2016 Şubat Anneleri

Bizim on iki disimiz cikti.. ilk once bir seylere tutunup kalkmayi ogrendi, sonra tutunup yengec gibi yurumeyi, sonra emeklemeyi ve derken oturmayi :))) cok tersten gidiyoruz.. simdide artik yukseklik onemli degil duvarda olabilir, tekrar yere inmeyi ogrendi .. icim biraz rahatladi cok sukur

Masallah bir kac aya tamamdir yurur :) ayni yoldayiz ahaha

Masallah kuzuya.. bende bu arada cok kilo veremedim nede aldim.. sanirim 5 kilo fazlamla yasamaya alisicam :)) gobus gitmedi ama bir ara karin kaslarini calistiran egzersizleremi baslasam acaba diye dusunuyorum, cok fazlamda yok hani gobus gitse kafi.. Uzay iste her yere kalkiyor yuruyor iniyor adimlarini daha saglam basmayi ogrendi daha dengeli.. artik dusmuyor en azindan bu sevindirici ama deli cesareti var duvara filanda tutunup kalkiyor ve yuruyor

Seninki biraz daha ufak ama annesi.. yurutecte keyfi yerindeyse iyi :)) ben Uzayin pek duracagini sanmiyorum sabit yerlerde birde erkek bebekler icin tavsiye edilmiyor biliyorsun hic almadik..

Zamanla olucaktir canim ya, aslinda ne guzel daha durgun olmasi bizimki bayagi haylaz olucak, ama bunu hamileykende konusuyorduk diye hatirliyorum, cok hareketliydi cunku :) ..

Elinden tutunca kosuyor hizli gitmek istiyor arada kollarindan tutup havalandiriyorum cildiriyor :)))

Kilolarim beni çok sevdi bi türlü gitmek niyetleri yok kalıcı misafir oldular artık bende
Sürünüyor benim minnak 4 disimiz de var diğer dişleri de geliyor garibim tüm gün parmağımı ısırdı
4 dis ha bayagi cok cikaran olmus 4 hatta 6 :)) benim ufaklik iki disiyle bazen isirmaya calisiyor acitiyor, ama 4 diste artik koparir mememi en cok tirstigim sey bu.. coook gec ciksin bir yasinda filan

Kilolarim beni çok sevdi bi türlü gitmek niyetleri yok kalıcı misafir oldular artık bende
Sürünüyor benim minnak 4 disimiz de var diğer dişleri de geliyor garibim tüm gün parmağımı ısırdı
4 dis ha bayagi cok cikaran olmus 4 hatta 6 :)) benim ufaklik iki disiyle bazen isirmaya calisiyor acitiyor, ama 4 diste artik koparir mememi en cok tirstigim sey bu.. coook gec ciksin bir yasinda filan

Disi cikardik sunnet oldu ogluslarim hemde 3 u birden suan minnak oglum emekliyor yurumek icin acele etmiyor sizde durum ne
Masallah, oooh sunnette olmus masallah oglusa.. bizde sadece iki dis sonracima biryerlere tutunup yuruyor iniyor vs kafasina gore takiliyor hic bir yerde durdugu yok oglusun :)

Kizimin sun hiç uyummasi bugün kendini belli etti.ust kesici disi çıkmış. önler çıkmamış tahmin etmiştim zaten.ama önler de gelecek gibi.yani dort dişi ayni anda çıkarak kuzum yaaa cok mutsuz

Bebegin nasil oldu canim istahi nasil biraz arastirma yaptim havuc tohumu istah aciyormus bebislere kullanilir mi bilmiyorum ama netten arastirdigima gore faydasini goren cok.fazla
aynı canım hala çok iş

Bebegin nasil oldu canim istahi nasil biraz arastirma yaptim havuc tohumu istah aciyormus bebislere kullanilir mi bilmiyorum ama netten arastirdigima gore faydasini goren cok.fazla
aynı canım hala iştahsız zorla az birşey yiyor keçi boynuzu pekmezi içinde iştah açıyor dediler kullanıyorum ama etkilemedi hiç

26 subat dogumu kizim sondan birkaç sayfa okudum arkadaslarin yurumeye calisan tutunup kalkan bebekleri var masallah hepsi de sasirtici daha 6.5-7 ayliklar bizimkimi geriden geliyor acaba yurutecini cok seviyor uyanikken cogunlukla onda yere yatiriyorum emeklemesi icin pek sevmedi yerede yatmayi iki disimiz var bu arada bingildak kapanmak uzere selamlar

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. :) Oğlum babasının ismini söylemeye başladı. Ne baba ne anne ne dede hiç irini söyleyemiyor ama ben eşimi çağırınca, o da arkamdan sesleniyor. Tesadüf mü dedik ama ismi tesadüfen söylenecek kadar kolay değil. Çok tatlı. Sizin bebişlerin heceleme durumları neler, neler söylüyorlar, biz biraz geciktik mi acaba? Babasının ismi dışında hecelemesi yok.

hayır canım her cocugun gelisimi farklıdır. teki hızlı yürür öbürü hızlı konusur. bunlar cok onemli bir gösterge degil. 2 yasında cocuk yürümüyor deseniz ok ama simdi için geri kaldı hızlı oldu demek yanlıs olur :)

kuzum burdayım uzun zamandır girmiyodum daha doğrusu koşturmacadan fırsat bulamıyordum. Fırsat bulduğum anlarda da genellikle dinlenmeye çalıştım şuan kızım uyuyoken bi KK bakayım dedim.. Ben ünv. diplomamı aldım, ve istanbul'a ailemin yanına geldim bu aralar buraya alışmaya çalışıyorum çünkü artık burdayım. Çok şükür yaa. Ailemin yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Güne, umutla mutlulukla başlıyorum. KV evindeyken saatler geçmezdi zehir gibiydi her günüm. Neyseki artık ailemin yanındayım kızımla huzurlu günlere kavuştuk sayılır :) Ailem başka bi eve taşınacak 1-2 aya..onuda atlatıp bir de güzel bi iş buldum mu tamamdır, uzun oldu canım kusuruna bakma :) senin durumun nasıl, minnak bebiş nasıl

Merhaba! Durumunu okumustum. Iyi olmana sevindim. Insanin rahat ve huzurlu ortamda olmasi gibi yok. Dilerim ALLAHtan senin ve kizin icin herseyin hayirlisi olur. Burda bir arkadasimiz da ogluyla birlikte duzenini kurmus. Sende kimseye muhtac olmadan kizinla birlikte ailenle sevgi icinde yasarsiniz insallah. Umarim guzel bi is bulursun. Sana sevgiler,kizina kocaman opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…