2016 Şubat Anneleri

Moralini bozma yüksek tut %70 yeterli diyorlar biliyorsun ki seninde artmış Kişiden kişiye değişiyor bu artışlar değerler Sonuç çıkınca bizi de haberdar et

Ne g
Ne gibi belirtilerin var canım bnde adayım ALlahın izniyle merak ettim

Moralini bozma belki geç döllenme onun için değerin düşüktür. Iyi düşün iyi olsun sonuc

Moralini bozma yüksek tut %70 yeterli diyorlar biliyorsun ki seninde artmış Kişiden kişiye değişiyor bu artışlar değerler Sonuç çıkınca bizi de haberdar et
Az önce tahlil sonuçlarımı aldım.136 çıkmış.Kesin dış gebelik.Bittim ben bu ikinci...Neden olduğunu bir bilsem. Neyse sizlere sağlıklı huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum.Bana kısmet olmadı

Moralini bozma belki geç döllenme onun için değerin düşüktür. Iyi düşün iyi olsun sonuc
Sağol canım moral verdiğin için.Ama hcg sonucum az önce gerçekleri gözümün içine soktu.Bakalım yarın doktor nedicek.En iyisi erkenden iğneyi vurulmak...Ay o iğnenin acısı aklıma geldikçe of offffffff

Inşallah önceki gibi dış gebelik değildir doktora gittikten sonra bizi de haberdar et unutma bizi merak ederiz

Inşallah önceki gibi dış gebelik değildir doktora gittikten sonra bizi de haberdar et unutma bizi merak ederiz
Tamam canım haberdar ederim yarın akşam belli olur.Gideceğim yer bulunduğum ilçeye üç saat uzaklıkta bi de.O yüzden direk iğnemi vurulup gelebilirim de.Tekrar tekrar hcg takibi çok yorucu.Geçen seferkinde halsizlikten yığılıp kalmıştım.Uzmanı oldum artık.Bir daha çocuk deneme cesaretini gösterirsem cebimde iğnelerimle dolancam.Ben de bu şans varken...

Nerde yasiyorsun canım. Başımıza bir defa birsey gelince sonra yine aynı şey olacak gibi geliyor. inşallah seninde öyle olmuştur. Benim pco vardı. Kızım hamile kalınca adetin gecikince hemen sevinmek istemedim yine pco dır Belkı ondan geçikmistir diye çok umutlanmak istemediğim.

Doğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Anne olmanın bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Boşuna cennet ayakları altında demiyorlar.

[OUOTE] as_narcicegim, post: 41199661, member: 105461"]Doğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Anne olmanın bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Boşuna cennet ayakları altında demiyorlar.[/QUOTE]

İnsqllah Düşündüğün gibi değildir canim benim
Hele bir doktora git ultrason kontrolu yaptir hemen boyle dusunme
Biliyorum cok zor ama iyi dusun iyi olsun

Ben henüz beklemedeyim ama inanılmaz uyku hali var. Acaba psikolojik mi kızlar?

Canım allah en kisa zamanda bebis ini versin inşallah. Anlattıklarını gerçekten zor şeyler. Rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah. Herşey de vardır bir hayir

Çok sağolun arkadaşlar destek oldunuz.Paylaşmak da hafifletiyor acıları.Canımız sağolsun neyapalım.Çıkmam lazım şimdi haberdar ederim sonuçtan sizleri

MMübarek gunlerdeyiz dua edelim bebeğin seninle olsun sana tutunsun. Kan sonucuna gore hemen degerlnirme canim basta boyle olup sonradan normalseviyede artis yyakalayıp saglikli gebelik geçiren insanlar var. Umutsua olma lutfen

Haberini bekliyoruz mutlaka. Güzel haberlerle gel inşallah canim benim

Bekleyiş içinde olmak çok zor gerçekten bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu gün de hafif pembe peçeteye gelen akıntı gördüm çok şaşırdım çok çok silik bir pembe... Inşaallah birşeyler vardır ve sağlıklı devam eder... Yumurtlama günüm 24 Mayıs bu arada test Yaptım evde çünkü

Canım nasıl emin olabiliyorsn dış gebelik diye. Kanaman falan varmı üzülme hemen

Az önce tahlil sonuçlarımı aldım.136 çıkmış.Kesin dış gebelik.Bittim ben bu ikinci...Neden olduğunu bir bilsem. Neyse sizlere sağlıklı huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum.Bana kısmet olmadı
Canım çok geçmiş olsun ama hemen kendini koyuverme ben de iki kere kaybettim kimyasal gebelik yaşadım Yaşadığın tedirginliği anlayabiliyorum ama moralimizi yüksek tutmalıyız

İnşallah yerleşmeye calisiyordur bebisin iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…