2016 Şubat Anneleri

Bakalım ben ne yapicam. Annem bakmaya gönüllü değil.. İtiraf edeyim bende çalışmak istiyorum.

Canım merhaba.uzun zamandır giremedim nete.9.ay asısı ile 12.ay asısı aynı mı?sağlık ocagına soyledın mı yaptırmayacagını.
Bende yaptırmadım canım. Çünkü aynısı yaşındada vurulacak dedi hemşire. Yaptırmama durumumuz varmış.
Bende istemiyorum dedim. Gereksiz kimyasal ilaçlar giriyor vğcutlarına zaten fazlasına gerek yok dedim. Birde etrafımda suriyeliler yok. Onlarla komşu falan olsak yaptırırdım canım.

Bakalım ben ne yapicam. Annem bakmaya gönüllü değil.. İtiraf edeyim bende çalışmak istiyorum.

Bakıcı olursa Allah iyi insanla karşılaştırsın inşallah. Anne gibi olmuyor ama ben çok memnunum. Aklım kalmıyor gerçekten. İşte de kafam boşalıyor. Tüm gün çocuk bakmak da çok zor.

evet bende itiraf ediyim bari. çalışmayı seviyorum dışarı çıkınca bi çeki düzen veriyorum kendime. saçım kıyafetim hafif makyajım.
evde olunca eşofmanlar salaş tşörtler, aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum bazen.
ama herşeye rağmen evlatla geçirilen her dakika çok güzel.

ikilem yaşıyorum çoğu zaman

Kizlar herkese iyi aksamlar
Oglusumun gazi bu aralar cok kokmaya basladi. Kv ek gidaya basladigi icindir falan dedi ama yeni basladik ki 2 ay oldu baslayali. Onceden boyle kokmuyordu. Simdi koku resmen bezine isliyor kaka yapti zannediyorum bi bakiyorum yok. Usutuncede olur diyolar. bilen varmi?

evet canım soğuk aldıklarında çok kötü kokar baharatlı şeyler yediriyor isen o da kötü koku yapar gün içinde çok şeyi karıştırıp yediriyor isen yapabilir gene. bi de sen bu aralar turp yiyorsan ve emziriyor isen sütten geçer o hem çok gaz hem kötü koku yapar

Canim uzuldum, ama sanirim herkeste bir gel git oluyor bebekten oturu. Ben ten tene temasin cok ise yaradigini dusunenlerdenim. El tutmak, sarilmak gibi mesela :)

Calisan anneler icin tabiki zor ama mental anlamda daha dinlendirici oldugunu dusunenlerdenim. Iste dinleniyorum evde yoruluyorum cunku :)

Aynen usutunce cok kotu kokutuyolar :))

Kızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege

Bakıcı olursa Allah iyi insanla karşılaştırsın inşallah. Anne gibi olmuyor ama ben çok memnunum. Aklım kalmıyor gerçekten. İşte de kafam boşalıyor. Tüm gün çocuk bakmak da çok zor.
Ne güzel. İçin rahat birakiyorsun. İnşallah bizim de sorunsuz olur o donemimiz

Çok geçmiş olsun canım. Alerjik astım ise. Odasında evde değişiklikler yapmalısınız . halilar evin havalandırılması odanjn nemi
Bebeğin rahatlaması lazım. Gerçi Dr unuz söyler herhalde. Çabucak iyilessin bebeğin.

Cok teşekkür ederim. evet doktorumuz söyledi ama hala rahatlama yok (

sağolun kızlar acaba daha erken mi niye yedirilmiyor diyordum bende demek ki yedirebiliyormusuz :) yarınki kahvaltı menüsüne ekleyeyim o halde

Benimki 8 ayda 3 kere bronsiolittwn hastanede yatti..bu taniyi nasil koydu alerjik astim ciddi bir tani test mest yaptirdnz.mi...bizde izmire solunum ve alerji bolumune gidecegiz bukadar sık hasta olmasina sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…