2016 Şubat Anneleri

Ay insallah duzene girer yaa mama hic kullanmadim o yuzden vermem zaten gece uyanmasibin sebebebini bulabilsem
Ay inş canım bende arayışlardayım. Her bebek farklı. İnş bulıruz kısa zamanda..
Ben daha kıymaya başlamamıştım artık başlayacagım. Balıkdada annemdeydik palamıt vardı agzına iki üç yudum verdim. Yarım saat sonra kustu. Yagsız balık vermem lazım anladım.
Diğer ek gıdalrla sorunumuz olmadı et balık hariç herşey verdim çok şükür sadece çorba içmiyor. Püreleri sevmiyor çiğneyerek yemek istiyor.
Biraz blw biraz klasik takılıyoruz. Sebzeleri buharda pişirip eline veriyorum. Akşamları kaşık maması veriyorum.
Bazı meyveleri çiğ bazılarını pişirip irmikle hazır bebek meyveleri gibi yapıyorum. Çok seviyor.

Slm arkadaşlar benim oğlum 26 şubat doğumlu bugün dr kontrolü vardı göz kntrolüde vardı 7 aylıkken yapılıyomuş iyiki götürmüşüz. oğlumun bi gözü iyi görüyormuş bi gözündede tembellik varmış iyi göremiyormuş çok üzüldük moralimiz bozuk. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Tedavisi yıllarca sürücekmiş beyninden vurulmuşa döndüm. Dr erken teşhis dedi sizde ihmal etmeyin gözlerine baktırın bebişlerin arkadaşlar

Benmki kendini uyandırıyo geri dalamiyo onun icin beni istyo kendi kendine uyumasibi öğrenmesi lazm bide uyanincz direk ayaga kalkyo geçen gece nsl korktm uyndm bi bkiyim ustunu ortuyum dedm kafami kaldrdm bi kararti nasl korktm

Ya geçmiş olsun canim biz hic gotrmedk bliyo msn yanls randevu almisim ilkinde oyle gecti gtti

Geçmiş olsun canım üzülme inş düzelecek.. sen bir şey farketmişmiydin canım doktora gidincemi çıktı?
Benmki kendini uyandırıyo geri dalamiyo onun icin beni istyo kendi kendine uyumasibi öğrenmesi lazm bide uyanincz direk ayaga kalkyo geçen gece nsl korktm uyndm bi bkiyim ustunu ortuyum dedm kafami kaldrdm bi kararti nasl korktm
Hihi benimkide çoğunlukla öyle kalkıyor nasıl uykudan uyanınca biranda kalkıyor bunlar ya. eğer gözünü açtıysa fırlayıp kalkıyor birde ağlamıyor bakıyor ehh ehh diye konuşuyor. gözleri kapalıysa bağırarak ağlıyor

Aynen canim aglamiyoda etrafa bakiyo sadece ama duscek diye aklim basimdan cikiyo

kaşar peyniri verebiliyor muyuz bebeklere

geçmiş olsun tatlım benim yeğenlerde de vardı erken teşhis olmuş iyiki düzelir üzme kendini. göz Dr una mı gittin peki?

Kızlar çok konu dışı ama çam. Makinasında bebeğin kıyafetleri vardı ve duru akşamüstü sesine uyanır diye yıkamayı duraklatmıştım.şu saat oldu ve yeni aklıma geldi.korkunç! Şimdi de gece uykusunda benim onu çalıştırmam demek,duru uyan ve anneyi tüm gece uyutma demek...birşey olur mu? Sabah yüne bebek ayarında baştan yıkatırım diye düşündüm...makina sızma yapar mı? Bosh bu arada...
O kadar yorgunum ki günlerdir bebek sırtımda bağlı ev yerleştiriyorum.taşındık sonunda...benim herif de eve gelip söylenecek bir eksik bulup sonra da koltukta uyuyor.şu an olduğu gibi....daha duşa gircem.şaka gibi...neyse acil cevap please :)

Dr rutin kontrol için 7. Ayda çocukları yönlendiriyorum dedi hiç farketmedik biz ama iyiki gitmişiz bundan daha erkeni olmazdı dedi dr

kafayi yemeye az kaldi ya çocuk yitirdi uykuyu ne gündüz ne gece uyku yok 1 ssati geçti uyumamakta ısrar ediyor dönüyor oyun istiyor k iyi uyusun diye o kadar yordum gündüz. gündüzleri zaten uyku yok yarım saat delksiz uyku nimet oldu artık uyursa bu donem ne zaman geçer cidden sinirlerim yıprandi bi yandan okul bi yandan ev ve bebisim uykuya Hasretim ya

Günaydın kızlar.kerevizi nasıl veriyorsunuz
Kerevizin saplariyla yapragiyla beraber patates havuc ile zeytinyagli terbiyeli yemegini yaptim dun...icinden kerevizleri ayirip suyuyla ezip verdim..herkesin yedigi bir yemek oldu ona ozel pismedi..kabiz olmasa havuc patateste verirdim.gayet sevdi bizim kiz

Canım şimdiye kadar halletmissindir zaten ama :) suyu tahliye ettir sabah tekrar yikarsin ben öyle yapardım senin yerinde olsam

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…