Oncelikle gecmis olsun 2017 subat annelerindenim,yaziyi gorunce yazmak.istedim,ilk cocugum da var yaklasik 3 senedir yasiyoruz bu durumu,gecen sene arttti ve teshis kesin olarak kondu,alerjik astim bronsit,en onemli sey burnunun tikanmamasi,terlememesi;oksuruk icin de ben keciboynuzu ozu aldim iciriyorim ayirca ihlamur ilik limonlu biraz bal eklenebilir alerji riski yoksa,elma ayva kaynatilip icerse,birde bol suKızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege
Allah hayırlısıyla kucağında göstersin canım şubat soğuk oluyor valla ben dışı kadife kıyafetlerden almıştım en çok onlar işe yaradı birde tulum alma bence çabuk büyüyorlar boydan olmamaya başlıyor bu iki giyip kalıyor hastane içinde yaşadığın şehre göre kalın battaniye al çıkarken örtmeye ben bursada yaşıyorum fena esiyordu ozamanlar hazirana kadar penye uzun kollu alt üst takımlar ile durdu kızımSelam kizlar birsey sormak istiyorum,bebekken dogdugu andan itibaren en cok sunu giydirdim su havalarda uzun kollu olsun yada kisa ne almaliyiz?bir kizim var ama arada 6 sene gecti unutmusum:))bugun ufak tefek seyler aldim ama kisa mi uzun mu olmali kac ay almaliyim kafam karisti sanki.ilk kez anne oliyor gibi fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim sagolun
Peki elbise tarzi seyler aldin mi?gezmelik yani,hediye mi gelir?kisa kollu zibin aldim tulum aldim daha eksik var ama battaniyemiz var burasi da soguk oluyor kizimdan kalma oldugu icin almadim baska annem almis yeterli ama zibin ve ayaksiz altlik eksigimiz birde pijama eksigimiz var galiba daha cikariz ama eksik bitmez cunku araya bayagi sene koyunca insan unutuyor cok tesekkur ederim saglikla buyusun bebisinAllah hayırlısıyla kucağında göstersin canım şubat soğuk oluyor valla ben dışı kadife kıyafetlerden almıştım en çok onlar işe yaradı birde tulum alma bence çabuk büyüyorlar boydan olmamaya başlıyor bu iki giyip kalıyor hastane içinde yaşadığın şehre göre kalın battaniye al çıkarken örtmeye ben bursada yaşıyorum fena esiyordu ozamanlar hazirana kadar penye uzun kollu alt üst takımlar ile durdu kızım
Benim bebeğimde reflü vardı aşırı kusuyordu aldğm içlik çıtçıtlı badiler yetmedi ilave bile aldm duruma göre bakarsın sende hiç almam mı elbise ama bana hediyede çooooook fazla geldi annem kv aldıkları haricinde eş dost falan hem takısyla hem kıyafetiyle geldi okadar çok giydiremeden kalan elbiseler olduki mesela 0-3 ay elbise bi iki taneden fazla alma çok küçük olduğu için pek giydiremedim tabi soğuktuda zaten mart sonu gibi hava ılıyor kalın kıyafetten uzun kollu penye tarzı kıyafetlere geçtim birde 6-9 ay arası elbiseler salopetler almıştım bütün yaza yettiPeki elbise tarzi seyler aldin mi?gezmelik yani,hediye mi gelir?kisa kollu zibin aldim tulum aldim daha eksik var ama battaniyemiz var burasi da soguk oluyor kizimdan kalma oldugu icin almadim baska annem almis yeterli ama zibin ve ayaksiz altlik eksigimiz birde pijama eksigimiz var galiba daha cikariz ama eksik bitmez cunku araya bayagi sene koyunca insan unutuyor cok tesekkur ederim saglikla buyusun bebisin
Coook tesekkur ederim ilgin icin...Benim bebeğimde reflü vardı aşırı kusuyordu aldğm içlik çıtçıtlı badiler yetmedi ilave bile aldm duruma göre bakarsın sende hiç almam mı elbise ama bana hediyede çooooook fazla geldi annem kv aldıkları haricinde eş dost falan hem takısyla hem kıyafetiyle geldi okadar çok giydiremeden kalan elbiseler olduki mesela 0-3 ay elbise bi iki taneden fazla alma çok küçük olduğu için pek giydiremedim tabi soğuktuda zaten mart sonu gibi hava ılıyor kalın kıyafetten uzun kollu penye tarzı kıyafetlere geçtim birde 6-9 ay arası elbiseler salopetler almıştım bütün yaza yetti
Cok teşekkür ederim zaman ayırıp ne guzel yazmışşın.. En iyisiHer ailenin mutlu mesut yaşamasını gönülden isterim fakat unutmayalım ki bazı aileler kendi başlarına ne fırtınalar atlatsalar da dışarıda mutluluk pozları verirler. Eltini kastetmiyorum yanlış anlama ama bence de doğrusu o olmalı. Biz burda "ne çektiğimizi anlayabilecek" insanlar olduğumuz için dertleşiyoruz ama bence de evde olan evde kalmalı. Mesela benim de çok yakın arkadaşım evliliğinde mutlu değildi, sürekli dertleşirdi. Şimdi araları harika ama benim aklımdan bana anlattıkları gitmiyor. Kendisi çok mutlu olsa da ben eşine artık "ne güzel gönlünü almış" değil de "nasıl yapabildi bunları" diye bakıyorum hala. Biz yine eşlerimizi birbirimize çekiştirelim en iyisi.
İnşallah senin için de ferahlığa kavuşur. Eşini severek ya da soğuyarak da olsa önemli olan senin huzurun. Bence huzurun olunca da her şey düzelecek. Annelik bizi bir değişik yaptı. Duygular karman çorman, utanmasak üzerimize yük bindiren eşlere bile acıyıp, ayaklarını yıkacak hale gelirken aynı saniye karabasan gibi tepelerine de binmek isteyebiliyoruz. Allah bize kolaylığını verecek arkadaşım. Ama sen üzülme.. Bebişinin de kafası karışmasın annemin gülen yüzü niye soldu diye.
teşekkür ederim ne güzel zaman ayırıp yazmışsın .. Allah seninde gönlüne göre versin.. Sanırım en iyisi zamana bırakmak zaman herşeyin ilacıdır.. Kızıma asla yansıtmıyorum hergün kaç defa babasını arıyoruz görüntülü konuşuyoruz kızımı canımdan çok seviyorum :)Her ailenin mutlu mesut yaşamasını gönülden isterim fakat unutmayalım ki bazı aileler kendi başlarına ne fırtınalar atlatsalar da dışarıda mutluluk pozları verirler. Eltini kastetmiyorum yanlış anlama ama bence de doğrusu o olmalı. Biz burda "ne çektiğimizi anlayabilecek" insanlar olduğumuz için dertleşiyoruz ama bence de evde olan evde kalmalı. Mesela benim de çok yakın arkadaşım evliliğinde mutlu değildi, sürekli dertleşirdi. Şimdi araları harika ama benim aklımdan bana anlattıkları gitmiyor. Kendisi çok mutlu olsa da ben eşine artık "ne güzel gönlünü almış" değil de "nasıl yapabildi bunları" diye bakıyorum hala. Biz yine eşlerimizi birbirimize çekiştirelim en iyisi.
İnşallah senin için de ferahlığa kavuşur. Eşini severek ya da soğuyarak da olsa önemli olan senin huzurun. Bence huzurun olunca da her şey düzelecek. Annelik bizi bir değişik yaptı. Duygular karman çorman, utanmasak üzerimize yük bindiren eşlere bile acıyıp, ayaklarını yıkacak hale gelirken aynı saniye karabasan gibi tepelerine de binmek isteyebiliyoruz. Allah bize kolaylığını verecek arkadaşım. Ama sen üzülme.. Bebişinin de kafası karışmasın annemin gülen yüzü niye soldu diye.
En son ne zaman elimi tuttu acaba hatırlamıyorum bile içi geçmiş adamın ya aramızda çok yaş farkı da yok ki diyeyim yaşlanıyor.. sen de bir yerden sonra yoruluyorsun hele dediğin gibi çocuktan sonra zaten her anlamda yorgunuz.. Çalışmayı çok özledim ama en kısa zamanda bi dans kursuna başlamaya karar verdim bir şeyler yapmak sanırım iyi gelecekCanim uzuldum, ama sanirim herkeste bir gel git oluyor bebekten oturu. Ben ten tene temasin cok ise yaradigini dusunenlerdenim. El tutmak, sarilmak gibi mesela :)
Calisan anneler icin tabiki zor ama mental anlamda daha dinlendirici oldugunu dusunenlerdenim. Iste dinleniyorum evde yoruluyorum cunku :)
Ayakli seyler al canim uzun kollu citcitli atlet al. 2 tane hastane cikisi setin olsun bence. Ben kadife tulum almistim disari cikacagim zaman kiyafetinjn uzerine onu giydiriyordm cok pratik oluyordu ustune de bi battaniye tamam. Eger benim yaptigim gibi yapacaksan tulumu biraz buyuk al kiyafetlerinin uzerine giydirecegin icin dar olup kasmasin.Selam kizlar birsey sormak istiyorum,bebekken dogdugu andan itibaren en cok sunu giydirdim su havalarda uzun kollu olsun yada kisa ne almaliyiz?bir kizim var ama arada 6 sene gecti unutmusum:))bugun ufak tefek seyler aldim ama kisa mi uzun mu olmali kac ay almaliyim kafam karisti sanki.ilk kez anne oliyor gibi fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim sagolun
Tamam cok sagolasin kadife vardi almadim dokulur falan diye ama alayim dursun tesekkur ederimAyakli seyler al canim uzun kollu citcitli atlet al. 2 tane hastane cikisi setin olsun bence. Ben kadife tulum almistim disari cikacagim zaman kiyafetinjn uzerine onu giydiriyordm cok pratik oluyordu ustune de bi battaniye tamam. Eger benim yaptigim gibi yapacaksan tulumu biraz buyuk al kiyafetlerinin uzerine giydirecegin icin dar olup kasmasin.
Iyi gelmezmiEn son ne zaman elimi tuttu acaba hatırlamıyorum bile içi geçmiş adamın ya aramızda çok yaş farkı da yok ki diyeyim yaşlanıyor.. sen de bir yerden sonra yoruluyorsun hele dediğin gibi çocuktan sonra zaten her anlamda yorgunuz.. Çalışmayı çok özledim ama en kısa zamanda bi dans kursuna başlamaya karar verdim bir şeyler yapmak sanırım iyi gelecek
Ben verdim dün canım az birşey verdim. Çok sevdi.Hanımlar şu turuncu hurmadan bebeklere yediriyomusunuz denesemmi
Plates topuna bayiliyorlar dikkat et elinden almasin :)))Iyi gelmezmiBende birseyler yapmak cok istiyorum is ve ev disinda.. calistigim icin tatil gunlerimdede gidersem iyice benden yoksun olucak, bunu hic istemem. plates topu cember alir evde oglusumla oynaya oynaya karin bolgesindeki yaglarimdan kurtulmayi hedefliyorum..
Geçmiş olsun cnm. Neye dayanarak direk alerjik astım dedi. 2 yaşından önce alerjik astım tanısı konamaz demişti bize doktor. Benim oğlumda bronşiolit geçirdi. Uzun süre geçmedi bizde alerjiden şühelendik ama olmaz dedi doktor. Şuan bizde de burun akıntısı var. Ama öksürük yok burunlar tıkalı ne kadar açsamda gene doluyor.Kızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege
Cnm neler veriyorsun kahvaltıda? Aynı şeylerden sıkıldık artık. Birde genel bir soru kaç öğün besliyosunuz? Ben az yediriyorum galibasağolun kızlar acaba daha erken mi niye yedirilmiyor diyordum bende demek ki yedirebiliyormusuz :) yarınki kahvaltı menüsüne ekleyeyim o halde
Geçmiş olsun nasıl teşhis kondu. Test falan yapıldı mı? Çok mu sık hastalanıyordu? Bende de astım var doktor çocuğuna da geçebilir genetikte oluyor dedi. Bronşiolit atlattık ama çok zor iyileşti. Bende astım olmasından çok korkuyorum. Çünkü çocukken çok çektim bu rahatsızlıktan yoğun bakımlarda yattım. Makinasız ilaçsız bir yere gidemezdim. Okulama düzenli gidemezdim gerçekten çok zor bir hastalık Allah şifa versin herkese. Şimdi ya oğlumda olursa diye korkuyorum.Oncelikle gecmis olsun 2017 subat annelerindenim,yaziyi gorunce yazmak.istedim,ilk cocugum da var yaklasik 3 senedir yasiyoruz bu durumu,gecen sene arttti ve teshis kesin olarak kondu,alerjik astim bronsit,en onemli sey burnunun tikanmamasi,terlememesi;oksuruk icin de ben keciboynuzu ozu aldim iciriyorim ayirca ihlamur ilik limonlu biraz bal eklenebilir alerji riski yoksa,elma ayva kaynatilip icerse,birde bol su
Bize artik kriz geliyor ve makinamiz var oksuruk basldiginda kullaniyoruz hava veriyoruz,yattigi oda ne cok soguk ne cok sicak olsun ilik yeterli,kosturmak ve tatli gidalar da mesela cikolata kakao turu arttiriyor alerjik astimi suan yemiyordur yasi kucuk ama ilerisi icin soylemek istedim birde eylul ekim ve nisan mayis en cok.etkilendikleri aydir genelde o donem artiyor bizim.oksurugumuz mevsim.gecislerinde,ama gecici sure dr 7 yasinda falan biter dedi,siz terlemesine dikkat edin tozdan sigara dumanindan ve deterjandan uzak tutun ozellikle yumusatici kullanmayin eger kullaniyorsaniz,cook uzuldum bu hastalik yuzunden bikac senedir en son hastanede yatarak atlattik suan odum kopuyor tekrar hasta olacak diye,birde sunu eklemek istiyorum eger teshis kesin ise gripli birinden uzak tutun cunki boyle olan cocuklar grip olmuyor neyazikki direk cigerlere iniyor virus cok gecmis olsun
0-3 ay fazla almayın. Giydiremediğim çok şeyi kaldı. En çabuk geliştiği zaman. 3-6 ay daha çok alın. Çok kalın ben almadım. Kundakladık zaten sıcak sıcak. Süslü değilde pamuklu sade şeyler tercih edin. Tulum bende tavsiye etmiyorum giydiremeden küçüldüler :)Selam kizlar birsey sormak istiyorum,bebekken dogdugu andan itibaren en cok sunu giydirdim su havalarda uzun kollu olsun yada kisa ne almaliyiz?bir kizim var ama arada 6 sene gecti unutmusum:))bugun ufak tefek seyler aldim ama kisa mi uzun mu olmali kac ay almaliyim kafam karisti sanki.ilk kez anne oliyor gibi fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim sagolun
Ben bir kere yedirdim sevdi :)Hanımlar şu turuncu hurmadan bebeklere yediriyomusunuz denesemmi
Ben verdim dün canım az birşey verdim. Çok sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?