• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bence çok güzel. Bnm ki çok düşkün hiçbir yere göndermiyor. Bn olmazsam ağlıyor susturamıyorlar
Yani bide öyle bir durum var. Ortası olsa daha iyi o zaman :) insan biraz da arasın istiyor bakalım büyüdükçe değişcek mi.

Gece beslenmelerinizin rutini nedir arkadaşlar? Kaç kez? Ne kadar süt içiyor ? Ya da Uyanıyor mu?

Kızlar fikir olsun diye paylaştım dün kızıma yaptım bugün severek yedi 2 tane yanindada labne peynirle kahvaltısini yaptı

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-23-08-51-30.png
    Screenshot_2016-08-23-08-51-30.png
    184 KB · Görüntüleme: 135
Benim oğlum da bana düşkün değil ya yalnız değilmişim. Bakıyorum bazı bebekler annelerini arar ağlar bizimkinin umrunda değil bazen bırakır dışarı çıkarım hiç aramaz bende düşkün olsun istiyom ama yok cool takılıyor bizim ki :) gece de yanımda yatırayım istiyom ama yok illa kendi yatcak.
Bence belani istiyosun bunalimin esigine geldim 3 bakici degisti hic durmadan agliyor yakams yapismis

Rapor mapor bitti..yarin okula donuyorum..

Kizim 2 gindur bakicida tabi catlayasiya agliyor ..ustelik bugece erken yattimki uykumu alayim..ama 3ten beri uyanik uyumuyor salliyorum.gece gece iyice sinirim bozuldu
Hic yapmadigi sey bu ..meme agizda bekliycek .mama yaptim icmedi.ac olsa icerdi..maksat annenin agzina nasil micilir..artik cok bunaldim..gunlerdir bakici ara bulama..esimlede skintilyz.oglum var oda ziry birt bizim yatakta ..belim ayriliyo geri goturmekten..ama baba yüz veriyor..hic anlasamaiyoruz

Gece beslenmelerinizin rutini nedir arkadaşlar? Kaç kez? Ne kadar süt içiyor ? Ya da Uyanıyor mu?
Uyuyor mu desek daha doğru:ruh:. 2 saatte bir uyanmaya başladı. Her uyandığında alıp emziriyorum. 2 aydır falan böyleyiz. Önceden en fazla iki defa uyanırdı. Şimdi saymıyorum artık düzen müzen kalmadı:KK43:

Bence belani istiyosun bunalimin esigine geldim 3 bakici degisti hic durmadan agliyor yakams yapismis
O kadar da demedik! yanlış anladın heralde. Biraz insan çocuğundan ilgi sevgi bekler ya öyle birşey benim ki. Yakama yapışsın demedik. Mesela çarşıya gidiyorum geliyorum aramaz beni gelince de sanki hiç giden ben değilmişim gibi davranır insan biraz özlendiğini arandığını hissetmek istiyor anlatmak istediğim buydu.

Akşam 9:30'da kaşık mamasına 3-4 bebe bisküvisi atıp yedirip, uyutuyorum. Bir daha gece 2:30-3:30 arası uyanıyor. 7 ölçek biberon maması içiriyorum. Sabah 9 gibi kahvaltı yapıyor. Gece sık uyanıyor ama sadece 1 kez mama içiyor, açlıktan uyanmıyor yani.

Rapor mapor bitti..yarin okula donuyorum..

Kizim 2 gindur bakicida tabi catlayasiya agliyor ..ustelik bugece erken yattimki uykumu alayim..ama 3ten beri uyanik uyumuyor salliyorum.gece gece iyice sinirim bozuldu
Hic yapmadigi sey bu ..meme agizda bekliycek .mama yaptim icmedi.ac olsa icerdi..maksat annenin agzina nasil micilir..artik cok bunaldim..gunlerdir bakici ara bulama..esimlede skintilyz.oglum var oda ziry birt bizim yatakta ..belim ayriliyo geri goturmekten..ama baba yüz veriyor..hic anlasamaiyoruz
anlıyorum canım ise başladığında biraz rahatlayip düzelir can sıkıntın. Bebeğinde illa alısacak canım üzme kendini. Psikolojimız iyi olsun ki iyi olsun bebislerde. Bebeğin ise başlayacağını bildiği için tedirgindir. beniM bebis ben her sabah çıkacağımda mızildiyor anlıyor ama evde oldugumda öyle huysuzluk yapmıyor anlıyorlar.

Akşam 9:30'da kaşık mamasına 3-4 bebe bisküvisi atıp yedirip, uyutuyorum. Bir daha gece 2:30-3:30 arası uyanıyor. 7 ölçek biberon maması içiriyorum. Sabah 9 gibi kahvaltı yapıyor. Gece sık uyanıyor ama sadece 1 kez mama içiyor, açlıktan uyanmıyor yani.
peki uyanInca nasıl geri yatırıyorsun canım?

Cnm bebeğine kereviz verdin mi. Verdiysen nasıl yaptın bn bugün kereviz yapmayı düşünüyorum
Kereviz vermedim hic ama versem cigden rendeleyip yogurtla blanderdan gecirip icine ceviz atarak vermeyi dusunuyorum z. Yagli da yapabilirsin pure seklinde icine havuc bezelye patates filan

peki uyanInca nasıl geri yatırıyorsun canım?

Gündüz pışpışlıyorum hala ama gece ayağımda sallıyorum, bazen 1 saati buluyor uyuması. 7 ölçek olunca bitirmesi uzun sürüyor, uykusu açılıyor iyice. Şimdi +18 ay biberon ucu aldım, öyle deneyeceğim. Aksın ağzına da bitsin hemen diye :işsiz:

Bence degildir mevsimi geldi benimki 8 ayi bitirdi seninki ne kadarlik bilmiyorum ama denk geldigim an alip yapmayi dusunuyorum
Bnm ki de 8 ayı bitirdi. Dün aldım bugün yapmayı düşünüyorum. Canım balıkta da mı 3 gün kuralı geçerli

Back