Oncelikle gecmis olsun 2017 subat annelerindenim,yaziyi gorunce yazmak.istedim,ilk cocugum da var yaklasik 3 senedir yasiyoruz bu durumu,gecen sene arttti ve teshis kesin olarak kondu,alerjik astim bronsit,en onemli sey burnunun tikanmamasi,terlememesi;oksuruk icin de ben keciboynuzu ozu aldim iciriyorim ayirca ihlamur ilik limonlu biraz bal eklenebilir alerji riski yoksa,elma ayva kaynatilip icerse,birde bol suKızlar günaydın... Buraya girmeyeli o kdar süre olmuş ki yeni fark ettim.. İşten cıkıyorum koş kızı al oradan eve gec. evi topla yemek yap cocuga bak ve uyu... uyuyabilirsen tabi :)
Kızlar cocugum bu ara cok hasta burun akıyor.. öksürük falan doktora götürdüm alerjik astım dedi. ne yapacagımı bilmiyorum. ama yavrum öksürdümü benim içim parcalanıyor gece hırlıyor. yarın tekrar götürecegim doktora benim durumda olan annelerimiz varmı acaba ne yapıyosunuz bebege
Bize artik kriz geliyor ve makinamiz var oksuruk basldiginda kullaniyoruz hava veriyoruz,yattigi oda ne cok soguk ne cok sicak olsun ilik yeterli,kosturmak ve tatli gidalar da mesela cikolata kakao turu arttiriyor alerjik astimi suan yemiyordur yasi kucuk ama ilerisi icin soylemek istedim birde eylul ekim ve nisan mayis en cok.etkilendikleri aydir genelde o donem artiyor bizim.oksurugumuz mevsim.gecislerinde,ama gecici sure dr 7 yasinda falan biter dedi,siz terlemesine dikkat edin tozdan sigara dumanindan ve deterjandan uzak tutun ozellikle yumusatici kullanmayin eger kullaniyorsaniz,cook uzuldum bu hastalik yuzunden bikac senedir en son hastanede yatarak atlattik suan odum kopuyor tekrar hasta olacak diye,birde sunu eklemek istiyorum eger teshis kesin ise gripli birinden uzak tutun cunki boyle olan cocuklar grip olmuyor neyazikki direk cigerlere iniyor virus cok gecmis olsun