- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 aydan sonra bizim yemeklerden tatmaya baslarlar artikMerhaba ben kabak havuc irmik yag minnacik nane karabiber pulbiber koyum yok denecek kadar az ama 3 tatli kasigi ancak yiyor cok istahli degil kendi yemeklerine bizimkilerden istiyor ama bizimkiler ona olmaz napicaz bilmiyorum
kuzum burdayım uzun zamandır girmiyodum daha doğrusu koşturmacadan fırsat bulamıyordum. Fırsat bulduğum anlarda da genellikle dinlenmeye çalıştım şuan kızım uyuyoken bi KK bakayım dedim.. Ben ünv. diplomamı aldım, ve istanbul'a ailemin yanına geldim bu aralar buraya alışmaya çalışıyorum çünkü artık burdayım. Çok şükür yaa. Ailemin yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Güne, umutla mutlulukla başlıyorum. KV evindeyken saatler geçmezdi zehir gibiydi her günüm. Neyseki artık ailemin yanındayım kızımla huzurlu günlere kavuştuk sayılır :) Ailem başka bi eve taşınacak 1-2 aya..onuda atlatıp bir de güzel bi iş buldum mu tamamdır, uzun oldu canım kusuruna bakma :) senin durumun nasıl, minnak bebiş nasıl
O arkadas benmıyım acaba, konuyu bılmıyorum ama sankı benım gıbı:)Merhaba! Durumunu okumustum. Iyi olmana sevindim. Insanin rahat ve huzurlu ortamda olmasi gibi yok. Dilerim ALLAHtan senin ve kizin icin herseyin hayirlisi olur. Burda bir arkadasimiz da ogluyla birlikte duzenini kurmus. Sende kimseye muhtac olmadan kizinla birlikte ailenle sevgi icinde yasarsiniz insallah. Umarim guzel bi is bulursun. Sana sevgiler,kizina kocaman opucukler
Benımkı 7 aylık oldu dun hala dıs yok, normalmı?Canim cok fazla kafana takma. Biliyosun her bebek farkli. Benim kizimin 5 aylikken 2 disi cikti, abimin kizi var 1 yasina gircek hala 2 disi var. Annesi cikinca acisini cikariyolar haberin olsun. Saglikli mutlu gunleriniz olsun insallah
Benim kız tam babacı ilk kelimesi baba oldu şuanda eşimi görür görmez başlıyor baabababa sayıklamaya birde mama meme an diyor en çok diğerleri saçma şeylerHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. :) Oğlum babasının ismini söylemeye başladı. Ne baba ne anne ne dede hiç irini söyleyemiyor ama ben eşimi çağırınca, o da arkamdan sesleniyor. Tesadüf mü dedik ama ismi tesadüfen söylenecek kadar kolay değil. Çok tatlı. Sizin bebişlerin heceleme durumları neler, neler söylüyorlar, biz biraz geciktik mi acaba? Babasının ismi dışında hecelemesi yok.
bızımkıde gecen ay sadece 300gr almıstı bu ay evde tarttım 600-700 gram arası almıs bakalım doktorda kac cıkacak. Ben de her sabah kasık mamasının ıcıne peynır pekmez ekmek koyuyorum, oglen corba ya da sebze yemegı, ara ogun yogurt aksam da yıne kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorumBuarada bugün kontrolümüz vardı tam 625gr almış kızım ben şook tabi inanılmaz mutluyum bugün bu ay ek gıdada yaptığım farklılık, çorbalar çeşitlendi kıyma ve tavuk çorbası yedi sabahları hipp bebe bisküvisi ile kahvaltı hazırladım içine 2 ölçü mama koyarak hergün meyve ve yoğurt yedi allahıma bin şükür sonunda iyi kg aldı
Bize hiç tavsiye etmediler doktorumuz da önermedi benim de kullanmak aklıma yatmadı amacı uyuşturmak ancak tükürük yoluyla illaki yutacak uyarılarda emzirmeden sonra sürün tükürükle boğazına giderse yutkunmayı geçici olarak zorlaştırabilir diyor.zaten uzun süre de kullanılmaması gerekiyormuş. Diş süreciyse uzun zaten. Kehribar kolye aldık şimdilik iyi gibiArkadaşlar diş için rahatlatsın diye jel kullandınız mı bebeklerinize doktor yazdı aldık bakalım umarım rahatlatır
Kolyeyi nereden aldınız ve fiyatı nedir?Bize hiç tavsiye etmediler doktorumuz da önermedi benim de kullanmak aklıma yatmadı amacı uyuşturmak ancak tükürük yoluyla illaki yutacak uyarılarda emzirmeden sonra sürün tükürükle boğazına giderse yutkunmayı geçici olarak zorlaştırabilir diyor.zaten uzun süre de kullanılmaması gerekiyormuş. Diş süreciyse uzun zaten. Kehribar kolye aldık şimdilik iyi gibi
Canim cikar daha merak etme. Biliyosun her bebek farkli. Benim ilk oglum 4 aylikken 4 disi vardi. Kizimda 5 aylikken cikardi suan 2 disi var. Ben ve esim geç cikarmisiz ama bebislerimiz aceleci...onceki msjimda yazmistim abimin kizininda oglununda 11 aylikken cikti disleri. Umarim rahat cikar disleri. Minnaklar mahvoluyolar.Benımkı 7 aylık oldu dun hala dıs yok, normalmı?
Birdaha aralıkta çağırdı doktor devletin suriyelilerden sonra çıkardığı aşıyı yaptırma dedibızımkıde gecen ay sadece 300gr almıstı bu ay evde tarttım 600-700 gram arası almıs bakalım doktorda kac cıkacak. Ben de her sabah kasık mamasının ıcıne peynır pekmez ekmek koyuyorum, oglen corba ya da sebze yemegı, ara ogun yogurt aksam da yıne kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorum
Canım bizim Yemeklerden istiyor deyince aklıma geldi ben yemeklerin patateslerinden ezip 3-4 lokma veriyorum suyunada birkaç kez minik ekmek batırıp veriyorum zaten yemeklere çok az tuz atıyorum hiç baharat kullanmıyorum salçası da gayet kararında ne Zaman keşfettim bizimkileri sevdiğini geçenlerde tarhana çorbası denedim su ve tarhanayı aynı anda attım karıştırarak kaynattım pişince içine zeytinyağı koydum ve hiç yemek istemedi bende hemen arkasından bize hazırladığım gibi biraz yağ ve salçayı kavurdum üstüne tarhanayı attım daha sonra su ekleyip pişirdim ikinci hazırladığından neredeyse bir kase içti zaten dr sekizinci ayda yemeklere başlarız demişti önümüzden ufaktan deniyorum biz bu ay kahvaltıya başladık tereyağ kaymak reçel peynir ve yumurta sarısı ekmek içi yiyor sabahlarıMerhaba ben kabak havuc irmik yag minnacik nane karabiber pulbiber koyum yok denecek kadar az ama 3 tatli kasigi ancak yiyor cok istahli degil kendi yemeklerine bizimkilerden istiyor ama bizimkiler ona olmaz napicaz bilmiyorum
Canım o aşı hangisiBirdaha aralıkta çağırdı doktor devletin suriyelilerden sonra çıkardığı aşıyı yaptırma dedi
Canım bizim dr 4.-5. Ayda salyaları artınca vermişti günde 3 defa sürün rahatladın demişti bizfe hala diş yok 7. Ay kontrolüne gittiğimizde jeli sürmeyi ihmal etme dedi ben duruma göre sürüyorum baxen hiç bazen 2 bazen 4 kere falanArkadaşlar diş için rahatlatsın diye jel kullandınız mı bebeklerinize doktor yazdı aldık bakalım umarım rahatlatır