- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
Senin bebe nasıl canım. Hala senden ayrılmıyor muKızlar çok konu dışı ama çam. Makinasında bebeğin kıyafetleri vardı ve duru akşamüstü sesine uyanır diye yıkamayı duraklatmıştım.şu saat oldu ve yeni aklıma geldi.korkunç! Şimdi de gece uykusundabenim onu çalıştırmam demek,duru uyan ve anneyi tüm gece uyutma demek...birşey olur mu? Sabah yüne bebek ayarında baştan yıkatırım diye düşündüm...makina sızma yapar mı? Bosh bu arada...
O kadar yorgunum ki günlerdir bebek sırtımda bağlı ev yerleştiriyorum.taşındık sonunda...benim herif de eve gelip söylenecek bir eksik bulup sonra da koltukta uyuyor.şu an olduğu gibi....daha duşa gircem.şaka gibi...neyse acil cevap please :)
Siz neden sezeryan doğuma yoneldinizArkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Yok cnm baska ildeSiz neden sezeryan doğuma yoneldiniz
Eğer ki bebek için bir sorun olmaz ise. Normal doğumu düşünün öncelikle.
Ayrıca kafanızı çok karıştırmayın derim. Zaten vakti gelince herşey yolunda ilerliyor.
Kendi Dr.nuz gece sancida gelmiyor ise. Diğer Dr.a yonelin. Bu hastane nerede kaynarca mi
Canım dediğim gibi yaptım ve baştan yıkadım sabah.suyu tahliye ettirmedim( bunu nasıl yaparım zaten bilmiyorum da:)) Kapağı açıp dokunduğunda sadecenemliydi.Canım şimdiye kadar halletmissindir zaten ama :) suyu tahliye ettir sabah tekrar yikarsin ben öyle yapardım senin yerinde olsam
Canım sen şimdiden sezeryana odaklanma.. normal doğum dursun aklında çünkü düşncelerimizde etkiliyor.Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
aslında gerçek şu ki kendimizi de düşünmemız gerek .benim bebis de o sıcaklar çok az emiyordu gündüzleri ama gece emmeleri devam etti çok şükür. ay ise gitmek eziyet gibi zaten bugün uykusuzluktan az daha ağlayacaktim duygusallik vurdu:)
Aminnnnnn:) canım ,Duru iyi işte genelde kucak istiyor.yerde durmayınca sırtıma koyup iş yapıyorum.o daha yorucu.Senin bebe nasıl canım. Hala senden ayrılmıyor muev taşımak zor valla. Allah yardımcın olsun. Kocana da merhamet vicdan versin.
Çamaşırlar birşey olmamıştır umarım.?
Benim oğlum da bana düşkün değil ya yalnız değilmişim. Bakıyorum bazı bebekler annelerini arar ağlar bizimkinin umrunda değil bazen bırakır dışarı çıkarım hiç aramaz bende düşkün olsun istiyom ama yok cool takılıyor bizim ki :) gece de yanımda yatırayım istiyom ama yok illa kendi yatcak.
kafayi yemeye az kaldi ya çocuk yitirdi uykuyu ne gündüz ne gece uyku yok 1 ssati geçti uyumamakta ısrar ediyor dönüyor oyun istiyor k iyi uyusun diye o kadar yordum gündüz. gündüzleri zaten uyku yok yarım saat delksiz uyku nimet oldu artık uyursa bu donem ne zaman geçer cidden sinirlerim yıprandi bi yandan okul bi yandan ev ve bebisim uykuya Hasretim ya
Oncelikle gecmis ols7n insallah kisa surede tedaviniz biter.Slm arkadaşlar benim oğlum 26 şubat doğumlu bugün dr kontrolü vardı göz kntrolüde vardı 7 aylıkken yapılıyomuş iyiki götürmüşüz. oğlumun bi gözü iyi görüyormuş bi gözündede tembellik varmış iyi göremiyormuş çok üzüldük moralimiz bozuk. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Tedavisi yıllarca sürücekmiş beyninden vurulmuşa döndüm. Dr erken teşhis dedi sizde ihmal etmeyin gözlerine baktırın bebişlerin arkadaşlar
Bircok kisi yazmaya firsat bulamiyor ama dedigin gibi kimse de kalmadi. Mesela basgan vardi bi en aktiflerden o aylardir yok. Ozelden de yazdim falan ama donus yapmadi. Insallah kotu bisey yoktur.Aminnnnnn:) canım ,Duru iyi işte genelde kucak istiyor.yerde durmayınca sırtıma koyup iş yapıyorum.o daha yorucu.
Bu arada buranın tadı kalmamış hiçbana mı öyle geliyor? Ben de diyordum ki bebeklerimizi birlikte büyütüp ileride ana okulllarını,derslerini bile konuşuruz.ben böyleyim işte,Alışkanlık yapan birşeyden çok zor vazgeçiyorum.bu kıyafette de böyle :) beğeniyorsam yıkar yıkar habire giyerim:) ama burda kimse kalmamış maalesef...
Bircok kisi yazmaya firsat bulamiyor ama dedigin gibi kimse de kalmadi. Mesela basgan vardi bi en aktiflerden o aylardir yok. Ozelden de yazdim falan ama donus yapmadi. Insallah kotu bisey yoktur.
Sen ve bebek nasılsınız cnm?O en son şifreyi unutmuştu. :
Sen ve bebek nasılsınız cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?