• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun bebişine cnm inş en kısa zamanda düzelir. Kızımda geçen hafta ateşlwnsi nezle oldu. Iyilestikten sonra hırltıları vardı burnunu serumla temizledim oda gecti çok şükür. Eşimde bulaşrı bizede. Kv çene çaldı nerde hasta ettiniz çocuğu çıkmıyor bile çocuk dır dır dır... ne yap ne et hastalanıyor...
Aynen canim bende havalar sogudu diye cikarmiyorm bi asiya gittik gecen gun o kadar olacagi varsa oluyo hasta ettiniz kadar sacma bi cumle yok ya insan çocuğunu bile isteye niye hasta etsin ki

Gece kalktiginda biberona su koyun agladiginda verin diye yazmislar bi kac gun sonra su icin kalkmaya gerek duymazlarmis cok bilmis sipalar:)) ama ben denemedim daha bi yandan emsin ne kadar emerse kar diyorum ama bi yandanda deliksiz uyumayi ozledim kararsizim:) benim oglum 12 subat dogumlu 9.700 kilo 73 cm iyi dimi kizlar bide yuruyen bebek varmi aramizda benimki epeydir tutunup yuruyo kendi basina yurumesi icin neler tavsiye edebilirsiniz
Bizimki ne su falan kar etmez. bazen uyandığında veriyorum ama içiyor gene de emmek istiyor illa. Devamlı yapınca alışır mı bilemem. Ben de uykusuzluğa dayanamıyorum. Çok yoruldum artık ama gene de gece emmesine kesemem heralde. Çünkü gündüz de pek emmiyor ek gıda aldığı için ee bir gece kalıyor onu da yapamam yavruma. Napalım biraz daha sabretcem. Biraz daha büyüdü mü belki denenebilir. Senin tercihin tabi annesi sensin kilosu da güzel maşallah. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Benim ki de tutunarak yürüyor. Açıkcası yürüsün diye ekstra bir çaba göstermiyorum, yürüyünce daha da zorlaşcak herşey :) canı ne zaman isterse o zaman yürüsün :) ama elinden tutup yürütebilirsin faydası olur.

Er
erkek canım 6 Şubat doğumlu benim minnos .seninkinin cinsiyeti neydi? ya bende kucakta daha zor ben öyle düşünüyorum şimdilik:)evet canım canları sağolsun allahım bize bağışlasin onları. zor olduğu kadar çok da güzel annelik çok şükür yaşadık bu duyguyu[/QUOTE aynen oyle Allah aratmadan tum anneligin degerini bilenlere yasatsin insallah evlat duygusunu ...benimki erkek canim dogum gunleri yaklasti dogdugu gun dun gibi zaman ne cabuk gecti

Bizimki ne su falan kar etmez. bazen uyandığında veriyorum ama içiyor gene de emmek istiyor illa. Devamlı yapınca alışır mı bilemem. Ben de uykusuzluğa dayanamıyorum. Çok yoruldum artık ama gene de gece emmesine kesemem heralde. Çünkü gündüz de pek emmiyor ek gıda aldığı için ee bir gece kalıyor onu da yapamam yavruma. Napalım biraz daha sabretcem. Biraz daha büyüdü mü belki denenebilir. Senin tercihin tabi annesi sensin kilosu da güzel maşallah. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Benim ki de tutunarak yürüyor. Açıkcası yürüsün diye ekstra bir çaba göstermiyorum, yürüyünce daha da zorlaşcak herşey :) canı ne zaman isterse o zaman yürüsün :) ama elinden tutup yürütebilirsin faydası olur.
Yurutuyorum surekli yuruteclere yurume engelliyo diye soyluyolar ama mecburen koyuyorum ben yalnizim cunki... benim oglum cok istahli masallah butun gun mama diye geziyo evde hem ek gidada hic zorlamadi beni ne versem yiyo memeyede hic geri vites yok ama genede emsin ya en iyisi ben devam ediyim :)

geçmiş olsun canım ya ah minik kuzular hiç hasta olmasa keşke. ben evde peditus şurup bulunduruyorum son 1 aydır bi arkadaşım tavsiye etti ufak bi hastalık belirtisi görsem bile hemen verip kesiyorum tabi kışın da okadar etkili olur mu bilmem :) zararı olmayan bi şurup. ben bebekken annem görmeden tüm şişeyi içmişim de bişey olmamış düşün :KK70: tadını çok seviyorum napayım hala bi kaşık kızıma bi kaşık kendime:KK70:
Bizede aile hekimi yazdi ama prespektusunde 12 yas alti çocuklara vermeyin yaziyor kafam karisti o yüzden kullanmadimo_O ya da eczanet mi yanlis verdi simdi internetten baktim prespektuse 3 yas alti cocuklar icin olcu var sanırım eczacı yukeek dozlu varsa onu verdi:sinirli:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya ah minik kuzular hiç hasta olmasa keşke. ben evde peditus şurup bulunduruyorum son 1 aydır bi arkadaşım tavsiye etti ufak bi hastalık belirtisi görsem bile hemen verip kesiyorum tabi kışın da okadar etkili olur mu bilmem :) zararı olmayan bi şurup. ben bebekken annem görmeden tüm şişeyi içmişim de bişey olmamış düşün :KK70: tadını çok seviyorum napayım hala bi kaşık kızıma bi kaşık kendime:KK70:
Benim aldigim peditusda 6 yasin altindaki cocuklarda kullanilmamalidir diyor. 12 yas dedim 6 yasmis baktim simdi bana yanlis ilac vermis ya doktor ya eczaci :sinirli: sizde bakabilir misiniz iyiki vermemisim

Benim aldigim peditusda 6 yasin altindaki cocuklarda kullanilmamalidir diyor. 12 yas dedim 6 yasmis baktim simdi bana yanlis ilac vermis ya doktor ya eczaci :sinirli: sizde bakabilir misiniz iyiki vermemisim

Yurutuyorum surekli yuruteclere yurume engelliyo diye soyluyolar ama mecburen koyuyorum ben yalnizim cunki... benim oglum cok istahli masallah butun gun mama diye geziyo evde hem ek gidada hic zorlamadi beni ne versem yiyo memeyede hic geri vites yok ama genede emsin ya en iyisi ben devam ediyim :)
Maşallah yiyen çocukları çok severim :) benim oğlumda çok şükür yiyor herşeyi. sadece muhallebileri sevmiyor nedense. Yemedi mi çok zor. Yürüteç bende istemedim baktım olmuyor aldım ama bizimki sevmedi. Süt durumun nasıl? Benim baya azaldı ya yetmiyor artık. Ek gıdaya yükleniyorum.

Bildiğim kadarıyla peditus öyle zaten. Ama genede veriyor doktorlar. Yani yanlışlık olmaması lazım. Benim oğlanın da burnu iki haftadır akıyor gitsem doktora kesin peditus verirler ama gitmek istemiyorum. Şimdilik burnunu temizliyorum sürekli başka birşey vermiyorum. Geçmezse kullanırım heralde.

Maşallah yiyen çocukları çok severim :) benim oğlumda çok şükür yiyor herşeyi. sadece muhallebileri sevmiyor nedense. Yemedi mi çok zor. Yürüteç bende istemedim baktım olmuyor aldım ama bizimki sevmedi. Süt durumun nasıl? Benim baya azaldı ya yetmiyor artık. Ek gıdaya yükleniyorum.
Ben sezeryan dogum yaptim ama ona ragmen sutum hemen geldi cocuk dokyoru muayne geldiginde masallah sutun cok yeter mama takviyesi yapmayin demisti(kaynanam ona ragmenmama verdi) simdi de azalma var tabiki ilk gunlere gore tabi ama emerken yutkunma sesi geliyo o ses sutun bol oldugunun isaretiymis bide bana ilk zamanlar malt icecegi almisti esim resmen goguslerim batliycakti bi dene istersen

Bide cok su icmedigimde fark ediyorum hemen sutumun azaldigini bol bol su ic

Ya benim esimi tarif etmissn resmen ben esi benzeri yoktur boyle bi insanin diyodm varmis ikizi gbi 2 gundur cocuk grip burnu tikalo oldugu icin uyaniyo erken yatirirsan uyanir tabi diyo bu saatte yatar mi diyo bizim yattgmz saatre yatsa ben ne zaman oturup bi kahve bi cay iceblcem acaba onu hic soylemiyo bende hastayim dun ev pislik icinde diyip duruyo supurgeyi actm kizdm bi taraftanda hasta halimle is yaptrysn diye ben sana supur mu dedm diyo bu seferde ee o zaman kapa ceneni be adam surekli oyle dersen bende supururum cenen sussun diye bi ara her gun evi silip supuruyodm yine rv pislik icinde diyodu dedgn gbi hic begenmiyo hic bsyi cocuga bak bi su iciyim derm cocuk yaninda duser ben suclu olurum benimde hic biseyim bitmezms
Çok uyuz ya kusura bakma seninkini de dahil ettim ama bu tavırlar bana normal gelmiyor.kendi eksikliğini tatmin ediyor çünkü herşeyi tam yapmak için yırtınıyorum.çam.makinasının altından su gelir ben yanlış kullanıyo olurum.en son kavga ettik.sebep bunlar ama başka konulardan ailemden falan vurmaya incitmeye ve beni sindirmeye çalışıyor.amacı yadsınamaz derecede bu fakat Saçma.ağlarım bu sefer dayanamadım.ağlamama acımıyormuş,yoldan biri geçse ağlasa ona acırmış bana acımazmış hatta iğrenirmiş.acımasını isteyen kim ki....böyle sanki düşman gibi...sebepler bu saydıklarım ama sonuçlar başka...ne hali varsa görsün.artık çabalamayacağım.inceldiği yerdenkopsun bu evlilik.

aaa bebeğin uyku saatinden de mi sen sorumlusun ilginç. Tüm bebekler erken uyanıyor. ki benim bebek çok erkende yatıyor. bunu kendileri belirliyor .çok özel olacak yanlış anlamayın ama nasıl kaldırıyorsunuz ? bi ara benim eşimde öyleydi çok kavgalar ettik ve şu an değişti her şeyde beni suçlardi. şimdi yapmıyor ya da yapacak olsa sonra Espiye vuruyor.
Dediğim gibi bununla kalsa keşke,ben bunlara kızınca başka şeylere saldırıyor.bu evlilikten hiç umudum yok.bir yaz ayrılmaya çalışmıştım.eşeklik ettim ayrılmayalım demişti ve bir şekilde biz barıştık.şimdi çocuk da oldu biliyor ayrılığın zor olduğunu bunu kullanıyor ve hakaret ediyor aşağılıyor.bebeğimin önünde ağladığımda onun da ağlamaya başlamasını unutmayacağım.bana ağır laflar edince sinir krizi geçirdim.ben hiç böyle çocuk büyütmeyi hayal etmemiştim.öğretmenim ve ailesince üzülen öğrencilerim ile dert ortağı oldum hep.onlarla ağladım güldüm...çocuklar dünyadır gelecektir.çok utanıyorum kızımdan özür diliyorum onun gözü önünde bu hale gelip Zayıf davrandığım için...ona böyle bi hayat sunduğum için....hatalı seçimlerden çocuklar mağdur oluyor.bin kere özür dilesem yine az yavrumdan...ağlamamalıydım kendime hakim olmalıydım kendimi mahfedercesine savrulmamalıydım.beni bu hale getirdiği için ve Çocuğum Şahit olduğu için nefret ediyorum ondan.göresim yok...ben yerde ağlarken onun koltukta oturup bilmiş konuşarak ellerini kavuşturmasını unutmayacağım!

O yutkunma sesi artık duymuyorum. bazen dolarsa oluyor ama genelde az. Bu saatten sonra işe yararmı ki. Çok düzensiz besleniyorum o da etkiliyor muhtemelen.
Denemekte fayda var arkadasim bi al ic bakalim fark gorursen arada alir icersin insallah sutum az diye dusunup emzirmessen iyice azalir cocuk ne kadar cok emerse sutun o kadar cok artar zaten ek gida aliyo diye dusunup yuklenirsen kesilir sutun ikisinin yeride ayri

Dediğim gibi bununla kalsa keşke,ben bunlara kızınca başka şeylere saldırıyor.bu evlilikten hiç umudum yok.bir yaz ayrılmaya çalışmıştım.eşeklik ettim ayrılmayalım demişti ve bir şekilde biz barıştık.şimdi çocuk da oldu biliyor ayrılığın zor olduğunu bunu kullanıyor ve hakaret ediyor aşağılıyor.bebeğimin önünde ağladığımda onun da ağlamaya başlamasını unutmayacağım.bana ağır laflar edince sinir krizi geçirdim.ben hiç böyle çocuk büyütmeyi hayal etmemiştim.öğretmenim ve ailesince üzülen öğrencilerim ile dert ortağı oldum hep.onlarla ağladım güldüm...çocuklar dünyadır gelecektir.çok utanıyorum kızımdan özür diliyorum onun gözü önünde bu hale gelip Zayıf davrandığım için...ona böyle bi hayat sunduğum için....hatalı seçimlerden çocuklar mağdur oluyor.bin kere özür dilesem yine az yavrumdan...ağlamamalıydım kendime hakim olmalıydım kendimi mahfedercesine savrulmamalıydım.beni bu hale getirdiği için ve Çocuğum Şahit olduğu için nefret ediyorum ondan.göresim yok...ben yerde ağlarken onun koltukta oturup bilmiş konuşarak ellerini kavuşturmasını unutmayacağım!
Allah yardimcin olsun kardesim nerden bilebilirdin ki kim mutsuz olmak icin evlenir baslarda sinyal veriyolar ama biz kadinlar hep duzelir umuduyla es geciyoruz benim esimde skntili ofke kontrlu yok bagirir cagirir hakaret eder daha bu gun sabah kavga ettik cocugum bagirismalardan korkup agladi Allaha havel et ustune dusme bisey soylerse duymazdan gel nolur uzulme kendini birakma hemen o onun senin yipratmasina izin verme he hos de

Ben butun sebzeleri kullaniyorum artik tavuk corbasi yapiyorum un kavurma corbasi sebzeleri degisik degisik biseyler yapiyorum 2 gundur balik corbasi yapiyorum meyveleri de filesinde veriyorum ya da eline oyle yiyor
Ben butun sebzeleri kullaniyorum artik tavuk corbasi yapiyorum un kavurma corbasi sebzeleri degisik degisik biseyler yapiyorum 2 gundur balik corbasi yapiyorum meyveleri de filesinde veriyorum ya da eline oyle yiyor
Canim normal tavuk mu yoksa koy tavugu mu kullaniyorsun

Bildiğim kadarıyla peditus öyle zaten. Ama genede veriyor doktorlar. Yani yanlışlık olmaması lazım. Benim oğlanın da burnu iki haftadır akıyor gitsem doktora kesin peditus verirler ama gitmek istemiyorum. Şimdilik burnunu temizliyorum sürekli başka birşey vermiyorum. Geçmezse kullanırım heralde.
Sagol canim ama internetteki peditus kutusunun ustunde bebekler ve cocuklar yazio bende hicbir sey yazmiodu bende vermedim. Belkide kutusu degisti bilemedim

Çok uyuz ya kusura bakma seninkini de dahil ettim ama bu tavırlar bana normal gelmiyor.kendi eksikliğini tatmin ediyor çünkü herşeyi tam yapmak için yırtınıyorum.çam.makinasının altından su gelir ben yanlış kullanıyo olurum.en son kavga ettik.sebep bunlar ama başka konulardan ailemden falan vurmaya incitmeye ve beni sindirmeye çalışıyor.amacı yadsınamaz derecede bu fakat Saçma.ağlarım bu sefer dayanamadım.ağlamama acımıyormuş,yoldan biri geçse ağlasa ona acırmış bana acımazmış hatta iğrenirmiş.acımasını isteyen kim ki....böyle sanki düşman gibi...sebepler bu saydıklarım ama sonuçlar başka...ne hali varsa görsün.artık çabalamayacağım.inceldiği yerdenkopsun bu evlilik.
Aynen bu durumdayim bende cocuk seni kapidan gelince görüp seviniyo ya onun icin duruyorm ama cok az kaldi dedim diyorum bosanalim diye kabul etmiyo bakalım nereye kadar gitcek nasl asik olmusum boyle bi insana hayret ediyorm

Back