Yaptırma canım allah göstermesin bacağını çıkartırlar boyu gayet iyi. Kv cahil eşin nasıl izin verir. Bnm oğlum 9 aylık 68 cm.selam anneler. dun aksam kv bana kizimi SIKI tutmami soledi ne yapacagini anlamadim ve tuttum. bi bakiyorum kizimi bacaklarindan asilmaya basladi... engelledim bacagini cikaracaksin dedim ... esim bana dusman gibi bakti anneside masum numarasi yaparak kenara cekildi kapris yapip cocugu sevmeye gelmedi (yani oglusuna cocugu vermiyormusum elletmiyormusumm sevdirmiyormusum gibi kenara cekildi) ... kv uzun boyla kafayi siyirmis resmen: dogumdan bir gun evvel bana cocuk sana cekmesin kopegin boyu gibi boyun bile yok vs demisti .. ; esimle onun cenesinden cok tartisiriz kavga ederiz ...boy uzatmak icin kizimi bacagindan asilcakmis oysaki kizim 9 aylik 75 cm. bana gore cocugun boyu uzasin diye bacaklarindan asilmak cok sacma cahilce bir sey ... kizlar bunlar mi manyak ben mi kafayi siyiriyorum??? yoksa ciddiden oyle birsey varmi
yaptirmadim zaten . esim 36 yasinda annesi tarafindan yonetilen biri annesi ne derse o olur . lohusalikta neler yapmadi bana...ameliyat dikis agrisindan fazla hanimefendinin kaprislerinden cektim ... neymis annesi cok cekmis zamaninda evinde eletrik suprgesi makine yokmus herseyi elinde yikamis ... benim rahmetli annemde teyzelerimde yaylada buyudu eletriksiz evde hali dokurdu sirtinda odun tasirdii kendini hic kv gibi acindirmazdi...Yaptırma canım allah göstermesin bacağını çıkartırlar boyu gayet iyi. Kv cahil eşin nasıl izin verir. Bnm oğlum 9 aylık 68 cm.
ben çalıştığım için gündüz emziremıyorum gece emiyor bi tek o yüzden Kıyamam kesmeye. nasıl keseceksin bu arada yöntem nasıl yani?Dusuncesi guzel hem oglum hem ben deliksiz bir uyku :)))
ay canım kusura bakma senin kV deli öyle bi şey olsaydı tıbba gerek kalmazdi çocukluktan herkesin bacağını cekistırırlerdi uzun boylu olurdu herkes . Tib camiasıda boyu uzatan formüller bulmaya çalışmazdi. sen takma bildiğini yap öyle şeylere kulak asma. ne kadar da ayıp söylediği söz. boyu varda ne olmuş kV nin akıl olmadıktan sonra. kusura bakma lütfen seni tanımıyorum ama sana yüklenmesi ve eşinle aranı bozuyor olmasi kızdırdi beni çok acımasız buluyorum öyle insanlarıselam anneler. dun aksam kv bana kizimi SIKI tutmami soledi ne yapacagini anlamadim ve tuttum. bi bakiyorum kizimi bacaklarindan asilmaya basladi... engelledim bacagini cikaracaksin dedim ... esim bana dusman gibi bakti anneside masum numarasi yaparak kenara cekildi kapris yapip cocugu sevmeye gelmedi (yani oglusuna cocugu vermiyormusum elletmiyormusumm sevdirmiyormusum gibi kenara cekildi) ... kv uzun boyla kafayi siyirmis resmen: dogumdan bir gun evvel bana cocuk sana cekmesin kopegin boyu gibi boyun bile yok vs demisti .. ; esimle onun cenesinden cok tartisiriz kavga ederiz ...boy uzatmak icin kizimi bacagindan asilcakmis oysaki kizim 9 aylik 75 cm. bana gore cocugun boyu uzasin diye bacaklarindan asilmak cok sacma cahilce bir sey ... kizlar bunlar mi manyak ben mi kafayi siyiriyorum??? yoksa ciddiden oyle birsey varmi
bu arada boyuda maşallah çok uzunyaptirmadim zaten . esim 36 yasinda annesi tarafindan yonetilen biri annesi ne derse o olur . lohusalikta neler yapmadi bana...ameliyat dikis agrisindan fazla hanimefendinin kaprislerinden cektim ... neymis annesi cok cekmis zamaninda evinde eletrik suprgesi makine yokmus herseyi elinde yikamis ... benim rahmetli annemde teyzelerimde yaylada buyudu eletriksiz evde hali dokurdu sirtinda odun tasirdii kendini hic kv gibi acindirmazdi...
Sat 11 ekimse çıkmaz canım daha çok erken haftaya ancak kan testinde görülür bence tüp bebekte 12. gün görülüyor kanda ama embriyo konuyor rahime 5 günde ordan say 17 gün sonra görülür yani ilişkiden :)Hanimlar iyi aksamlar.. cok can sıkıcı bi mevzu ile karsinizdayim.. cekiniyorm aslinda ama szden baskasinada soramam... 10 gun once iliski sonrasi prezervatifin icimde kaldigini farkettik.. gec de laldk braz.. daha 1. Bebegw alismadan 2. Korkusu butun haftamin icine etti. Yarin 11. Gun kan testi yaptrsamolup olmadigi cikar mi? Sat 11 ekimbi akil verin ne olur
Kertelim kertelim uzay gibi akıllı bebe nerden bulucaz biz erkenden emekledi oturdu tutunup kalktı daha neler yapıyordur şimdi kimbilir maşallah ona uzay&inci yakıştı bakSenin fistikta Uzay aynilar, saatler bile ayni :)) besik kertelimaahahaha
O nasil olmus. Canim bizde oyle korunuyoruz korktum smdiHanimlar iyi aksamlar.. cok can sıkıcı bi mevzu ile karsinizdayim.. cekiniyorm aslinda ama szden baskasinada soramam... 10 gun once iliski sonrasi prezervatifin icimde kaldigini farkettik.. gec de laldk braz.. daha 1. Bebegw alismadan 2. Korkusu butun haftamin icine etti. Yarin 11. Gun kan testi yaptrsamolup olmadigi cikar mi? Sat 11 ekimbi akil verin ne olur
Bu nasil bi cahilliktir ya gayet uzun canim boyu benim oglumda 9 aylik 73 cm hemsire ortalamanın ustunde dedi yani daha ne olcakmisselam anneler. dun aksam kv bana kizimi SIKI tutmami soledi ne yapacagini anlamadim ve tuttum. bi bakiyorum kizimi bacaklarindan asilmaya basladi... engelledim bacagini cikaracaksin dedim ... esim bana dusman gibi bakti anneside masum numarasi yaparak kenara cekildi kapris yapip cocugu sevmeye gelmedi (yani oglusuna cocugu vermiyormusum elletmiyormusumm sevdirmiyormusum gibi kenara cekildi) ... kv uzun boyla kafayi siyirmis resmen: dogumdan bir gun evvel bana cocuk sana cekmesin kopegin boyu gibi boyun bile yok vs demisti .. ; esimle onun cenesinden cok tartisiriz kavga ederiz ...boy uzatmak icin kizimi bacagindan asilcakmis oysaki kizim 9 aylik 75 cm. bana gore cocugun boyu uzasin diye bacaklarindan asilmak cok sacma cahilce bir sey ... kizlar bunlar mi manyak ben mi kafayi siyiriyorum??? yoksa ciddiden oyle birsey varmi
Bbenim üç gebeligimde ilişkiden 13-14gun sonra idrarda bile belli olmuştu. Hcg20 lerde filandi.erken gebelik testleri fasa fiso.su en ucuzlari en erken onlar çıkarıyor. bir bak istersen. ama sık sık emziren biriysen ve ilişkiden az evvel emzirme işi yaptiysan pek dollenmenin olacağını sanmamHanimlar iyi aksamlar.. cok can sıkıcı bi mevzu ile karsinizdayim.. cekiniyorm aslinda ama szden baskasinada soramam... 10 gun once iliski sonrasi prezervatifin icimde kaldigini farkettik.. gec de laldk braz.. daha 1. Bebegw alismadan 2. Korkusu butun haftamin icine etti. Yarin 11. Gun kan testi yaptrsamolup olmadigi cikar mi? Sat 11 ekimbi akil verin ne olur
Ay kiz ne olacak ne güzel iste beraberbuyur giderlerT Tugbas24oznur65 ilknurrr22 nasil oldu bende bilemedim ama insaAllah hamilelik falan olmaz.. isin kotusu yara yaktirma mevzuu vardi ilac kullandim yarin gdecektm kontrole ama bu suphe ile ona da gdemem.. adeti beklerim artik.. sulandirici igneler mide bulantilari ve hasere bi kiz bebek varken... yapamamm..
Orasi oyle ama calisan bi anneyim.. ilk hamileligimde cok skntim oldu 2. De ignelerden korkuyorm. Birincinin acilari daha yeni gwcti sanki. emzirme meswlesi var bide kizimdan biseyler calmak istemiyorum Nasip tabi Allah verirse basim ustuneAy kiz ne olacak ne güzel iste beraberbuyur giderlersaka bir yana bende korkuyorum her ilişkiden sonra ama bir yandan da diyorum ki olursa da başım üstüne. ikinci bir heyecan
Insallah biseu olmaz canim allah yardimcin olsunT Tugbas24oznur65 ilknurrr22 nasil oldu bende bilemedim ama insaAllah hamilelik falan olmaz.. isin kotusu yara yaktirma mevzuu vardi ilac kullandim yarin gdecektm kontrole ama bu suphe ile ona da gdemem.. adeti beklerim artik.. sulandirici igneler mide bulantilari ve hasere bi kiz bebek varken... yapamamm..
Gece kalktiginda biberona su koyun agladiginda verin diye yazmislar bi kac gun sonra su icin kalkmaya gerek duymazlarmis cok bilmis sipalar:)) ama ben denemedim daha bi yandan emsin ne kadar emerse kar diyorum ama bi yandanda deliksiz uyumayi ozledim kararsizim:) benim oglum 12 subat dogumlu 9.700 kilo 73 cm iyi dimi kizlar bide yuruyen bebek varmi aramizda benimki epeydir tutunup yuruyo kendi basina yurumesi icin neler tavsiye edebilirsinizben çalıştığım için gündüz emziremıyorum gece emiyor bi tek o yüzden Kıyamam kesmeye. nasıl keseceksin bu arada yöntem nasıl yani?
Haklısınz. Bencede kv de kafadan var kızımı onunla tek başına bırakmam bu kesin...boyum160 kendi 165 kendini Top model saniyor... Oglunun yanında kuu yokken çakal... Lafları söyler sonrada gelinlerim benimle uğraşıyo. Yanıma bile gelmiyor. .. Ne gelcem ya laflarıla asalayıxı konuşmalarıla kendindne soğuttu. Bebek olmasa gitmem bile yanına sadece eşimle beraber gidiyormay canım kusura bakma senin kV deli öyle bi şey olsaydı tıbba gerek kalmazdi çocukluktan herkesin bacağını cekistırırlerdi uzun boylu olurdu herkes . Tib camiasıda boyu uzatan formüller bulmaya çalışmazdi. sen takma bildiğini yap öyle şeylere kulak asma. ne kadar da ayıp söylediği söz. boyu varda ne olmuş kV nin akıl olmadıktan sonra. kusura bakma lütfen seni tanımıyorum ama sana yüklenmesi ve eşinle aranı bozuyor olmasi kızdırdi beni çok acımasız buluyorum öyle insanları
Ama kilosu az 8 kilo 4 aylık olduğundan beri diş.çıkarıuor. Biraz iştahsız.8 dişi varbu arada boyuda maşallah çok uzun
Bu arada oğluna maşallah sağlıkla huzurla büyüt inşallahyaptirmadim zaten . esim 36 yasinda annesi tarafindan yonetilen biri annesi ne derse o olur . lohusalikta neler yapmadi bana...ameliyat dikis agrisindan fazla hanimefendinin kaprislerinden cektim ... neymis annesi cok cekmis zamaninda evinde eletrik suprgesi makine yokmus herseyi elinde yikamis ... benim rahmetli annemde teyzelerimde yaylada buyudu eletriksiz evde hali dokurdu sirtinda odun tasirdii kendini hic kv gibi acindirmazdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?