2016 Şubat Anneleri

Biz alerjik degiliz ama canim verdigim şeyleri soyleyjm fikir olsun sabah kahvaltida genellikle yumurta yada pankek veriyorum labne peynir suzme peynir veryrm oglende corba ve yogurt bazende meyve puresi aksam genelde oyle cokyemek yemiyo yerse yine corba bizim yedigimiz yemeklerden yatmadan once pirinc unu yada kasik mamasi ama her gun boyle olmuyo tabi bunlarida yapiyorm ama yerse brn uzum pekmezi veriyorum kahvaltida corbalarini kemik suyuyla yapyrm sehriye tarhana yogurt sebze corbasi ha bidr makarnayi cok seviyo onuda yapıp onune koyuyorm kofteyidde ayni sekilde

allah kolaylik versin canım. yastık kullandıktan sonra mı o saatler arasında uyumaya başladı kesintisiz olarak mı? bende denedim yastık ise yaramadı bizde. 2 saat kesintisiz uyusa kendimi o gün şanslı hissediyorum.

Yastığa bağlıyorum çünkü o günden sonra daha uzun ve kaliteli uyumaya başladı. Dün gece hiç uyanmadı mesela, ben uyandım biberon vermek için yemedi de. Uykusuzluk çok zor, anlıyorum seni. Daha 10 gündür düzgün bizimki de.

Bir de dün ilk kez balık, palamut, verdim. Artık haftada 2 öğün yedireceğim. Palamutu kestirdim. Bir dilimi haricinde diğerlerini dondurucuya attım. Evde eşim de ben de balık yemiyoruz çünkü. Ayırdığım dilimin üstüne bir dilim domates koydum - domates alerjimiz yok- maydonoz kıyıp koydum, eser iktarda deniz tuzu ekleyip yarım çay bardağı suda 5-6 dakka haşladım. Palamutun sırt kısmındaki siyah et çok faydalıymış bu arada. Pişirdiğimin yarısını yedirdim, afiyetle yedi. Kalan yarısını ben yedim, olmuş yani. Maydonoz ve domates tat vermiş. Aklınızda olsun diye şuracığa koyayım.

Bende aynen öyle yapıyorum. Daha kanguruda sırtıma takmaya cesaret edemedim ama karnimda taşıyorum:)
Evet sakin sessiz buralar bebeler büyüyünce ve anneler çalışmaya başlayınca pek girmiyorlar sanırım buraya.
Yine olur maii yine konuşulur :) belki 1o kişi ile olmaz ama 5 kişi ile devam edilir.

Canım en kısa sürede geçer inşallah alerjimiz. Bizde alerjik iz ;(
Pregomin ağırlıklı besleniyor oğlum. Anne sütü emmedi çünkü.
Kekki nasıl yaptın acaba. Bende sodalı bir tarif var. Seninkini merak ettim
Ben de zorlaniyorum ne verecegimde artı çok iştahsız oğlum.
Kahvaltıda yumurta sarısı zeytin patates haslayip bunlarla karisitirp yediremeye çalışıyorum. Sebze çorbası yapıyorum içine ıspanak veya semiz otu katıyorum brokoli yaptım yani ben yapıyorum ana oğlum yemiyor
Senin bebe gece-gündüz karışmış sanırım. Uyku saatinde ayakta yavrucak.
Ben üzüm pekmezi keçi boynuzu pekmezi katıyorum. Bazen pregomin içine de katıyorum. Ama pregomin i vanilya şurubu ile tatlandiriuorum. Onu da kesmem lazım ama içmiyor bunsefer de

Canım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
o yüzden şimdilik palamuta ara verdim başka balık deneyecegim seninkinde birşey oldumu?

Biz surekli yedik palamut tam mevsimi diye palamut yapiyorum hamsi yapiyorum cupra veriyorum bizde de kusma olmadi

Inş canım:)

Kızlar kızamık aşısını 9.ayın içinde mi yoksa doldurunca mı yaptıracağız?

Somon versek acaba.

Canim ben pekmez katiyorum. Kan sayımı yapildi degerleri sinirda çıkti. Doktorum kan ilacini icmiyorsa pekmez ve et yedir dedi. Alerji durumundan dolayi verdiklerin hakkinda bir yorum yapamiyorum ama eger alerji yapmiyorsa artik ete baslamak lazim bu ay. Bir de bal kabagina da baslayabilirsin cok vitaminliymis.

Canım senin bebeğin de hasta olmuştu antibiyotik İshak yaptı mı. Bebeğim hasta oldu antibiyotik ishal yaptı. Hiçbirşey yemiyor boğazının ağrısından. İlacı Zor veriyorum içmemek için ağlıyor

Cok gecmis olsun canim antibiyotik ishal yapabilir ihlamur pekmez filan ver

Aaa, bilmiyordum. Ama bir şey olmadı. İnşallah diğer balıklarda sorun çıkmaz, yarasın, löp löp et olsun

Cok gecmis olsun canim antibiyotik ishal yapabilir ihlamur pekmez filan ver
Canım doktor ağzına bakabilmek için zorla açtı ağladı ondan dolayı kaşığı gördüğü an ağlamaya başlıyor şırınga ile denedim onda da kapadı ne yapacağımı bilmiyorum unutur değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…