- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
Bakalım ben ne yapicam. Annem bakmaya gönüllü değil.. İtiraf edeyim bende çalışmak istiyorum.Ne zaman başladın işe? Ben 5 önce başladım, alıştım sanırım. Bir de ne yalan söyleyeyim, iş yerinde dinleniyorum resmen. Özlüyorum evet ama eve gidince 10 şeyi birden yapmak o kadar yoruyor ki çalışmak iyi geliyor. İtirafımdır.
Bende yaptırmadım canım. Çünkü aynısı yaşındada vurulacak dedi hemşire. Yaptırmama durumumuz varmış.Canım merhaba.uzun zamandır giremedim nete.9.ay asısı ile 12.ay asısı aynı mı?sağlık ocagına soyledın mı yaptırmayacagını.
Bakalım ben ne yapicam. Annem bakmaya gönüllü değil.. İtiraf edeyim bende çalışmak istiyorum.
sabah 7.30 da evden çıkıyorum aksam 16.da eve geliyorum.kayınvalidem bakıyor.çok özlüyorum yavrumu
Ne zaman başladın işe? Ben 5 önce başladım, alıştım sanırım. Bir de ne yalan söyleyeyim, iş yerinde dinleniyorum resmen. Özlüyorum evet ama eve gidince 10 şeyi birden yapmak o kadar yoruyor ki çalışmak iyi geliyor. İtirafımdır.
evet canım soğuk aldıklarında çok kötü kokar baharatlı şeyler yediriyor isen o da kötü koku yapar gün içinde çok şeyi karıştırıp yediriyor isen yapabilir gene. bi de sen bu aralar turp yiyorsan ve emziriyor isen sütten geçer o hem çok gaz hem kötü koku yaparKizlar herkese iyi aksamlar
Oglusumun gazi bu aralar cok kokmaya basladi. Kv ek gidaya basladigi icindir falan dedi ama yeni basladik ki 2 ay oldu baslayali. Onceden boyle kokmuyordu. Simdi koku resmen bezine isliyor kaka yapti zannediyorum bi bakiyorum yok. Usutuncede olur diyolar. bilen varmi?
ben yediriyrum tuzsuz zeytin tadini seviyor bizimki :)kızlar biz neden bebeklerimıze zeytin yedirmıyoruz?ya da yedirin var mı?
İyice çiğnemeyi ve yutmayı öğrendiyse tuzsuz zeytin yedirebilirsin canım. Minik minik doğra ver.kızlar biz neden bebeklerimıze zeytin yedirmıyoruz?ya da yedirin var mı?
Selam kızlar ben de ilk katılanlardanım ama pek giremeyenelerden :) benim kızım da 8 buçuk aylık oldu.. Hala anne sütüne devam ediyor gece hala 4-5 kez kalkar saymadım hiç ama bana çok sık geliyor yorgun uyanıyorum :/ yemesi fena degil kahvaltısını yer her sabak aptamil kahvaltı yu devam sütü ile içine peynir ve yunurta sarısı bisküvi koyup veriyorum yiyo güzelce alıştı hergün aynı saatte bekliyo gecikirse mızmızlanıyo :) bazende omlet avocado falan bwl usulü karışık gidiyoruz kuruyemiş alerjisi var ağız çevresi başta olmak üzere yüzünde kızarıklar oluyo doktor bağışıklık sistemi güçlendikçe geçer dedi.. Onun dışında emeklemiyor ama ilerliyo sürüne sürüne ağlıyo diye çok zorlamadan kaldırıyorum bacakları güçlendi baya sanki fazla emeklemeden yürüyecek gibi bu aralar baya hareketli hatta 2 kez düştü koltuktaneşimle limoniyiz büyük aşkla evlendiğim adamdan buz gibi soğudum 1 aydır ayrı yataklarda yatıyoruz ben de zerre kadar ne özlem ne bişey hatta yataga gelicek diye korkuyorum hiç istemiyorum yabancı gibi geliyor bana bir sinir anında ancak sevmeyi biliyorsun ilgilenmiyorsan sevme çocucugu dedim diye 1 hafta çocuğun yüzüne bile bakmadı gerizekalı teyzem konuştu falan da geri sevmeye başladı başka bi kaç böyle inat uğruna yaptığı şeyler iste salak salak ayy ne bileyim kızım azcık daha büyüsün bize de boşanma yolu gözüküyor gibi.. Hayırlısı artık.. Hem çalışıp çocuğunu bakıcıya bırakmak zorunda kalan koşturan annelere o kadar üzülüyorum ki Allahım yardımcınız olsun o konuda rahatım çalışmıyorum kızım okula başlatana kadar da çalışmayı düşünmüyorum (tabi hayat ne gösterir bilemem :)) şu yaşıma kadar neyi aa ben yapamam öyle dediysem başıma geldi.. Ayy valla içimi döktüm gece gece herkesin bi derdi var işte herkese iyi geceler
8. aydan sonra yedirilebilir tabi ki de :)kızlar biz neden bebeklerimıze zeytin yedirmıyoruz?ya da yedirin var mı?
Aynen usutunce cok kotu kokutuyolar :))Kizlar herkese iyi aksamlar
Oglusumun gazi bu aralar cok kokmaya basladi. Kv ek gidaya basladigi icindir falan dedi ama yeni basladik ki 2 ay oldu baslayali. Onceden boyle kokmuyordu. Simdi koku resmen bezine isliyor kaka yapti zannediyorum bi bakiyorum yok. Usutuncede olur diyolar. bilen varmi?
Ne güzel. İçin rahat birakiyorsun. İnşallah bizim de sorunsuz olur o donemimizBakıcı olursa Allah iyi insanla karşılaştırsın inşallah. Anne gibi olmuyor ama ben çok memnunum. Aklım kalmıyor gerçekten. İşte de kafam boşalıyor. Tüm gün çocuk bakmak da çok zor.
Çok geçmiş olsun canım. Alerjik astım ise. Odasında evde değişiklikler yapmalısınız . halilar evin havalandırılması odanjn nemiKızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege
Cok teşekkür ederim. evet doktorumuz söyledi ama hala rahatlama yokÇok geçmiş olsun canım. Alerjik astım ise. Odasında evde değişiklikler yapmalısınız . halilar evin havalandırılması odanjn nemi
Bebeğin rahatlaması lazım. Gerçi Dr unuz söyler herhalde. Çabucak iyilessin bebeğin.
Benimki 8 ayda 3 kere bronsiolittwn hastanede yatti..bu taniyi nasil koydu alerjik astim ciddi bir tani test mest yaptirdnz.mi...bizde izmire solunum ve alerji bolumune gidecegiz bukadar sık hasta olmasina sebep.Kızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?