- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Ay inş canım bende arayışlardayım. Her bebek farklı. İnş bulıruz kısa zamanda..Ay insallah duzene girer yaa mama hic kullanmadim o yuzden vermem zaten gece uyanmasibin sebebebini bulabilsem
Ben daha kıymaya başlamamıştım artık başlayacagım. Balıkdada annemdeydik palamıt vardı agzına iki üç yudum verdim. Yarım saat sonra kustu. Yagsız balık vermem lazım anladım.firkan noktasına kadar kTılıyorum herşeyleri aynı gibi gece uyumaları aynı bazen 4 saat uyuyo bazaen saatte bi kalkıyo bende ilk kızımı 18 aylıkken kestim ve krsintisiz uyumaya 2 yaşından sonra basladı 2 çekip uyuyo emzikte alıyo ama uyanmaya engel değil, bu ay 800 gr almış çok şükür geçen 100 gr almıştı ek gıda iyi geldi ssnırım, kıyma koyuyorum hergün yemeklerine balıkta verin ama küçük mbalık dedi 2 hamsi yiyebilşrmiş, köfte ,kaşar, omlet vs herseyden yiyebilirmiş, ek gıdayla aramız iyi maşallah çok şükür ama uyku işte yoran
Diğer ek gıdalrla sorunumuz olmadı et balık hariç herşey verdim çok şükür sadece çorba içmiyor. Püreleri sevmiyor çiğneyerek yemek istiyor.
Biraz blw biraz klasik takılıyoruz. Sebzeleri buharda pişirip eline veriyorum. Akşamları kaşık maması veriyorum.
Bazı meyveleri çiğ bazılarını pişirip irmikle hazır bebek meyveleri gibi yapıyorum. Çok seviyor.