2016 Şubat Anneleri

İnş Bebeğin seninledir ya bu mübarek günde Regâib kandilinde dua edelim , canım bem adetim 1 gün geçti kanda 15/05 de "47" çıktı
18/05 de "225"
22/05 de "1200" nasılki yani ilk 47 cuma günüyde 1 hafta sonra 1200 çok değil gibi geliyor banada hayırlısı yaaa
Yok canım sakın endişelenme seninki gayet iyi yükselmiş.Kesinlikle sağlıklı bir gebeliktir.İyi dileklerin için teşekkür ederim :KK66:

Haklısın ama kafamdan atamıyorum ki hiç
Mart ayında bebişimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden çok sabırsızim hemen yeniden olsun istiyorum
Yakınından birinin hamilelik haberini aldım mı kendiadıma çoknüzülüyrm sanki hiç cçocuk sahibi olamayacakmisim gibi geliyor :KK43:
Yaa niye oyle bi psikolojiye sokuyorsun kendini. Benim cevremde de oldu oyle bisey bi yakınıma sonra bir kac ay icinde tekrar hamile kaldi. Bebegi dusunme hayatinu yasa. Daha önce hamile kaldiysan yine kalirsin bu kadar basit. Karamsarlıgı birak canim. Guzel haberler gelir yakinda :))

benimde uykuyla problemim var gece hiç uyuyamıyorum,sabahta başımı yastıktan kaldıramıyorum belirtilere çok takılma bence çünkü bende hiçbir belirti yok,arada sırada biraz kasık sızlaması o kadar inşallah vardır
haklısın aslında ilk hamilelliğimi hiç belirti olmadan öğrendim ikinciyi ayaklarım çok üşümüştü ama şimdi sadece uykusuzluk ve kasıklarımda hafif batma var birde leke bakalımneler olacak

Canım illaki belirti olacak diye bi şey yok ki belki de benim uyku halim psikolojik. Bnmde bir yanım vardır diyor bir yanımda ya yoksa
aynen öyle belirti işi değil aslında hamilelilik ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu mesela ikincide ayaklarım çok üşüdü değişiyor demek ki herbiri

Kızlar bugün berat kandili. Bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan doğumlar, ölümler belli olacak rızklar tertip edilecek. Yani arkadaşlar bu gece çok kıymetli ve özel. O yüzden birbirimize çokça dua edelim. Hepimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatlı evlatlar nasip etsin yüce Yaradan.

Güzel haberi alamamaktan korkmuyorum canım yinehamile kalip kaybetmekten korkuyorum ben.

Yaa niye oyle bi psikolojiye sokuyorsun kendini. Benim cevremde de oldu oyle bisey bi yakınıma sonra bir kac ay icinde tekrar hamile kaldi. Bebegi dusunme hayatinu yasa. Daha önce hamile kaldiysan yine kalirsin bu kadar basit. Karamsarlıgı birak canim. Guzel haberler gelir yakinda :))

Güzel haberi alamamaktan korkmuyorum canım yinehamile kalip kaybetmekten korkuyorum ben.
aynı korkular içinde gezinirken kendimi şubat anneleri topiğine yazarken buldum... temmuz annesi adyıydım düşük yaptım...ocak annesi adayıydım kimyasal gebelikmiş... şimdi de hamile değilim ama yinede buraya yazmak istedim bakalım hislerim doğru mu söylüyor...

mrb 29 nisan son adet tarihim geçen hafta evde test yaptım iki defa pozitif çıktı ..cuma doktora gideceğim inş.kese için...hepimizin hakkında hayırlısı olsun..sağlıkla kavuşalım inş bebişlerimize..tahmini doğum tarihi 3 subat 2.bebeğim olacak inş.2.5 yaşında kızım var

aynı korkular içinde gezinirken kendimi şubat anneleri topiğine yazarken buldum... temmuz annesi adyıydım düşük yaptım...ocak annesi adayıydım kimyasal gebelikmiş... şimdi de hamile değilim ama yinede buraya yazmak istedim bakalım hislerim doğru mu söylüyor...
inşallah doğru olur canım

mrb 29 nisan son adet tarihim geçen hafta evde test yaptım iki defa pozitif çıktı ..cuma doktora gideceğim inş.kese için...hepimizin hakkında hayırlısı olsun..sağlıkla kavuşalım inş bebişlerimize..tahmini doğum tarihi 3 subat 2.bebeğim olacak inş.2.5 yaşında kızım var
aramıza hoşgeldin canım Sağlıkla kucağına al inşallah

teşekkür ederim su perisi_33 çok heyecanlıyım hiç beklemiyordum bu ay Allah isteyince oluyor inş.sağlıklı bir hamilelik.kolay bir doğum,sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin rabbim.hoşbuldum bu arada :)

Tebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Günümüz geçtikten sonra mı test yapmıştınız?

Tebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Günümüz geçtikten sonra mı test yapmıştınız?
hayır 24ünde afedersiniz lavoda peçetede pembesi bi kan farkettim adet oluyorum sandım ped koydum bikaç damla geldi devamı gelmedi şüphelendim pazar günüydü pazartesi test yaptım negatifti.ama adetim gelmeyince çarşamba bir daha test yaptım ve cuma da emin olmak için tekrar test yaptım ikiside pozitif çıktı...tabi belirtilerde var.kasık bel ağrısı sabahları ağzımda tuhaf bir koku..

teşekkür ederim su perisi_33 çok heyecanlıyım hiç beklemiyordum bu ay Allah isteyince oluyor inş.sağlıklı bir hamilelik.kolay bir doğum,sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin rabbim.hoşbuldum bu arada :)
Allah ol desin yeterki benimde bu ay hiççççç umudum yoktu düşüğün ertesi ayı hiç beklemiyordum hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım hoşgeldin

İnşallah doğrudur canım hislerin yanıltmaz seni inşallah alırsın güzel haberi rabbim güldürsün yüzünü

X