2016 Şubat Anneleri

Iyiyse atesi yoksa antibiyotik vermek sacma geliyor yemrklerine sogan sarimsak koy bence
Bu sabah ateş düşürücü bile vermedim 37 civarında olduğu için bende senin gibi düşünüyorum canım biraz daha ilerlerse peditus veririm olmadı başka doktora götürcem

Canim benim oglum gunlerce oksurup geniz akintisi oldugu halde doktor antbiytk vermedi. Peditus verdi gecmetince pedufen al capraz kullan dedi o zaman gecti

kızlar bebeklerinize tereyağı veriyor musunuz . biraz kullanabilirsin dedim diye anneme habire tereyagli ekmek yedirip duruyor annem yemeklerine de katıyor! ne düşünüyorsunuz?

kızlar bebeklerinize tereyağı veriyor musunuz . biraz kullanabilirsin dedim diye anneme habire tereyagli ekmek yedirip duruyor annem yemeklerine de katıyor! ne düşünüyorsunuz?

Ben hafta sonları omlet yaparken azıcık koyuyorum. Bazen de yemeklerine tat versin diye koyuyorum ama köy tereyağı, hazır değil. Bence hazır da olsa eser miktarda kullanınca ciddi bir durum olmaz ama tereyağlı ekmek ağır gelebilir.

melekeskisi
Köy tereyağı canım kullanıyorum. bende öyle düşünuyorum ama anneme ne desem alınıyor ne yapacam bilmiyorum. zaten ne dersem tersini yapıyorlar gizliden gizliden veriyorlariyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar benim abarttıgımı düşünüyorlar

Biraz daha iyiyiz canım. Kan ilacı ve yumurtayı verebiliyorum artık :) kilo alimimiz geriden geliyor sadece.
Onun haricinde iyiyiz çok sukur.
İştahsızlık da devam ediyoruz.
Ogluslar nasil
S3vindim canım. İnş iyice geçer. Benimkilerde iyiler çok şükür. Büyük 1.sınıfa başladı. Küçük iyi ama çok mızmız iyice anneci oldu çıktı. Abisini özlüyor gelince hep ona yapışıyor büyükde rahatsız oluyor ve kardeşine sıkıntı vermeye başladı. Bunaldım son günlerde..
Bende yunurta ve omletlerde çorbalarda kuklanıyorun hergün yemesinde sıkıntı yok canım. Çok abartmamak şartıyla günlük 1 çay kaşığı gibi düşün

anladım canım teşekkür ederim

Madem koy tereyagi bence endiselenme canim. Zaten dokunacak olsa bebegin bunu sana hissettirir. Annelerimiz kendileri bize yedirdikleri icin biz onlara cok pimpirikli geliyoruz. Ama bence de herseyden vernek lazim. Zaten sevmezse yemiyor minikler. Benimki tadsiz bebek mamalarini falan agzina sokmuyor ama kurufasulyenin suyuna bayiliyor mesela

İnşallah canım. Ayy oglus buyudu okula başladı abi oldu:) kardeşi ona hayran:)
Ne güzel ya. Allah bozmasin mutluluğunuzu.

Ya bilmem mi o bunalımı. Ne zaman geçecek firkan :) büyüdüler iyice bize bağlandılar. İnan mutfağa iki dk gidemiyorum nasıl da ağlıyor

Ya sabır arkadaş bilip bilmeden müdahale edio kv kp gelmiş çok veriosun yemek tüm gün bisi yemiyor zaten 3 öğün yiyo oda yerse tabi neresi cok töbe yaa kp çorba verilir mi bebege.. sürekli yoğurt yediroyosun günlük yoğurt yicek zaten.. kvde muz kat yoğurduna katmak zorunda deilim sade yesin bikerede ben liste yapmisim ona göre uyuyorum az yedir su kadar ver doymasin seni emsin virvirvir 8 aylık olmuş yemesi lazım aaaaa yeter allahtan evim ayrı

keçiboynuzu ununu ilk kez duyuyorum canım sen mi un haline getiriyorsun?bi de tarçın dokunmaz mı ?Sağol tarifin için
+8 ay canım bizim bebeklerde 8 aylık oldu keçiboynuzu unu aktarlarda satılıyor harnup tozu diğer ismide sanırım eczanelerde böyle satılıyor tatlı olduğu için bebekler seviyor hemde çok faydalı tarçın verilebilir ayrıca baharatlardan kekik ve nanede bebeklere verilebiliyor benim kız yumurta ve patates yememesine rağmen bol naneli patates tostunu çok sevdi mesela muhtemelen baharatın tadını sevdi
Arada zeytinyağı arada tereyağı kullanılabilir ama abartmamak gerek bence

Amin canım.
Bende öyleyim mama sandalyesinde mutfaga almazsam kalkıp bacaklarıma yapışıyor. Mama sandalyeye koysam 5 dk oyalanıyor.
İnş biraz daha büyüseler biraz oyuncak oynasalar. Oyalancak birşeyleri olsa iyi olacak.
Şimdilik sadece sabır..
Vuuvvvvv hala yazisiyolar çok iyi ya Rabbim nasip ederse seneye bu zamanlar da bizde bebislerimizi mi konuscaz yanı ayyyy çok güzel ya
İnş hayırlısıyla alırsınız kucagınıza canım.
Büyüyünce yazışmalar azalıyor ama arada uğruyoruz burayada
İyi geceler

( Bunu yanlışlıkla yaptım bilinmiyor )
Sen nasılsın canım. Okul bebek nasıl gidiyor.

Şükur canım. Okul öğlene kadar ama yoğun geçiyor. Oğlum iyi şükur. Bakıcıya alıştı gibi. Gece çok uyanıyor

Siz nasılsınız. Abi okula gidiyor sanırım. Özlüyor demissin. Ne güzel ya masallab :)

Sağol canım yok severek yiyor da ne bileyim fazlası dokunmaz mi diye düşündüm . evet benimkide ev yemeklerini çok seviyor.

Sağol canım bi bakayım bende alayım . hadi ya hiç bilmiyordum bu baharatlarin kullanıldığıni

Gece uyanmaları maalesef benimde öyle normalde 5.6 kere kalkıyor. bu gece 3 kere kalkdı nasıl oldu acaba diye düşünürken sabah 3.ü dişi gördüm. Üst dişler hiç kabarmadan patladı anlamadım o yüzden. Demek sıkıntısı buymuş diyorum. Dişler bitene kadar rahat yok.

Evet abiyi çok özlüyor. 9-5 arası yok. Eve gelince bir kahkahalar bir kahkahalar kıskanıyorum yaa
Abinin bacagından ayrılmıyor. Tabi oda istemiyor kaçıyor bagırıyor falan. O uüzden biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Kardeş kıskançlığı yoktu ama böyle böyle belli etmeye başladı. Küçükken kıpırdamıyorken iyiydi ama büyüyüp dolaşmaya başlayınca sıkıntılar başladı.
E haliyle oyuncaklarını yerde bırakamıyor kitap defterini yerde bırakamıyor. Rahatlık dönemi bitti hep bir düzen kontrol zamanı başladı. Oda istemiyor kardeşini yakınlarında.. kenara sıkıştırmaya ve ağlatmaya başladı kardeşini..
Zormuş ya Allah yardım etsin. Ve bana bol sabır versin.

Bu konuda haklısın, bu anaların hepsi alıngan. Biz de şikayet ediyoruz ama belki de bebelerimizin bebelerine de biz aynısını yapacağız. "Biz de çocuk büyüttük, ben seni bunlarla besledim." falan diyip kızımızı, gelinimizi çıldırtma ihtimalimiz var.

:):)sende de mi aynı durum var:) bilmem ki yaparız herhalde ya ama ne olursa olsun anlayışlı olup gelinin ya da kızımızın istedigi gibi yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…