- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
Moralini bozma yüksek tut %70 yeterli diyorlar biliyorsun ki seninde artmış Kişiden kişiye değişiyor bu artışlar değerler Sonuç çıkınca bizi de haberdar etkızlar benim ilk değerim 50.45 iki gün sonra %87 lik artış var 94.39.Bugün yine tahlil verdim sonucu bekliyorum.170 civarı gelirse ne ala gelmezse yine dış gebelik olabilir.Stresten ölcem artık.Yarın da doktor randevum var bakalım o nediyecek.Değerim düşük aslında.İlk değerim adeten 1 gün önce ikinci değerim adeten 1 gün sonra.Tek tesellim dış gebelik yaşadığımda sağ tarafımda acayip bir ağrı,batma hissederdim.Sürekli kahverengi akıntım vardı.Bunda bir kere bile olmadı.Ama gerçeklerle de yüzleşmek lazım ki hcg oranım çok düşük ilerliyor.Of ki ne of....Ağlamaktan gözlerim şişti
Ne gibi belirtilerin var canım bnde adayım ALlahın izniyle merak ettimslm kızlar...bende şubat annesi olmaya adayim.aslında düşünmüyordum ama belirtiler onu gösteriyor gibi.hayırlısı artik.3 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum.Allah'im isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallah..
Moralini bozma belki geç döllenme onun için değerin düşüktür. Iyi düşün iyi olsun sonuckızlar benim ilk değerim 50.45 iki gün sonra %87 lik artış var 94.39.Bugün yine tahlil verdim sonucu bekliyorum.170 civarı gelirse ne ala gelmezse yine dış gebelik olabilir.Stresten ölcem artık.Yarın da doktor randevum var bakalım o nediyecek.Değerim düşük aslında.İlk değerim adeten 1 gün önce ikinci değerim adeten 1 gün sonra.Tek tesellim dış gebelik yaşadığımda sağ tarafımda acayip bir ağrı,batma hissederdim.Sürekli kahverengi akıntım vardı.Bunda bir kere bile olmadı.Ama gerçeklerle de yüzleşmek lazım ki hcg oranım çok düşük ilerliyor.Of ki ne of....Ağlamaktan gözlerim şişti
Az önce tahlil sonuçlarımı aldım.136 çıkmış.Kesin dış gebelik.Bittim ben bu ikinci...Neden olduğunu bir bilsem.Moralini bozma yüksek tut %70 yeterli diyorlar biliyorsun ki seninde artmış Kişiden kişiye değişiyor bu artışlar değerler Sonuç çıkınca bizi de haberdar et
Sağol canım moral verdiğin için.Ama hcg sonucum az önce gerçekleri gözümün içine soktu.Bakalım yarın doktor nedicek.En iyisi erkenden iğneyi vurulmak...Ay o iğnenin acısı aklıma geldikçe of offffffffMoralini bozma belki geç döllenme onun için değerin düşüktür. Iyi düşün iyi olsun sonuc
Inşallah önceki gibi dış gebelik değildir doktora gittikten sonra bizi de haberdar et unutma bizi merak ederizSağol canım moral verdiğin için.Ama hcg sonucum az önce gerçekleri gözümün içine soktu.Bakalım yarın doktor nedicek.En iyisi erkenden iğneyi vurulmak...Ay o iğnenin acısı aklıma geldikçe of offffffff
Tamam canım haberdar ederim yarın akşam belli olur.Gideceğim yer bulunduğum ilçeye üç saat uzaklıkta bi de.O yüzden direk iğnemi vurulup gelebilirim de.Tekrar tekrar hcg takibi çok yorucu.Geçen seferkinde halsizlikten yığılıp kalmıştım.Uzmanı oldum artık.Bir daha çocuk deneme cesaretini gösterirsem cebimde iğnelerimle dolancam.Ben de bu şans varken...Inşallah önceki gibi dış gebelik değildir doktora gittikten sonra bizi de haberdar et unutma bizi merak ederiz
Nerde yasiyorsun canım. Başımıza bir defa birsey gelince sonra yine aynı şey olacak gibi geliyor. inşallah seninde öyle olmuştur. Benim pco vardı. Kızım hamile kalınca adetin gecikince hemen sevinmek istemedim yine pco dır Belkı ondan geçikmistir diye çok umutlanmak istemediğim.Tamam canım haberdar ederim yarın akşam belli olur.Gideceğim yer bulunduğum ilçeye üç saat uzaklıkta bi de.O yüzden direk iğnemi vurulup gelebilirim de.Tekrar tekrar hcg takibi çok yorucu.Geçen seferkinde halsizlikten yığılıp kalmıştım.Uzmanı oldum artık.Bir daha çocuk deneme cesaretini gösterirsem cebimde iğnelerimle dolancam.Ben de bu şans varken...
Doğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Nerde yasiyorsun canım. Başımıza bir defa birsey gelince sonra yine aynı şey olacak gibi geliyor. inşallah seninde öyle olmuştur. Benim pco vardı. Kızım hamile kalınca adetin gecikince hemen sevinmek istemedim yine pco dır Belkı ondan geçikmistir diye çok umutlanmak istemediğim.
Canım allah en kisa zamanda bebis ini versin inşallah. Anlattıklarını gerçekten zor şeyler. Rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah. Herşey de vardır bir hayirDoğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Anne olmanın bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Boşuna cennet ayakları altında demiyorlar.
Doğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Anne olmanın bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Boşuna cennet ayakları altında demiyorlar.
Doğunun bir ilçesindeyim deyim canım.Görev nedeniyle burdayız malum ne ailem ne yakınlarım burda.Bir kızın varmış ne güzel Allah bağışlasın canım.Aslında hep aynı şey başıma gelcek umutsuzluğundan ziyade benimki biraz tedirginlik.Gebelik sıkıntıları içinde en beteri dış gebelik.Sinsice ilerliyor ve tüplerin patlayabilir iç kanama geçirebilirsin...Bu süreçte sürekli yalnız olduğumdan başıma bir şey gelse etrafımda kimse yok.Eşim sürekli görevde.O yüzden sürekli takip etmek ve en kötüsüne göre tedbirimi almak zorunda kalıyorum.Düşünsenize daracık tüpün içinde bir çocuk gelişmeye çalışıyor.Sonra canlı canlı onu ilaçla eritiyorlar.Ay rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum dönüyor dolaşıyor yine beni buluyor kafayı yicem.Son 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz.İlk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım havalara uçtum ama sevincim kısa sürdü dış gebelik teşhisi kondu.Doktor 6 ay korunma verdi ben 7 ay bekledim.Tam korunmayı bıraktık yine o ay hamile kaldım yine dış gebelik.Güler misin ağlar mısın işte.Hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok da bir de yerinde olsa...Anne olmanın bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Boşuna cennet ayakları altında demiyorlar.
Canım çok geçmiş olsun ama hemen kendini koyuverme ben de iki kere kaybettim kimyasal gebelik yaşadım Yaşadığın tedirginliği anlayabiliyorum ama moralimizi yüksek tutmalıyızAz önce tahlil sonuçlarımı aldım.136 çıkmış.Kesin dış gebelik.Bittim ben bu ikinci...Neden olduğunu bir bilsem.Neyse sizlere sağlıklı huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum.Bana kısmet olmadı
İnşallah yerleşmeye calisiyordur bebisin iyi düşün iyi olsunBekleyiş içinde olmak çok zor gerçekten bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu gün de hafif pembe peçeteye gelen akıntı gördüm çok şaşırdım çok çok silik bir pembe... Inşaallah birşeyler vardır ve sağlıklı devam eder... Yumurtlama günüm 24 Mayıs bu arada test Yaptım evde çünkü