaya alırım.titiz olurum ama haftada 2 kez yerlerini silerse o titiz olmaz.kardeşim gelir bebeğe ilk kez mama yedirir videoyu annem çeker akşam sosyal medyada...anne Yarısı hesabına Ayhhhh çok zorladı beni deyip koyar...herkes de ayyy ne şirinsiniz demez mi...ıııııı çok sinir!