- 30 Ocak 2015
- 18.395
- 18.179
- 298
- 29
Biz alerjik degiliz ama canim verdigim şeyleri soyleyjm fikir olsun sabah kahvaltida genellikle yumurta yada pankek veriyorum labne peynir suzme peynir veryrm oglende corba ve yogurt bazende meyve puresi aksam genelde oyle cokyemek yemiyo yerse yine corba bizim yedigimiz yemeklerden yatmadan once pirinc unu yada kasik mamasi ama her gun boyle olmuyo tabi bunlarida yapiyorm ama yerse brn uzum pekmezi veriyorum kahvaltida corbalarini kemik suyuyla yapyrm sehriye tarhana yogurt sebze corbasi ha bidr makarnayi cok seviyo onuda yapıp onune koyuyorm kofteyidde ayni sekildeKIZlar selam. Ben birkaç soru sorup hareket katayım. Öncelikle alerjiğiz malum laktoz intoleransımız da var muz domates süt yumurta alerjimiz varmış. Diyeti açıyoruz. Kel yaptım yumurtasız laktozsuz sütle ben yiyorum tabi. Sonra muhallebi şimdi yoğurt çorbası hep laktozsuz sütle yaptım. Doz fazla olunca ufak döküntü oluyor kakalar cillop. Kızım sabaha kadar oturuyor. Babamız bakıyor evden çalışıyor kızımız için ben okula telaşındayım. Her gece 5 te uyuyoruz ben sabah okula gidiyorum onlar 12-1 gibi uyanıyorlar. Ben 3buçykta gelene kadar sağdığım sütü içiyor gelince armut veya elma pregomin as alıyor. Akşamları da kabak patates havuç irmik pirinç bir iki kere de pirinç unundan muhallebi yaptım. Ve sorum şu: pekmez veriyor musunuz? Muhallebisi tatlandırmak için soruyorum. Üzüm pekmezi mi keçiboynuzu pekmezi mi tavsiye edersiniz? Çiğ süt ürünleri denemesine geçeceğim haftaiçi nolur dua edin hemen bitsin denemelerim yavruma da yedirebileyüm. Bir soru daha çok şükür güzel emiyor sütünü verdiklerim yeterli midir? Başka ne verebilirim? Of çok konuştum cvp verirseniz çok sevinirim sevgiyle kalın
allah kolaylik versin canım. yastık kullandıktan sonra mı o saatler arasında uyumaya başladı kesintisiz olarak mı? bende denedim yastık ise yaramadı bizde. 2 saat kesintisiz uyusa kendimi o gün şanslı hissediyorum.Bir de bankada çalışıyorum, hata yapma şansım yok maalesef. Hep Güleryüz, hep bir dikkat. Mesele para olunca pür dikkat kesiliyorum.
Toprak geceleri çok uykusuz bir bebek. 3 gündür yastık kullanıyorum, ondan mıdır bilemedim, çok güzel uyuyor, gece biberon içip yatıyor. 22:00- 07:00 arası uyuyor. 2yaşına kadar kullanmayın deseler de kimse kusura bakmasın, ben omurgası yastık yüzünden eğrilen bebek görmedim.
Biz uykusuz olunca agresif, mutsuz, sabırsız oluyoruz. Çalışınca daha da zor, gün içinde evde uyuma şansım da yok. Allah hepimize kolaylık versin valla.
allah kolaylik versin canım. yastık kullandıktan sonra mı o saatler arasında uyumaya başladı kesintisiz olarak mı? bende denedim yastık ise yaramadı bizde. 2 saat kesintisiz uyusa kendimi o gün şanslı hissediyorum.
Aminnnnnn:) canım ,Duru iyi işte genelde kucak istiyor.yerde durmayınca sırtıma koyup iş yapıyorum.o daha yorucu.
Bu arada buranın tadı kalmamış hiçbana mı öyle geliyor? Ben de diyordum ki bebeklerimizi birlikte büyütüp ileride ana okulllarını,derslerini bile konuşuruz.ben böyleyim işte,Alışkanlık yapan birşeyden çok zor vazgeçiyorum.bu kıyafette de böyle :) beğeniyorsam yıkar yıkar habire giyerim:) ama burda kimse kalmamış maalesef...
Aminnnnnn:) canım ,Duru iyi işte genelde kucak istiyor.yerde durmayınca sırtıma koyup iş yapıyorum.o daha yorucu.
Bu arada buranın tadı kalmamış hiçbana mı öyle geliyor? Ben de diyordum ki bebeklerimizi birlikte büyütüp ileride ana okulllarını,derslerini bile konuşuruz.ben böyleyim işte,Alışkanlık yapan birşeyden çok zor vazgeçiyorum.bu kıyafette de böyle :) beğeniyorsam yıkar yıkar habire giyerim:) ama burda kimse kalmamış maalesef...
Canım en kısa sürede geçer inşallah alerjimiz. Bizde alerjik iz ;(KIZlar selam. Ben birkaç soru sorup hareket katayım. Öncelikle alerjiğiz malum laktoz intoleransımız da var muz domates süt yumurta alerjimiz varmış. Diyeti açıyoruz. Kel yaptım yumurtasız laktozsuz sütle ben yiyorum tabi. Sonra muhallebi şimdi yoğurt çorbası hep laktozsuz sütle yaptım. Doz fazla olunca ufak döküntü oluyor kakalar cillop. Kızım sabaha kadar oturuyor. Babamız bakıyor evden çalışıyor kızımız için ben okula telaşındayım. Her gece 5 te uyuyoruz ben sabah okula gidiyorum onlar 12-1 gibi uyanıyorlar. Ben 3buçykta gelene kadar sağdığım sütü içiyor gelince armut veya elma pregomin as alıyor. Akşamları da kabak patates havuç irmik pirinç bir iki kere de pirinç unundan muhallebi yaptım. Ve sorum şu: pekmez veriyor musunuz? Muhallebisi tatlandırmak için soruyorum. Üzüm pekmezi mi keçiboynuzu pekmezi mi tavsiye edersiniz? Çiğ süt ürünleri denemesine geçeceğim haftaiçi nolur dua edin hemen bitsin denemelerim yavruma da yedirebileyüm. Bir soru daha çok şükür güzel emiyor sütünü verdiklerim yeterli midir? Başka ne verebilirim? Of çok konuştum cvp verirseniz çok sevinirim sevgiyle kalın
Canım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustuYastığa bağlıyorum çünkü o günden sonra daha uzun ve kaliteli uyumaya başladı. Dün gece hiç uyanmadı mesela, ben uyandım biberon vermek için yemedi de. Uykusuzluk çok zor, anlıyorum seni. Daha 10 gündür düzgün bizimki de.
Bir de dün ilk kez balık, palamut, verdim. Artık haftada 2 öğün yedireceğim. Palamutu kestirdim. Bir dilimi haricinde diğerlerini dondurucuya attım. Evde eşim de ben de balık yemiyoruz çünkü. Ayırdığım dilimin üstüne bir dilim domates koydum - domates alerjimiz yok- maydonoz kıyıp koydum, eser iktarda deniz tuzu ekleyip yarım çay bardağı suda 5-6 dakka haşladım. Palamutun sırt kısmındaki siyah et çok faydalıymış bu arada. Pişirdiğimin yarısını yedirdim, afiyetle yedi. Kalan yarısını ben yedim, olmuş yani. Maydonoz ve domates tat vermiş. Aklınızda olsun diye şuracığa koyayım.
Biz surekli yedik palamut tam mevsimi diye palamut yapiyorum hamsi yapiyorum cupra veriyorum bizde de kusma olmadiCanım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
o yüzden şimdilik palamuta ara verdim başka balık deneyecegim seninkinde birşey oldumu?
Inş canım:)Bende aynen öyle yapıyorum. Daha kanguruda sırtıma takmaya cesaret edemedim ama karnimda taşıyorum:)
Evet sakin sessiz buralar bebeler büyüyünce ve anneler çalışmaya başlayınca pek girmiyorlar sanırım buraya.
Yine olur maii yine konuşulur :) belki 1o kişi ile olmaz ama 5 kişi ile devam edilir.
Canım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
o yüzden şimdilik palamuta ara verdim başka balık deneyecegim seninkinde birşey oldumu?[/QUOT
Bize de dr ilk başlarda küçük balık verin dedi
Dr küçük balık dedi ama ben küçük büyük ayırt etmeden veriyorum biz çok fazla seviyoruz balığı bizle birlikte o da yiyorBiz surekli yedik palamut tam mevsimi diye palamut yapiyorum hamsi yapiyorum cupra veriyorum bizde de kusma olmadi
Bu kızamık aşısı kafa karistiyor. Senesini doldurunca yaptırmayı düşünüyorum da ben. Yine dr la konuşmak da fayda var.Kızlar kızamık aşısını 9.ayın içinde mi yoksa doldurunca mı yaptıracağız?
Somon versek acaba.Canım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
o yüzden şimdilik palamuta ara verdim başka balık deneyecegim seninkinde birşey oldumu?
Instagramda boyle sohbet olmuyor ki. Msj grubu mi kurdunuz?Artık instagramda takılıyoruz :) L Lavyer2012
Canim ben pekmez katiyorum. Kan sayımı yapildi degerleri sinirda çıkti. Doktorum kan ilacini icmiyorsa pekmez ve et yedir dedi. Alerji durumundan dolayi verdiklerin hakkinda bir yorum yapamiyorum ama eger alerji yapmiyorsa artik ete baslamak lazim bu ay. Bir de bal kabagina da baslayabilirsin cok vitaminliymis.KIZlar selam. Ben birkaç soru sorup hareket katayım. Öncelikle alerjiğiz malum laktoz intoleransımız da var muz domates süt yumurta alerjimiz varmış. Diyeti açıyoruz. Kel yaptım yumurtasız laktozsuz sütle ben yiyorum tabi. Sonra muhallebi şimdi yoğurt çorbası hep laktozsuz sütle yaptım. Doz fazla olunca ufak döküntü oluyor kakalar cillop. Kızım sabaha kadar oturuyor. Babamız bakıyor evden çalışıyor kızımız için ben okula telaşındayım. Her gece 5 te uyuyoruz ben sabah okula gidiyorum onlar 12-1 gibi uyanıyorlar. Ben 3buçykta gelene kadar sağdığım sütü içiyor gelince armut veya elma pregomin as alıyor. Akşamları da kabak patates havuç irmik pirinç bir iki kere de pirinç unundan muhallebi yaptım. Ve sorum şu: pekmez veriyor musunuz? Muhallebisi tatlandırmak için soruyorum. Üzüm pekmezi mi keçiboynuzu pekmezi mi tavsiye edersiniz? Çiğ süt ürünleri denemesine geçeceğim haftaiçi nolur dua edin hemen bitsin denemelerim yavruma da yedirebileyüm. Bir soru daha çok şükür güzel emiyor sütünü verdiklerim yeterli midir? Başka ne verebilirim? Of çok konuştum cvp verirseniz çok sevinirim sevgiyle kalın
9. Ayı doldurunca canımKızlar kızamık aşısını 9.ayın içinde mi yoksa doldurunca mı yaptıracağız?
Canım senin bebeğin de hasta olmuştu antibiyotik İshak yaptı mı. Bebeğim hasta oldu antibiyotik ishal yaptı. Hiçbirşey yemiyor boğazının ağrısından. İlacı Zor veriyorum içmemek için ağlıyorCanım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
Cok gecmis olsun canim antibiyotik ishal yapabilir ihlamur pekmez filan verCanım senin bebeğin de hasta olmuştu antibiyotik İshak yaptı mı. Bebeğim hasta oldu antibiyotik ishal yaptı. Hiçbirşey yemiyor boğazının ağrısından. İlacı Zor veriyorum içmemek için ağlıyor
Canım palamut yaglı bir balık doktor palamut ilk verilen balıklardan olmasın demişti. Ama ben yinede verdim iki kere ikisindede kustu
Canım doktor ağzına bakabilmek için zorla açtı ağladı ondan dolayı kaşığı gördüğü an ağlamaya başlıyor şırınga ile denedim onda da kapadı ne yapacağımı bilmiyorum unutur değil mi canımCok gecmis olsun canim antibiyotik ishal yapabilir ihlamur pekmez filan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?