2016 Şubat Anneleri

Ne g

Ne gibi belirtilerin var canım bnde adayım ALlahın izniyle merak ettim
ilk başta karnimda batma ve doluluk hissi oldu, belimde agri hissettim ama o ara buna çok da dikkat etmemiştim beklemedigimden herhalde üşuttum falan dedim.sonra akintim olmaya başladı.o zaman vücudumu dinlemeye başladım bende.sabahlari koku hassasiyetim var ve bazen buna bağlı olarak mıdem bulanır gibi oluyor.birde goguslerim şisti.adet olacağım zaman bile bu kadar şiş hissetmezdim kendimi.

selam kızlar bat geçeli 1 gün oldu her türlü belirtiyi yaşıyorum ama test yapmaya korkuyorum ya yoksa

Maşallah genel olarak herkes günü geçmeden öğrenmiş. Darisi tez zamanda biz bekleyenlerin basina olsun. Bende yarin idrar testi yapacagim artik dayanamıyorum. İnşallah cikar

Demekki yerleşme kanamasi olmuş. Kanda baktirdiniz mi peki? Eğer baktirdiysaniz kanda kaç cikti beta hcg

Hadi gözün aydın canım :) inşallah böyle sorunsuz devam eder her şey. Peki kese değer kaç olunca karindan gorunuyormus canim?
Kizlar cok mutluyummmm degerim iki gunde 81 den 263 e cikmiss hafftaya kesemizi goruruz insallaaahhh

Hadi gözün aydın canım :) inşallah böyle sorunsuz devam eder her şey. Peki kese değer kaç olunca karindan gorunuyormus canim?
Sagol canim insallah boyle devam eder. Onu ben de bilmiyorum ama alttan bakinca 1500/civari gorunur sanirim. Karindan bakilsin istiyorum ben

Bencede karindan bakilmasi daha iyi daha ilk hatalardan vajinal muayene beni huzursuz ediyor. Bnde karindan 5000 civari diye duymustumda doğru mu bilmem
Sagol canim insallah boyle devam eder. Onu ben de bilmiyorum ama alttan bakinca 1500/civari gorunur sanirim. Karindan bakilsin istiyorum ben

Ne yazik ki cift cizgi gorunmedi 8 hazirana kadar umudumu yitirmek istemiyorum bir ihtimal gec dollenme olmustur .hepinize iyi sanslar saglikli hamilelikler diliyoorum

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum bu gün leke geldi yine daha adetime 9 gün var anlam veremedim.... Bakalım belli olur birkaç güne inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…