- 30 Ocak 2015
- 18.395
- 18.179
- 298
- 29
Biz alerjik degiliz ama canim verdigim şeyleri soyleyjm fikir olsun sabah kahvaltida genellikle yumurta yada pankek veriyorum labne peynir suzme peynir veryrm oglende corba ve yogurt bazende meyve puresi aksam genelde oyle cokyemek yemiyo yerse yine corba bizim yedigimiz yemeklerden yatmadan once pirinc unu yada kasik mamasi ama her gun boyle olmuyo tabi bunlarida yapiyorm ama yerse brn uzum pekmezi veriyorum kahvaltida corbalarini kemik suyuyla yapyrm sehriye tarhana yogurt sebze corbasi ha bidr makarnayi cok seviyo onuda yapıp onune koyuyorm kofteyidde ayni sekildeKIZlar selam. Ben birkaç soru sorup hareket katayım. Öncelikle alerjiğiz malum laktoz intoleransımız da var muz domates süt yumurta alerjimiz varmış. Diyeti açıyoruz. Kel yaptım yumurtasız laktozsuz sütle ben yiyorum tabi. Sonra muhallebi şimdi yoğurt çorbası hep laktozsuz sütle yaptım. Doz fazla olunca ufak döküntü oluyor kakalar cillop. Kızım sabaha kadar oturuyor. Babamız bakıyor evden çalışıyor kızımız için ben okula telaşındayım. Her gece 5 te uyuyoruz ben sabah okula gidiyorum onlar 12-1 gibi uyanıyorlar. Ben 3buçykta gelene kadar sağdığım sütü içiyor gelince armut veya elma pregomin as alıyor. Akşamları da kabak patates havuç irmik pirinç bir iki kere de pirinç unundan muhallebi yaptım. Ve sorum şu: pekmez veriyor musunuz? Muhallebisi tatlandırmak için soruyorum. Üzüm pekmezi mi keçiboynuzu pekmezi mi tavsiye edersiniz? Çiğ süt ürünleri denemesine geçeceğim haftaiçi nolur dua edin hemen bitsin denemelerim yavruma da yedirebileyüm. Bir soru daha çok şükür güzel emiyor sütünü verdiklerim yeterli midir? Başka ne verebilirim? Of çok konuştum cvp verirseniz çok sevinirim sevgiyle kalın