2016 Şubat Anneleri

Öncelikle tebrik ederim Allah kucağına almayida nasip eder inş.
Eğer endiseleniyorsan kan ver çarşamba da kan verirsin. Kan değerin 2 te katladiysa problem yoktur. İçinde rahat eder

Öncelikle tebrik ederim Allah kucağına almayida nasip eder inş.
Eğer endiseleniyorsan kan ver çarşamba da kan verirsin. Kan değerin 2 te katladiysa problem yoktur. İçinde rahat eder
Allah razi olsun.. Rabbim sanada nasip ettsin.. ewt olmazsa oyle yaparim yarin bi giderim... hayirlisi artik..

Inşaallah canım ama hamile kalabilmenin sevinilecek birşey olmadığını anladım bir düşük ve kimyasaldan sonra şimdi hamilenin deseler 3 aylık olup karnım çıkmaya başlamadan inanmam herhalde
bende aynı durumdayım canım 7 ay önce bir kimyasal,geçen ayda 6 haftalık düşük yaşadım bu ay yine nasip oldu güzel haberi almak ama,sevineyim mi bekleyeyim mi ne yapacağımı şaşırdım. Diğer ikisinde herkese duyurmuştuk bu sefer sustum bekliyorum tek tek dert anlatmakta yoruyor insanı,inşallah üçüncüsünde güler yüzümüz

hayırlı olsun,sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah,doktorunuz yönlendirecekse bekleyebilirsiniz yok endişeliyim diyorsanız yarın kan verebilirseniz verin,cuma günüde verdikten sonra burada az çok yorum yapabiliriz sonuçlara

dogru soyluyorsun cnm.. ben yarin bi gidiyim en azindan cuma gunu bi bakabiliriz son durum ne.. yoksa hafta sonu daha gelmez bana Rabbim bize hayirlisini versin.. insan korkuyor iste com sey yasayinca

Canım öncelikle tebrik ederim doktorum bir sonraki Gebeliğin sağlıklı olma ihtimali çok yüksek Demişti ne güzel hamile kalmışsın tadını çıkar ama kimseyede söyleme bence ben Diğerlerini de söylememiştim... Dinende ilk üç aysöylememek gerekliymiş... Aklına kötüyü getirme inşaallah bende bu ay güzel haberler alır aranıza katılırım

dogru soyluyorsun cnm.. ben yarin bi gidiyim en azindan cuma gunu bi bakabiliriz son durum ne.. yoksa hafta sonu daha gelmez bana Rabbim bize hayirlisini versin.. insan korkuyor iste com sey yasayinca
haklısın canım ama içini ferah tut,bunca sene sonra rabbim kendiliğinden verdiyse vardır bir hikmeti,bu dünyada yiyecek lokması varsa nasıl olsa gelecek o bebiş,ama sağlıkla hayırla gelsin inşallah

haklısın canım ama içini ferah tut,bunca sene sonra rabbim kendiliğinden verdiyse vardır bir hikmeti,bu dünyada yiyecek lokması varsa nasıl olsa gelecek o bebiş,ama sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Ins cnm cok saol.. ins seninde yuzun guler... dua edelim.. bunada sukur..

ilk seferde acemilikten idrar testini yapar yapmaz yaydık millete düşün canım kan testini bile yaptırmadan,ikincisinde bekledim kesesi göründü kalp atışına gidecektim yine söyledik annelere falan sanıyoruz ki kese göründü kimyasalı da atlattık bu iş tamam yine kaybettik bu sefer sorular başladı neden acaba? sorun mu var sizde?gidin test yaptırın falan gibi malum 1 kişi duyunca herkes duyuyor. Şimdi sustum sadece eşim ve ben biliyoruz salı günü randevum var şuan 5+2 olması lazım,forumda tanıdıklarım var diye takvim bile yapamıyorum düşün,sende inşallah tez zamanda alırsın canım müjdeli haberi

Ayy benimde sabahları kahvalti yapana kadar devam eden bir bulantım var bir de çok uykum. Sanki hiç uyumamıs gibi uykum var. Bende de bebiş var mıdır ki ya
Canım insallah vardır valla ben 4 ay denedim hep negatif olunca nekadar aklim bebekte olsa da bu ay da bisey olmaz diye kendimo hazırlamıstim ve rahatlatmistim onume 3-4 ay daha zaman koydum o yuzden hic aldırmamıstım belirtilere. Ama pozitifi gordukten sonra dusununce dedim meger hafif belortilerim varmis diye :) rahat ol sende kafan da oyle olmazsa soyle yaparim falan diye plan yap. Ve insallah en kosa zamanda alirsin guz3l haberler

Yapma bence boşver bilmesin kimse bende kimseye söylemedim hatta düşük iki aylıktı üzerinden altı ay geçti kayınvalide ile sohbette dedim ben düşük Yaptım bide şu doktora git bidaha baktır dedi sinir oldum sanki biz bilmiyoruz gitmeyi

Hiç uykum gelmiyor benimde hatta erkenden kalkıyorum ben hamile Değilim sanki

benimde uykuyla problemim var gece hiç uyuyamıyorum,sabahta başımı yastıktan kaldıramıyorum belirtilere çok takılma bence çünkü bende hiçbir belirti yok,arada sırada biraz kasık sızlaması o kadar inşallah vardır

Haklısın ama kafamdan atamıyorum ki hiç
Mart ayında bebişimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden çok sabırsızim hemen yeniden olsun istiyorum
Yakınından birinin hamilelik haberini aldım mı kendiadıma çoknüzülüyrm sanki hiç cçocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor

Canım illaki belirti olacak diye bi şey yok ki belki de benim uyku halim psikolojik. Bnmde bir yanım vardır diyor bir yanımda ya yoksa

Benim sat 4 mayis ti canim dün adet gunumdu ben 2 gun onceden ogrendim. Hayir ucuz gebelik testlerinden aldim 2 cizgi cikti biri hafif silikti. Sonra hemen gittim digital olanlarda. Aldim 1-2 weeks pregnant yazdi :) oyle oldu canim.
Benim de bat 2 Haziran yarın test yapayım diyorum günün ilk idrarı ile mi yaptınız

İnş Bebeğin seninledir ya bu mübarek günde Regâib kandilinde dua edelim , canım bem adetim 1 gün geçti kanda 15/05 de "47" çıktı
18/05 de "225"
22/05 de "1200" nasılki yani ilk 47 cuma günüyde 1 hafta sonra 1200 çok değil gibi geliyor banada hayırlısı yaaa

Benim de bat 2 Haziran yarın test yapayım diyorum günün ilk idrarı ile mi yaptınız
Hayır canım ogleden sonra bi saatte hatta cok komik ama tuvaletten cikinca aklima geldi test aldigim sonra bi daha girdim afedersin az bisey idrarla yaptim :))) varsa cikiyo zaten mersk etme bol şans canim xxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…