Selam hanımlar..yazamıyorum kusura bakmayın valla..bütün gün canım çıkıyor 2 çocukla büyüğü yuvaya verdim sabah 9 öğlen 12.30 A kadar o arada rahatım..Ama sonra.koştur koştur helak oluyorum..ev işi çocuklar yemek ütü temizlik kocanın gönlünü yap..bitiyorum resmen..
Bugün oğlum 9 aylık oldu..yürümekten inmiyor arada sıkılıyor kucağa alıyorum tabii..sıralama emekleme adım atma herşey mevcut..baba baba aba mama diyoruz.. :)))
Yemekle hiç bir sorun yok.. Herşey çok iyi..uykumuz da fena değil ama bazen sabaha karşı kalkıyoruz 1 saat falan vakit geçiriyoruz neden olduğunu bilmiyorum ama..
Bu aralar bizde çok hastayız..göğüs hırıl hırıl burun akıyor öksürüyor..daha yeni ay başında hastaydı ayı bitirmeden yine hastayız..
( ben öksürük için prospan diye bir ilaç kullanıyorum burnumuzuda çekiyorum 5 -6 kere..hee bir de rahat uyusun diye akşamları carpol veriyorum.. Yatağında da cok fazla olmamak kaydı ile viks sürüyorum rahat nefes alsın diye..Ama çok sıkıldım hasta olmasınlar yaa..
Bu arada uyku tulumu aldım lcw den..kırmızı uçakla ama 12-18 aldım büyük büyük rahat rahat giysin diye..şahsen izmirde daha uyku tutumuna gerek yok.. :)) ama kışın şart çünkü üstünü çok açıyor bizim sıpa..
Hasta olanlara acil şifalar diyorum..inşallah geçer hiç hasta olmazlar diş çıkarmaları da hafif geçer ateşsiz huysuz geçer..
Herkese iyi geceler diyorum.. Kuzuları öpüyorum kokluyorum..