• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

ben bu ara kivi, muz, mandalina ve balkabağı yediriyorum. besin alerjimiz olmadı çok şükür.
Akşamları biberona limonlu su veya nar suyu yapıyorum. bazen içine ufacık sarımsak dilimliyorum. ve tabii seyreltiyorum. oynarken elinde olsun arada içsin diye.
Avokado yedireniniz var mı? bebekler genelde tadını seviyormuş.

ben çok istiyorum ama bizim markette yok. akşam pazarda soracağım
Avakadoyu 6. Ayinda cok guzel yedi ama dis seruveni baslayinca yemez oldu ki hicbirsey yemedi zaten. Bu ara yavastan basladik tekrar dun aldim bende bugun vereceğim. Yogurda katip icine ruseym ceviz katiyorum oyle seviyordu. Avakadolu yumurta yaptım onu yememisti

Ben iri kan üzümünu agzimda birazcik ezdikten sonra veriyorum severek yiyor debeyebilirsin. Kan ilacini benim bebegim hic almadi bende vermedim dogrusu. Kan sayiminda sinirda cikti doktor pekmez ve etle takviye yap dedi. Gunluk cay kasigi pekmezi yedigi biseylere katiyorum
sağol canım benim evet bende öyle veriyorum üzümü . kan sayımı yapılmadı henüz bebeğime .Düzenli olmasada kan damlası veriyorum ilginçtir tadını seviyor.

ben bu ara kivi, muz, mandalina ve balkabağı yediriyorum. besin alerjimiz olmadı çok şükür.
Akşamları biberona limonlu su veya nar suyu yapıyorum. bazen içine ufacık sarımsak dilimliyorum. ve tabii seyreltiyorum. oynarken elinde olsun arada içsin diye.
Avokado yedireniniz var mı? bebekler genelde tadını seviyormuş.

ben çok istiyorum ama bizim markette yok. akşam pazarda soracağım
Benimki seviyor canım bazen pankek yapıp sürüp veriyorum bazen yoğurta karıştırıyorum ençok muz ile karıştırınca seviyor.
Aldığım avokadoyu kagıda sardım iyice yumuşamaya başlayınca kagıda sarılı dolaba koydum orada yumuşadı iyice..
İyi yumuşamadan verirsen sevmez insanın agzını buruyor ;)

Ben veriyorum canim sorun olmadi cok sukur. Bir de öksürük icin kaynamis suya corek otu atip demlendir suyunu icir cok faydasini gordum ben.
Hemen deniyorum canım sağol tavsiye için yavrum uyku uyuyamıyor ya gıcık oluyor sürekli inşallah hemen etki ederde bu gece uyur kuzum

Bizim diş de patladı patlıcak bir haftadır huysuz patlasada rahatlasak. Yeşil mercimek bende hiç vermedim ama denemek lazım artık. Kimyon hiç kullanmıyorum gaz sıkıntısı yok artık. Aslında konsa iyi olur ama elim alışmamış :)
Ben yaptım canım kimyonda kattım içine ne olur ne olmaz diye zaten huysuz bide gaz yaparsa dedim pek severek yemedi kızım içine bulgur ve soğanda koymuştum ama alıştırcam artık haftada bir vermeyi düşünüyorum olmadı köftesini yapar önüne koyarm kendisi yer oynarken

canım benim teşekkür ederim bilgin için şimdi içim tam rahatladı bende is çıkışı gidip yaptıracam kesin karar verdim şu anda. Allah göstermesin tedbir almak en iyisi. çoook öpüyorum Sağol:)
çoook geçmiş olsun minigine umarım hemen atlatir çok zor bi şey kabız ya bu aralar benim bebek de kabız zorlanıyor yaparken. ya ben pekmez vermiyorum sonuçta içinde şeker var şekerde vermediğimıze göre miniklere onu da vermiyorum. yanlış mı düşünüyorum?

melekeskisi melekeskisi ve @mevsimMehtap benim oğlumda suk kabız oluyo çözümü bal kabağında buldum kızlar, herhangi bi çorbasına bi dilşm bile katsanız ile yarıyo, hiç muz yediremezdim şşmdi rahat yediriyorum iki hün yapmazsa 3.gün çorba yapıyorum olay bitiyo çok şükür mutlaka kullanın gribede ii geliyor ...

melekeskisi melekeskisi ve @mevsimMehtap benim oğlumda suk kabız oluyo çözümü bal kabağında buldum kızlar, herhangi bi çorbasına bi dilşm bile katsanız ile yarıyo, hiç muz yediremezdim şşmdi rahat yediriyorum iki hün yapmazsa 3.gün çorba yapıyorum olay bitiyo çok şükür mutlaka kullanın gribede ii geliyor ...
Sağol canım şimdiye kadar bi kez kullandım bal kabağinı bundan sonra daha sık kullanayım

Evde yardım eden Allah'ın kulu yok.ücretsiz izindeyim.çalışınca ne olur hayal dahi edemiyorum.merhamet,kalp olacak insanda biraz o halimi göre göre Öküz gibi otururken hatta bi ayak havada yatarkentv karşısında.annem desen yarın iş yapar gider.önemsemez.taşındığımdan beri mutfak dolap içlerini yerleştirmedim yani 2 aydır.tencereler sığmıyor,bardak alayım diyorum kafama düşüyordu az kalsın geçen gün raftan en üstten.küçğk dolaplar...Kapağı kapanmıyor diyorum annemin cevap:olsun kapanmayıveesin! Ama evine gidin tek toz bulamazsınız.karşı duvara da DOLap yatırdı.her rafının altında örtü bile var.buraya gelince 2 onu misafirlik sanatıdır.gelir oynar bebeyle.süpürge yaptım yaptım yapamadım o bile kalır.çünkü 4-5 gibi gider zaten bu Sürenin yarısında bebe uyur.iş yapamam hatunuyanacak diye.yerden bebenin oturduğu battaniyeyi yıkamaya alırım.titiz olurum ama haftada 2 kez yerlerini silerse o titiz olmaz.kardeşim gelir bebeğe ilk kez mama yedirir videoyu annem çeker akşam sosyal medyada...anne Yarısı hesabına Ayhhhh çok zorladı beni deyip koyar...herkes de ayyy ne şirinsiniz demez mi...ıııııı çok sinir!

Arkadaslar bebeklere salçalı yemek niye vermiyoruz, firkan firkan sen napıyosun bizim yemeklerden istiyo çocuk, ilk kızımda hep özel yaptım şimdi hala uğraşıyorum buna versemmi diyorum normal yemek bilemedim

Arkadaslar bebeklere salçalı yemek niye vermiyoruz, firkan firkan sen napıyosun bizim yemeklerden istiyo çocuk, ilk kızımda hep özel yaptım şimdi hala uğraşıyorum buna versemmi diyorum normal yemek bilemedim
Canım benim salçamı annem yapıyor tuzsuz olduğu için ben salça veriyorum.
Kendi yemeklerimizede zaten az salça koyuyorum. Ve baharatsız tuzsuz pişiriyorum.
Herkes kendi tabagında tuz atıyor.
O yüzden ona farklı pişirsemde bizin yemeklerdende az az veriyorum.

Evde yardım eden Allah'ın kulu yok.ücretsiz izindeyim.çalışınca ne olur hayal dahi edemiyorum.merhamet,kalp olacak insanda biraz o halimi göre göre Öküz gibi otururken hatta bi ayak havada yatarkentv karşısında.annem desen yarın iş yapar gider.önemsemez.taşındığımdan beri mutfak dolap içlerini yerleştirmedim yani 2 aydır.tencereler sığmıyor,bardak alayım diyorum kafama düşüyordu az kalsın geçen gün raftan en üstten.küçğk dolaplar...Kapağı kapanmıyor diyorum annemin cevap:eek:lsun kapanmayıveesin! Ama evine gidin tek toz bulamazsınız.karşı duvara da DOLap yatırdı.her rafının altında örtü bile var.buraya gelince 2 onu misafirlik sanatıdır.gelir oynar bebeyle.süpürge yaptım yaptım yapamadım o bile kalır.çünkü 4-5 gibi gider zaten bu Sürenin yarısında bebe uyur.iş yapamam hatunuyanacak diye.yerden bebenin oturduğu battaniyeyi yıkamaya alırım.titiz olurum ama haftada 2 kez yerlerini silerse o titiz olmaz.kardeşim gelir bebeğe ilk kez mama yedirir videoyu annem çeker akşam sosyal medyada...anne Yarısı hesabına Ayhhhh çok zorladı beni deyip koyar...herkes de ayyy ne şirinsiniz demez mi...ıııııı çok sinir!
Bosver beklentiye girmek seni yipratir..kafanda fazla buyutuyorsun..esunle araniz neden okadsr kotü ona hakaret edebilecek kadsr öfkelisin..esinizle araniz duzelirse kimseye ihtiyacin olmayacak.bu adam seni seviyormu beraber napiyorsunuz..

Bişey daha sorucam arkadaslar yumurta hergün verebiliyomuyuz ben hala günaşırı veriyorum da bilemedim
Bende vermiyorum her gün et yapıyorum lor ve yoğurtta yiyor mutlaka yumurtada bazen çorbasına katıyorum bazen kahvaltıda veriyorum lor ve yumurta sarısı birlikte verince hemen kızarıyor yanakları

Kızlar saçıma kına yaktım artk emzirmeden mi bilmem okadar çooooooooook dökülüyor ki kime desem kına dedi hayatımda ilk kez saçıma rengiyle alakalı bisey yaptım sonucu çok merak ediyorum çay demi ile kardım kınayı turuncu kafa olmam değil mi var mı aranızda kına yakan?

Kızlar saçıma kına yaktım artk emzirmeden mi bilmem okadar çooooooooook dökülüyor ki kime desem kına dedi hayatımda ilk kez saçıma rengiyle alakalı bisey yaptım sonucu çok merak ediyorum çay demi ile kardım kınayı turuncu kafa olmam değil mi var mı aranızda kına yakan?
Bayaa riskli bisey yapmisin sonucu merak ettim. Ven bi sampuan aldim ondan cok fayda gördüm dokulen yerlerden yeni saclarim cikti hep 3 cm kadar uzadi bile yeni cikanlar

Back