Canım ben çorbasında verdim. Ama artık çorba istemiyor benimki ezmeden sebze yemegi gibi yapıp verecegim.Canım kereviz verdin mi verdiysen nasıl yaptın
Evet canim balikta cok alerjik bir besin bu yuzden 3 gun kuralini uygulaman daha dogru olurBnm ki de 8 ayı bitirdi. Dün aldım bugün yapmayı düşünüyorum. Canım balıkta da mı 3 gün kuralı geçerli
bu bebisler niye gece uyanıyor ya. bende pispisliyorum ama gece kabul etmiyor bunu illa emecek. ölçeği azalt canım olmaz mı? bende mama denicem acaba aç diye mi uyanıyor bilemedimGündüz pışpışlıyorum hala ama gece ayağımda sallıyorum, bazen 1 saati buluyor uyuması. 7 ölçek olunca bitirmesi uzun sürüyor, uykusu açılıyor iyice. Şimdi +18 ay biberon ucu aldım, öyle deneyeceğim. Aksın ağzına da bitsin hemen diye
bu bebisler niye gece uyanıyor ya. bende pispisliyorum ama gece kabul etmiyor bunu illa emecek. ölçeği azalt canım olmaz mı? bende mama denicem acaba aç diye mi uyanıyor bilemedim
Yok canim vermedm ama aklimda var aslindaa ben kendm yemeğini yapip yiyorum oyle yaparım heralde sogani kavuruyorm sarimsak dogruyorm sonra kerevizi atyrm 1 tane portakal skyrm icine yerkende limon skyrmCanım kereviz verdin mi verdiysen nasıl yaptın
Canim sen arimamanin pirinc ununu veriyo msn hala gece kac kez kalkiyo bende bebelac aldm armutlu gecd muhallebisi yinede 4 kez felan kalktgi oluyoCanım ben çorbasında verdim. Ama artık çorba istemiyor benimki ezmeden sebze yemegi gibi yapıp verecegim.
Brokoli ile karışık yapacagım nette tarifler var canım.
Dr bize 7. Ayda yapılacak göz muayenesi demişti bide hemogram bakılacakmış kansızsa ona göre bakıcaz demişti yarın gidicez bizde dr aKızlar bebekleri detaylı göz muayenesinene zaman götürmelifirkan bi fikrin var mı bu konuda canım?
aslında gerçek şu ki kendimizi de düşünmemız gerek .benim bebis de o sıcaklar çok az emiyordu gündüzleri ama gece emmeleri devam etti çok şükür. ay ise gitmek eziyet gibi zaten bugün uykusuzluktan az daha ağlayacaktim duygusallik vurdu:)6 ölçek verince daha da çok uyanıyor, sabah kahvaltısını bakıcısında yiyor. Gece iyice doyuruyorum ki sabah bana kahvaltı işi çıkmasınAzıcık uyanıklık yapıyorum ama kendimi de düşünmem lazım. Zaten gözlerim meteor çukuru gibi işe geliyorum. Seninki emiyor çok güzel, Toprak 2 ay önce bıraktı emmeyi o dehşet sıcaklarda. Benim de sütüm azala azala bitti.
Biz yaptırdık kayma vardı bizde o yüzden götürdük hem detaylı bakıldı çok şükür sıkıntı yok bebeklerde bırun kökleri geniş olduğu için yalancı kaymayla karışıyormuş. 1 yaşında tekrar gitcez.Kızlar bebekleri detaylı göz muayenesinene zaman götürmelifirkan bi fikrin var mı bu konuda canım?
Yok canım kg alması çok iyi gidiyor diye bıraktım onu. Pirinç unu fazla kg yapar diye. Kaşık maması veriyorum bende ama gece kalkması fazla benimde.. Bence acıktığından degil diş sıkıntısı ve anne kokusu ve meme için kalkıyor. Çünkü yanımda yatırırsam fazla uyuyor. Memeyide doymak için emmiyor 2.3 çekiyor o kadar. Bende yanımda alışsın istemiyorum. Öyle aralarda geziyorum işte.. arada yanıma alıyorum arada yatagına koyuyorum. Kendi ruh halime göreCanim sen arimamanin pirinc ununu veriyo msn hala gece kac kez kalkiyo bende bebelac aldm armutlu gecd muhallebisi yinede 4 kez felan kalktgi oluyo
Canım gözde herhangi bir kayma yada bir problem yoksa 1 yaş da çağırıyor doktor.Kızlar bebekleri detaylı göz muayenesinene zaman götürmelifirkan bi fikrin var mı bu konuda canım?
Geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba. Ne güzel anne sütü çocuğumu koruyor hiç hasta olmadı derken çocuğum 5 gündür hasta. Yaklaşık 10 gün önce ilk dişimlz patladı. İkincide patlamak üzereydi. Pazar günü sabah ateşi çıktı, öğlen 39 dereceyi gördü. Doktora götürdük diş bu kadar ateş yapmaz dedi. Tahliller temiz çıkınca 6. Hastalık olabilir dedi. İlk defa duymuştum. 3 gün ateş yapar dedi. Sonra döküntü yapar ve geçer dedi. Tamda öyle oldu 3 gün ateşliydi yavrum. Ateş bitti çok şükür şimdi döküntüsü var. Bugün îkinci günü yüzü kıpkırmızı oladu. Yarın geçer umarım. Ama çok huysuz iştahsız... Gece uyanmalar zirve yaptı artık. Her defasında yatağından çıkar emzir tekrar uyut çok yoruldum. Artık yanımda yatıyor.. Birde buna alışırsa yandım.. Tüm bebekleri hasta olan annelere geçmiş olsun... Çok zormuş...
Çok teşekkürler.. Evde başka bir çocuk yok. Ama öğretmen olduğum için okuldan getirdim herhalde. Yada diş kaşıntısından herşeyi ağzına aldığı için kaptı bir yerlerden sanırım. Amin.. Allah daha kötü hastalıklardan korusun tüm çocukları..Geçmiş olsun canım.
Annesütü maalesef korumuyor hele evde başka çocuk varsa. Benimki daha çok küçükken hastalandı. Abisinden geçmişti. O mikrop gelirse birşekilde bulaşaıyor.
Allah daha kötü hastalıklardan korusun.
Aynen canim aciktigi icin emmiyo bende 4 gundr uyandigi zaman meme vermeden uyutmayi deniyorm ve basarili oldm biraz cunku sabaha kadar yarim saatye bi kalkiyodu smdi 3e 4e indi gundzde oyle yapyrm uykuya dalcagi anda memeden cekip yanina yatyrm ilk başta agliyo hemen pispisliyorm susuyo aglatmyrm banada yanls geliyo youtubeda bi vloger anlatyodu adini unuttm uyku egitimi hakkında emerek uyuyan bebekler icin vu yontem uygunmus yada memede uyuyunca hafif uyandirip uykuya kendinin dalmasini beklicekmszYok canım kg alması çok iyi gidiyor diye bıraktım onu. Pirinç unu fazla kg yapar diye. Kaşık maması veriyorum bende ama gece kalkması fazla benimde.. Bence acıktığından degil diş sıkıntısı ve anne kokusu ve meme için kalkıyor. Çünkü yanımda yatırırsam fazla uyuyor. Memeyide doymak için emmiyor 2.3 çekiyor o kadar. Bende yanımda alışsın istemiyorum. Öyle aralarda geziyorum işte.. arada yanıma alıyorum arada yatagına koyuyorum. Kendi ruh halime göre
Ayrıca anne sütü alan ve emzik kullanmayan çocuklar memeyi bırakana kadar maalesef böyle. Çook nadirdir annesini emen ve sabaha kadar uyuyan. Ancak emzikle... Onuda benimki almıyo . Ahh ahhhh
Sebep belli işte meme istiyor sadece . Söylenecek tek söz var sabır sabır sabır yada uyku eğitimi... meme emmeden kendi başına uyuması. Oda emziksiz olmuyor. Ayrıca oda bana göre yanlış Adem Güneşe katılıyorum benim için güvenli bağlanma çok önemli bebegi ağlatarak yataga bırakma çok yanlış geliyor.
İşte böyle canım bayagı aralardayım orta yolu bulamadım. Sabırla günleri eritiyoruz işte.
Canım gözde herhangi bir kayma yada bir problem yoksa 1 yaş da çağırıyor doktor.
Yinede istersen 9 aylıkken götür.
Evet bende böyle yapıyorum. Memede uyuyakalmıyor iyice emince memeyi çekiyorum diğer tarafa dönüyor. Pişpiş yapıyorum. Gece uyanıncada öyle 2.3 çekiyor bırakıyo zaten yine popoya pişpiş...Aynen canim aciktigi icin emmiyo bende 4 gundr uyandigi zaman meme vermeden uyutmayi deniyorm ve basarili oldm biraz cunku sabaha kadar yarim saatye bi kalkiyodu smdi 3e 4e indi gundzde oyle yapyrm uykuya dalcagi anda memeden cekip yanina yatyrm ilk başta agliyo hemen pispisliyorm susuyo aglatmyrm banada yanls geliyo youtubeda bi vloger anlatyodu adini unuttm uyku egitimi hakkında emerek uyuyan bebekler icin vu yontem uygunmus yada memede uyuyunca hafif uyandirip uykuya kendinin dalmasini beklicekmsz
Ay insallah duzene girer yaa mama hic kullanmadim o yuzden vermem zaten gece uyanmasibin sebebebini bulabilsemEvet bende böyle yapıyorum. Memede uyuyakalmıyor iyice emince memeyi çekiyorum diğer tarafa dönüyor. Pişpiş yapıyorum. Gece uyanıncada öyle 2.3 çekiyor bırakıyo zaten yine popoya pişpiş...
Ama yinede gece kalkıyor bazı geceler 2 saatte bir kalkıyor bazı gceler saatbaşı bazende 12.30 dan sonra 3.4 saat uyuduğu oluyor.
O yüzden açlıkla alakası yoktur diye düşünmeye başladım. Birgünü birgününe uymuyor. Arada kaşık mamasını degiştiriyorum. Öyle böyle deniyorum birşeyler.
Ama gece meme hariç hiçbirşey vermiyorum. Çünkü alışkanlık yapma ihtimali çok yüksek ablam ve kuzenim anneaütü emdiği halde gece mama yapıp veriyordu. 3.4 yaşına kadar hep gece kalktılar acıktılar gece doymak istediler.
O yüzden annesütü alan bebege gece mama vermek çok mantıklı gelmiyor.
Büyük oğlumda memeyi 18 aylıkken kesmiştim. Hiç gece mama vermedim. Memeden kesilince bir iki gece alışkanlıkla kalktı ama sonra uyudu ve çok şükür sabaha kadar kesintisiz uykular başladı.
Evet bende böyle yapıyorum. Memede uyuyakalmıyor iyice emince memeyi çekiyorum diğer tarafa dönüyor. Pişpiş yapıyorum. Gece uyanıncada öyle 2.3 çekiyor bırakıyo zaten yine popoya pişpiş...
Ama yinede gece kalkıyor bazı geceler 2 saatte bir kalkıyor bazı gceler saatbaşı bazende 12.30 dan sonra 3.4 saat uyuduğu oluyor.
O yüzden açlıkla alakası yoktur diye düşünmeye başladım. Birgünü birgününe uymuyor. Arada kaşık mamasını degiştiriyorum. Öyle böyle deniyorum birşeyler.
Ama gece meme hariç hiçbirşey vermiyorum. Çünkü alışkanlık yapma ihtimali çok yüksek ablam ve kuzenim anneaütü emdiği halde gece mama yapıp veriyordu. 3.4 yaşına kadar hep gece kalktılar acıktılar gece doymak istediler.
O yüzden annesütü alan bebege gece mama vermek çok mantıklı gelmiyor.
Büyük oğlumda memeyi 18 aylıkken kesmiştim. Hiç gece mama vermedim. Memeden kesilince bir iki gece alışkanlıkla kalktı ama sonra uyudu ve çok şükür sabaha kadar kesintisiz uykular başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?