Bnm bugün bebrğim 8 kaka yaptı hepsi katı. Acaba alerji olabilir mi normalde 3 ile 4 arası yapıyordu yüzünde kızarıklık ve pipisinşn yanında da kızarıklık var geçen de elmaverdim ayno oldı şimdi tekrar verdim yine oldu. Elma alerjik bir meyve mi
Gunaydin kizlar, bebeklerinizin uyku duzeni ne durumda.. Ben sabahlari Uzay'i zor uyandiriyorum artik.. hava karanlik oldugu icin uyanmak istemiyor sanirim :/
bi saat daha fazla uyuyor sadece hava karanlık olduğundan dolayı gece sanıyor sanırım:)6 da kalkıyordu şimdi 7 de kalkıyor bazen cook nadir 7.40 ta uyanıyor
Bnm bugün bebrğim 8 kaka yaptı hepsi katı. Acaba alerji olabilir mi normalde 3 ile 4 arası yapıyordu yüzünde kızarıklık ve pipisinşn yanında da kızarıklık var geçen de elmaverdim ayno oldı şimdi tekrar verdim yine oldu. Elma alerjik bir meyve mi
alerjik bi meyve değil de senin bebeğinin bünyesine alerjik olmuştur. yani çocuktan çocuğa değişiyor onlar. bi arkadaşın kızı mesela şeftali ve kayısi alerji yapıyordu.
bi saat daha fazla uyuyor sadece hava karanlık olduğundan dolayı gece sanıyor sanırım:)6 da kalkıyordu şimdi 7 de kalkıyor bazen cook nadir 7.40 ta uyanıyor
Önceden 6.30 da uyanan kızım şimdi 8-8.30 gibi uyaniyor akşamda 8-8.30 gibi uyuyor 2 saatte 1 mutlaka uyaniyor bazen de saat başı ama emip tekrar uyuyor
Gunaydin kizlar, bebeklerinizin uyku duzeni ne durumda.. Ben sabahlari Uzay'i zor uyandiriyorum artik.. hava karanlik oldugu icin uyanmak istemiyor sanirim :/
Benimkisi de gündüz uykularini 2ye düşürdü. biri bir saat digeri birbucuk filan sürüyor. genelde 8 veya 9gibi uyuyor. ama sabah 6 30 yatakta beni burdan çıkarın diye haykiriyor sanki.mecbur yanımıza aliyoruz.biri tokatliyor sacimi çekiyor Bizde mecbur 7de uyaniyoruz.ders olsa da olmasa da. Dedigin gibi gece cok uyanıyor. onu bi türlü cozemedik
Ben cozdum onu kizlar gun icinde iyi yemek yerse gece iyi uyuyo istediği kadsr yatmadan once yediriyim fayda etmiyodu gun icinde iyi yemek yedigi zaman iyi uyuyo
Ben cozdum onu kizlar gun icinde iyi yemek yerse gece iyi uyuyo istediği kadsr yatmadan once yediriyim fayda etmiyodu gun icinde iyi yemek yedigi zaman iyi uyuyo
Teşekkürler cevabınız için. peki hala çalışıyor musunuz? bu bebeğinizde de ilgisizlik var mı ilk bebeğiniz gibi? dün eve gittiğimde bana bi önceki günden daha çok ilgi gösterdi ayaklar eller heyecan yaptı:)
Bu bebekte esimin isi nedeniyle yurt disindayim ve evdeyim.Tabi bu karar kisiden kisiye degisir ama ikisinide tatmis bir insan olarak calismayi tercih ederim. Yani Anne nasil mutlu oluyorsa oyle yapmali. Anne mutluysa cocuk da mutlu.
Evet canım 6.disimizde hafiften görünüyor. ben de memeye bağlıyorum bu işi. Çünkü agzinat memeyi alır almaz daha emmeden uyuyor E niye uyandin niye yattin hesabı
Evet canım 6.disimizde hafiften görünüyor. ben de memeye bağlıyorum bu işi. Çünkü agzinat memeyi alır almaz daha emmeden uyuyor E niye uyandin niye yattin hesabı
Ayni durum bizdede var bide benmki heo emerek uyuyo gece gunduz artk emzrdkten sonra yatagina koyarken biraz oynuyorum gozunu aciyo koyuyorm yataga kendi kendine dalmasini sagliyorm
Bu ara evet cunki oglum gece 3.4 kere uyaniyo meme emmek icin ama emmiyo bir iki cekip geri yatiyo aliskanliktan sanirim 6 aydan sonra gece beslenmeside gerekmiyormus aklima yatiyo biraz ama kararsizim