2016 Şubat Anneleri

Unutur canim gercekten o antibiyotiklerin igrenc bir tadi var

Evet orası öyle. Bebekler hasta olmasın. Ağlamak tan sesi kısıldı yavrumun.
Uzulme canim 3-4 gune gecer insallah. Benim oglum da hasta oldu meme dahil hicbirsey almadi agzina 2 gun. Yanaklari resmen icine çöktü küçücuk kaldi. Ne versem yitiyor agzini kilitliyordu ama 3. Gun kendisi istedi mama mama diye cok sukur.

Biz surekli yedik palamut tam mevsimi diye palamut yapiyorum hamsi yapiyorum cupra veriyorum bizde de kusma olmadi
Anladım canım benimkine dokunmuş olabilir.
Somon versek acaba.
Doktor şöyle dedi: Balık tek başına 900 gr ı geçmeyecek. O zaman civada çok oluyormuş. Şimdilik ağır balık yok dedi. Somonun bir tanesi kaç gr.gelirki?
İlk verdiğimiz balıklar küçük olmalı dedi.
Evet yaptı. İdrarda kokuda yapıyor canım. Antibiyotik bitince düzeliyor.
Aaa, bilmiyordum. Ama bir şey olmadı. İnşallah diğer balıklarda sorun çıkmaz, yarasın, löp löp et olsun
Amin inş canım

Bizde bu ay çalışmalara başladık :) Rabbim inş nasip ederde bende 2016 şubat annesi olurum.

SAT 2 mayıs. İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi
Bunu yazdığın zaman hamilemiymişsiniz :)

Arkadaslar oglumu normalde pispislayarak yataginda yatiriyodum bayramda sehir disina cikti emerek uyumaya alisti 10 da uyuyodu gecede 2 sefer uyaniyodu emzirip yatiriyodum butun duzen bozuldu emzik aliyodu onu da kabul etmiyo artik gece mama werip yatirsam gene uyanirmi ki hangi mamayi versem bide yardimci olurmusunuz

Bebek keki
1 yumurta sarısı
2 dolu dolu yemek kaşığı yoğurt
Yarım muz rendesi
1 dilim elma rendesi
1 adet ceviz rendesi
1 tepeleme tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
1 çay kasiginin 3te 1 i tarçın
1 çay kasiginin 3 te 1 i karbonat
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı tam buğday unu
185 derecede 20-25 dk da pisiyor lezzetide gayet güzel afiyet olsun bebislerinize

Himm.. Bizim Dr lar hiç böyle demedi. Bende bir ara denemekk istiyorum balik işini. Birwz daha arastirayim öyle vereyim canım. Sizin Dr kim bu arada

İnşallah canım.

Senin bebişin alerji durumu nasıl düzeldimi biraz? Aylin hanıma gidiyorum canım. Vera hastanesinde..
Biraz daha iyiyiz canım. Kan ilacı ve yumurtayı verebiliyorum artık :) kilo alimimiz geriden geliyor sadece.
Onun haricinde iyiyiz çok sukur.
İştahsızlık da devam ediyoruz.
Ogluslar nasil

keçiboynuzu ununu ilk kez duyuyorum canım sen mi un haline getiriyorsun?bi de tarçın dokunmaz mı ?Sağol tarifin için

Kızlar kızamık aşısını 9.ayın içinde mi yoksa doldurunca mı yaptıracağız?
Bu kızamık aşısı kafa karistiyor. Senesini doldurunca yaptırmayı düşünüyorum da ben. Yine dr la konuşmak da fayda var.
Kızlar bize doktorumuz son kontrolde yaptırma dedi ve bizi 10.ayda çağırdı tekrar muayeneye iki ay gittmemize gerek yokmuş sizede dediler mi öyle birsey

Malesef benim bebeğimde hasta oldu kızlar ve kendi doktorumuz izinli olduğu için eşim devlette bi doktora götürelim dedi iyi güzel gittik idrar temiz çıktı çok şükür boğaznda hafif kızarıklık var dedi ve yazdığı ilaçlar peditus şurup ile augmentin toz antibiyotik şuanda iştah problemimiz yok çok şükür ateşide 39görmüstü ama dün gece ve bu sabah 37.5 ve 37 arasında seyrediyor antibiyotik vermek istemiyorum ne öksürüğü var ne burun akıntısı siz ne diyorsunuz eşimde başka doktorada gideriz toparlamazsa dedi

Iyiyse atesi yoksa antibiyotik vermek sacma geliyor yemrklerine sogan sarimsak koy bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…