Bizim on iki disimiz cikti.. ilk once bir seylere tutunup kalkmayi ogrendi, sonra tutunup yengec gibi yurumeyi, sonra emeklemeyi ve derken oturmayi :))) cok tersten gidiyoruz.. simdide artik yukseklik onemli degil duvarda olabilir, tekrar yere inmeyi ogrendi .. icim biraz rahatladi cok sukurCevap veriyorumŞubat annelerinin hakiki Şubat annesi olarak.hamilelijten önceki kilomdan 2 kilo eksiğim.nasil oldu anlamadım gitti.oysa israrla benimsemek istiyordum yaglarimi.zira eşim tombik benim kiz yine cins ligini yaptı. alt iki disten sonra şimdi üst on dış beklerken kopek dişleri getiriverdi.gelecegin vampiri olmaya hak kazandi yani. Emekleme bizim icin artik.sadece haturlanacak bir anı. koltuklara yengeç misali yan yan tutunarak gitmek daha zevkli geliyor.o yüzden yürüme oyuncağı almak istiyorum. duz duz.yurusun bari senin kerata ne alemde
Ben 64 le hamile kalmıştı geçen ay 66 yi gordum ki yiyerek oldu bu :) sonra bir memlekete gidip geldim 68 olmuşum :) okul açılınca kosusturmadan veririm inşallah. Boyun kısa 55 inmem lazim.
Emekliyor geziyor... Koltuklara kalkmaya çalışıyor. Ayakta durmayı seviyor. Ama uzaya yetisemez
Masallah kuzuya.. bende bu arada cok kilo veremedim nede aldim.. sanirim 5 kilo fazlamla yasamaya alisicam :)) gobus gitmedi ama bir ara karin kaslarini calistiran egzersizleremi baslasam acaba diye dusunuyorum, cok fazlamda yok hani gobus gitse kafi.. Uzay iste her yere kalkiyor yuruyor iniyor adimlarini daha saglam basmayi ogrendi daha dengeli.. artik dusmuyor en azindan bu sevindirici ama deli cesareti var duvara filanda tutunup kalkiyor ve yuruyorSelam canım nerelerdeydin? Kilo vermek bi yana dursun emzirme döneminin ilk aylarında daha kilo aldığım için ve ek gıdaya tam başladık onada güvenerek şuan diyetteyim 2 kg gitti bile benim kız tembel emeklemiyor fırfır dönüyor sürünüyor tutun beni yürücem diye atarlanıyor salonu evi turluyoruz koltuklara yapışık geziyoruz senin ufaklık ne alemde çok hızlıydı seninki yanlış hatırlamıyorsam
Seninki biraz daha ufak ama annesi.. yurutecte keyfi yerindeyse iyi :)) ben Uzayin pek duracagini sanmiyorum sabit yerlerde birde erkek bebekler icin tavsiye edilmiyor biliyorsun hic almadik..hiç dışı yok kızımın emeklemiyorda dönüp duruyor arada yürütece koyuyorum az ama fır fır dönüyor 19 şubat kızım bu arada canım
Canım ben anne sütü destekcisiyim ama seninki artık işkence olmuş sana bence 7 ay yeter kes istersen esinede kesildi sütüm artık sagincada çıkmıyor de öyle öyle alıştır sonra hepten kesildi dersin hiç anne sütü almayanlar var çok şükür seninki 7 ay aldı
Zamanla olucaktir canim ya, aslinda ne guzel daha durgun olmasi bizimki bayagi haylaz olucak, ama bunu hamileykende konusuyorduk diye hatirliyorum, cok hareketliydi cunku :) ..slm canım kiloları vereli epey oldu hatta eksilere düştüm :) benim bebek henüz dış çıkarmadi ama belirtiler var. Henüz emeklemiyor ama sürünme çok istediği yere öyle ya da yuvarlanarak gidiyor:) senin minnos koşmaya başladı mi:)
4 dis ha bayagi cok cikaran olmus 4 hatta 6 :)) benim ufaklik iki disiyle bazen isirmaya calisiyor acitiyor, ama 4 diste artik koparir mememi en cok tirstigim sey bu.. coook gec ciksin bir yasinda filanKilolarim beni çok sevdi bi türlü gitmek niyetleri yok kalıcı misafir oldular artık bende
Sürünüyor benim minnak 4 disimiz de var diğer dişleri de geliyor garibim tüm gün parmağımı ısırdı
4 dis ha bayagi cok cikaran olmus 4 hatta 6 :)) benim ufaklik iki disiyle bazen isirmaya calisiyor acitiyor, ama 4 diste artik koparir mememi en cok tirstigim sey bu.. coook gec ciksin bir yasinda filanKilolarim beni çok sevdi bi türlü gitmek niyetleri yok kalıcı misafir oldular artık bende
Sürünüyor benim minnak 4 disimiz de var diğer dişleri de geliyor garibim tüm gün parmağımı ısırdı
Masallah, oooh sunnette olmus masallah oglusa.. bizde sadece iki dis sonracima biryerlere tutunup yuruyor iniyor vs kafasina gore takiliyor hic bir yerde durdugu yok oglusun :)Disi cikardik sunnet oldu ogluslarim hemde 3 u birden suan minnak oglum emekliyor yurumek icin acele etmiyor sizde durum ne
Normal. Merak etmeyin. Fakat 1 yaşa kadar hiç çıkmazsa dr unuzla görüşün. Bazen sdc kansızlık yüzünden diş çıkaramıyor bebelerKızlar 6 şubat doğumlu kıZım önlerde hiç diş yok normal mi. Maşallah her bebişin çıktı dişleri
aynı canım hala çok işBebegin nasil oldu canim istahi nasil biraz arastirma yaptim havuc tohumu istah aciyormus bebislere kullanilir mi bilmiyorum ama netten arastirdigima gore faydasini goren cok.fazla
aynı canım hala iştahsız zorla az birşey yiyor keçi boynuzu pekmezi içinde iştah açıyor dediler kullanıyorum ama etkilemedi hiçBebegin nasil oldu canim istahi nasil biraz arastirma yaptim havuc tohumu istah aciyormus bebislere kullanilir mi bilmiyorum ama netten arastirdigima gore faydasini goren cok.fazla
hayır canım her cocugun gelisimi farklıdır. teki hızlı yürür öbürü hızlı konusur. bunlar cok onemli bir gösterge degil. 2 yasında cocuk yürümüyor deseniz ok ama simdi için geri kaldı hızlı oldu demek yanlıs olur :)26 subat dogumu kizim sondan birkaç sayfa okudum arkadaslarin yurumeye calisan tutunup kalkan bebekleri var masallah hepsi de sasirtici daha 6.5-7 ayliklar bizimkimi geriden geliyor acaba yurutecini cok seviyor uyanikken cogunlukla onda yere yatiriyorum emeklemesi icin pek sevmedi yerede yatmayi iki disimiz var bu arada bingildak kapanmak uzere selamlar
kuzum burdayım uzun zamandır girmiyodum daha doğrusu koşturmacadan fırsat bulamıyordum. Fırsat bulduğum anlarda da genellikle dinlenmeye çalıştım şuan kızım uyuyoken bi KK bakayım dedim.. Ben ünv. diplomamı aldım, ve istanbul'a ailemin yanına geldim bu aralar buraya alışmaya çalışıyorum çünkü artık burdayım. Çok şükür yaa. Ailemin yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Güne, umutla mutlulukla başlıyorum. KV evindeyken saatler geçmezdi zehir gibiydi her günüm. Neyseki artık ailemin yanındayım kızımla huzurlu günlere kavuştuk sayılır :) Ailem başka bi eve taşınacak 1-2 aya..onuda atlatıp bir de güzel bi iş buldum mu tamamdır, uzun oldu canım kusuruna bakma :) senin durumun nasıl, minnak bebiş nasıl
Merhaba! Durumunu okumustum. Iyi olmana sevindim. Insanin rahat ve huzurlu ortamda olmasi gibi yok. Dilerim ALLAHtan senin ve kizin icin herseyin hayirlisi olur. Burda bir arkadasimiz da ogluyla birlikte duzenini kurmus. Sende kimseye muhtac olmadan kizinla birlikte ailenle sevgi icinde yasarsiniz insallah. Umarim guzel bi is bulursun. Sana sevgiler,kizina kocaman opucuklerkuzum burdayım uzun zamandır girmiyodum daha doğrusu koşturmacadan fırsat bulamıyordum. Fırsat bulduğum anlarda da genellikle dinlenmeye çalıştım şuan kızım uyuyoken bi KK bakayım dedim.. Ben ünv. diplomamı aldım, ve istanbul'a ailemin yanına geldim bu aralar buraya alışmaya çalışıyorum çünkü artık burdayım. Çok şükür yaa. Ailemin yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Güne, umutla mutlulukla başlıyorum. KV evindeyken saatler geçmezdi zehir gibiydi her günüm. Neyseki artık ailemin yanındayım kızımla huzurlu günlere kavuştuk sayılır :) Ailem başka bi eve taşınacak 1-2 aya..onuda atlatıp bir de güzel bi iş buldum mu tamamdır, uzun oldu canım kusuruna bakma :) senin durumun nasıl, minnak bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?