2016 Şubat Anneleri

Bazen 2 bazen 1 bazen de 3 ama hepsinde de kabiz gibi cok kati oluyor son 15 gundur falan
Bnm bugün bebrğim 8 kaka yaptı hepsi katı. Acaba alerji olabilir mi normalde 3 ile 4 arası yapıyordu yüzünde kızarıklık ve pipisinşn yanında da kızarıklık var geçen de elmaverdim ayno oldı şimdi tekrar verdim yine oldu. Elma alerjik bir meyve mi

Gunaydin kizlar, bebeklerinizin uyku duzeni ne durumda.. Ben sabahlari Uzay'i zor uyandiriyorum artik.. hava karanlik oldugu icin uyanmak istemiyor sanirim :/
bi saat daha fazla uyuyor sadece hava karanlık olduğundan dolayı gece sanıyor sanırım:)6 da kalkıyordu şimdi 7 de kalkıyor bazen cook nadir 7.40 ta uyanıyor

alerjik bi meyve değil de senin bebeğinin bünyesine alerjik olmuştur. yani çocuktan çocuğa değişiyor onlar. bi arkadaşın kızı mesela şeftali ve kayısi alerji yapıyordu.

Önceden 6.30 da uyanan kızım şimdi 8-8.30 gibi uyaniyor akşamda 8-8.30 gibi uyuyor 2 saatte 1 mutlaka uyaniyor bazen de saat başı ama emip tekrar uyuyor
Senin fistikta Uzay aynilar, saatler bile ayni :)) besik kertelim aahahaha

Ben cozdum onu kizlar gun icinde iyi yemek yerse gece iyi uyuyo istediği kadsr yatmadan once yediriyim fayda etmiyodu gun icinde iyi yemek yedigi zaman iyi uyuyo

Ben cozdum onu kizlar gun icinde iyi yemek yerse gece iyi uyuyo istediği kadsr yatmadan once yediriyim fayda etmiyodu gun icinde iyi yemek yedigi zaman iyi uyuyo
tatlımbenimkisi bay baya oburiks. nerdeyse benkadar yiyor :)amayinede gıcıklığını yapıyor

Bu bebekte esimin isi nedeniyle yurt disindayim ve evdeyim.Tabi bu karar kisiden kisiye degisir ama ikisinide tatmis bir insan olarak calismayi tercih ederim. Yani Anne nasil mutlu oluyorsa oyle yapmali. Anne mutluysa cocuk da mutlu.

Hadi ya masallah benimki pek yemiyoda dis cikardi mi bide emen bebekler gece uyanmalari zor birakiyoms
Evet canım 6.disimizde hafiften görünüyor. ben de memeye bağlıyorum bu işi. Çünkü agzinat memeyi alır almaz daha emmeden uyuyor E niye uyandin niye yattin hesabı

Evet canım 6.disimizde hafiften görünüyor. ben de memeye bağlıyorum bu işi. Çünkü agzinat memeyi alır almaz daha emmeden uyuyor E niye uyandin niye yattin hesabı
Ayni durum bizdede var bide benmki heo emerek uyuyo gece gunduz artk emzrdkten sonra yatagina koyarken biraz oynuyorum gozunu aciyo koyuyorm yataga kendi kendine dalmasini sagliyorm

ben kesmedim canım sanırım uzun sürede devam edecek. kesmeyi mı düşünüyorsun ?
Bu ara evet cunki oglum gece 3.4 kere uyaniyo meme emmek icin ama emmiyo bir iki cekip geri yatiyo aliskanliktan sanirim 6 aydan sonra gece beslenmeside gerekmiyormus aklima yatiyo biraz ama kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…