Inşaallah canım ama hamile kalabilmenin sevinilecek birşey olmadığını anladım bir düşük ve kimyasaldan sonra şimdi hamilenin deseler 3 aylık olup karnım çıkmaya başlamadan inanmam herhaldeİnşallah yerleşmeye calisiyordur bebisin iyi düşün iyi olsun
Inşaallah canım ama hamile kalabilmenin sevinilecek birşey olmadığını anladım bir düşük ve kimyasaldan sonra şimdi hamilenin deseler 3 aylık olup karnım çıkmaya başlamadan inanmam herhalde
Kesinlikle öyle söyleme canım moralin bozuk olsa bile haşa Rabbim bu büyük mucizeydi sende yaşatıyor Yıllarca bir kere bile hamile kalamadım diyenler var Onlara bakıp şükür deInşaallah canım ama hamile kalabilmenin sevinilecek birşey olmadığını anladım bir düşük ve kimyasaldan sonra şimdi hamilenin deseler 3 aylık olup karnım çıkmaya başlamadan inanmam herhalde
Canım inş düşündün gibi değildir ama sonuçlar normal değilmi değerlerin artıyor böyle olunca kendi değerlerimden bile Şüphe ediyorum keseyi Gördümde kalp atışınıda duyaydım Rabbim hepinizin gönlüne göre versin canım bende 3 Yıldır tedavi görüyordum ve 3 aşılama sonuç hüsran tüp bebeğe geceçektik haziranda Mayıs'da hamile oldumu öğrendim kendilinden ondan hep bi Şüphe var hayırlısıTamam canım haberdar ederim yarın akşam belli olur.Gideceğim yer bulunduğum ilçeye üç saat uzaklıkta bi de.O yüzden direk iğnemi vurulup gelebilirim de.Tekrar tekrar hcg takibi çok yorucu.Geçen seferkinde halsizlikten yığılıp kalmıştım.Uzmanı oldum artık.Bir daha çocuk deneme cesaretini gösterirsem cebimde iğnelerimle dolancam.Ben de bu şans varken...
Sat 15 Mayıs hala beklemedeyim burada güzel haberleri takip ediyorum şimdilikminnoskabarikkek sende durumlar nedir canim?
Selam arkadaşlar. Bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve Şubat annesi Olacağım inşallah. Bir kova Burcu da benden geliyor. Önemli olan elbette sağlıklı olması ama ilk bebeğim ve gönlümde yatan bi erkek çoçuk :) etrafımda Şubat'ta Doğan hep erkek. Babam ve erkek kardeşim dahil. Acaba öyle bi çoğunluk mu var bi fikri olan var mı acaba
Benim sat 4 mayis ti canim dün adet gunumdu ben 2 gun onceden ogrendim. Hayir ucuz gebelik testlerinden aldim 2 cizgi cikti biri hafif silikti. Sonra hemen gittim digital olanlarda. Aldim 1-2 weeks pregnant yazdi :) oyle oldu canim.Sat ne zamandı canım. erken öğrenmissin sanırım. Kan testiyle mi öğrendin.
Hayırlı olsun güzel bi hamilelik geçirirsin insallahBenim sat 4 mayis ti canim dün adet gunumdu ben 2 gun onceden ogrendim. Hayir ucuz gebelik testlerinden aldim 2 cizgi cikti biri hafif silikti. Sonra hemen gittim digital olanlarda. Aldim 1-2 weeks pregnant yazdi :) oyle oldu canim.
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah nasıl anladın hamıle olduğunu ben gun sayıyorumdaSelam arkadaşlar. Bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve Şubat annesi Olacağım inşallah. Bir kova Burcu da benden geliyor. Önemli olan elbette sağlıklı olması ama ilk bebeğim ve gönlümde yatan bi erkek çoçuk :) etrafımda Şubat'ta Doğan hep erkek. Babam ve erkek kardeşim dahil. Acaba öyle bi çoğunluk mu var bi fikri olan var mı acaba
Yok canım sen benim sonuca bakıp ta endişelenme.Benim kadar talihsiz olamaz kimse.Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına.Değerler normal değil maalesef.İkinci değer için hadı neyse 2 kat olmasa da %87 artış var dedim ama 3. değer 136 çıktı.İki güne bir en az % 60 artış olmalı azar azar artış sağlıksız gebelik oluyor malesefCanım inş düşündün gibi değildir ama sonuçlar normal değilmi değerlerin artıyor böyle olunca kendi değerlerimden bile Şüphe ediyorum keseyi Gördümde kalp atışınıda duyaydım Rabbim hepinizin gönlüne göre versin canım bende 3 Yıldır tedavi görüyordum ve 3 aşılama sonuç hüsran tüp bebeğe geceçektik haziranda Mayıs'da hamile oldumu öğrendim kendilinden ondan hep bi Şüphe var hayırlısı
Canım kimyasal gebelik olsa kendi kendine düşerdi belki dış gebelik fena bir şey iğne ya da ameliyat dışında çaresi yok malesef.Yalnız kaldığımdan değerin yükselmesini göze alamıyorum.Evde tek başımayken tüpüm falan patlarsa müdahale edecek kimsem yok.Erkenden bakmam lazım çaresine bakalım yarın ilk tedavimi yapan doktoruma gitcem yine son söz onda.Canım çok geçmiş olsun ama hemen kendini koyuverme ben de iki kere kaybettim kimyasal gebelik yaşadım Yaşadığın tedirginliği anlayabiliyorum ama moralimizi yüksek tutmalıyız
Canım benim bir oğlum var tabiki çok çok şükür ama ikinci bira yordu bizi oğlum için çok üzülüyorum o üzüldükçe ben daha çok istiyorum evimize çocuklu biri geldi mi çok seviniyor ama giderlerken psikolojisi bozuluyor resmen Dediğin testler için kan verdik ama genetik doktorlarında kadın doğum uzmanlarının da söylediği bir tane sağlıklı Çocuğunuz varken kesinlikle testlerde birşey çıkmaz... Ama ben yinede coraspirin kullanıyorum ve korunmaya gerek olmadığını Söylüyorlar...Kesinlikle öyle söyleme canım moralin bozuk olsa bile haşa Rabbim bu büyük mucizeydi sende yaşatıyor Yıllarca bir kere bile hamile kalamadım diyenler var Onlara bakıp şükür de
ama Karnimi çıkıncaya kadar inanasim gelmiyor demişsin Ona ben de katılıyorum Tekrar tekrar kayıp yaşayan kişiler çok endişeli oluyor Aynı tedirginlik bende de var
sana tavsiyem hemen bir kromozom anomalisi testi ve kan pıhtılaşması testini yaptır vakit kaybetmeden Sonuçları çıkınca kadar da ara ver canim Hem vücudun hem senin ruhun Dinlensin biraz
Hcg değerlerinden anladım canım.İlk gebeliğimdeki gibi seyrediyor.Tek fark ilkinde kahverengi lekelenmeler vardı ve 5. haftamda kanamam olmuştu düşük gibi bunda ne lekelenme ne kanama var.Ama iki gündür dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde batma oluyor.Geç döllenme olamaz zaten tek günlük şansımı değerlendirmiştim.Adetlerim düzenli sekmez hiç.Ovulasyon tarihlerim bile hep aynı.Doğal olarak şu an hcg değerlerimin çoktan artmış olması gerekirken 50-94 ve 136 değer bana bir tek dış gebeliği düşündürttü.Yarın eminim doktor da aynı şeyi söyleyecektir.Gerçeklerle nekadar erken yüzleşirsem okadar iyi yoksa yıkımı daha ağır oluyor tahmin edersinizCanım nasıl emin olabiliyorsn dış gebelik diye. Kanaman falan varmı üzülme hemen
Canım ya gerçekten çok iyisiniz sağolun desteğinizi hissetmek bile güzel.Keşke siz haklı çıksanız ama umudum yok malesefMMübarek gunlerdeyiz dua edelim bebeğin seninle olsun sana tutunsun. Kan sonucuna gore hemen degerlnirme canim basta boyle olup sonradan normalseviyede artis yyakalayıp saglikli gebelik geçiren insanlar var. Umutsua olma lutfen
Cok sagol canim darisi basina insallahHayırlı olsun güzel bi hamilelik geçirirsin insallah
Hcg değerlerinden anladım canım.İlk gebeliğimdeki gibi seyrediyor.Tek fark ilkinde kahverengi lekelenmeler vardı ve 5. haftamda kanamam olmuştu düşük gibi bunda ne lekelenme ne kanama var.Ama iki gündür dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde batma oluyor.Geç döllenme olamaz zaten tek günlük şansımı değerlendirmiştim.Adetlerim düzenli sekmez hiç.Ovulasyon tarihlerim bile hep aynı.Doğal olarak şu an hcg değerlerimin çoktan artmış olması gerekirken 50-94 ve 136 değer bana bir tek dış gebeliği düşündürttü.Yarın eminim doktor da aynı şeyi söyleyecektir.Gerçeklerle nekadar erken yüzleşirsem okadar iyi yoksa yıkımı daha ağır oluyor tahmin edersiniz
Son gunlerde sabahlari mide bulantim oluyordu ama oyle kusacak gibi degil boyle rahatsiz ediyordu sadce ve vucudum yaniyordu gece hep soyuyordum uzerimdekileri. Cok sık akıntı gelmeye basladı boyle cok afedersin bembeyaz bisey. Ve en onemli belirtim de hamile oldugumu ogrendigim gun hayatimda ilkkez oglen 13:30 uyandım saate baktıgmda şok geçirdim resmen. Oyle goguslerde falan bisey olmadi hala bisey yok. Oyle iste canim. Insallah sende guzel haberler alirsinhayırlı olsun darısı başımıza inşallah nasıl anladın hamıle olduğunu ben gun sayıyorumda
Son gunlerde sabahlari mide bulantim oluyordu ama oyle kusacak gibi degil boyle rahatsiz ediyordu sadce ve vucudum yaniyordu gece hep soyuyordum uzerimdekileri. Cok sık akıntı gelmeye basladı boyle cok afedersin bembeyaz bisey. Ve en onemli belirtim de hamile oldugumu ogrendigim gun hayatimda ilkkez oglen 13:30 uyandım saate baktıgmda şok geçirdim resmen. Oyle goguslerde falan bisey olmadi hala bisey yok. Oyle iste canim. Insallah sende guzel haberler alirsin