- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
Öncelikle tebrik ederim Allah kucağına almayida nasip eder inş.
Eğer endiseleniyorsan kan ver çarşamba da kan verirsin. Kan değerin 2 te katladiysa problem yoktur. İçinde rahat eder
Eğer endiseleniyorsan kan ver çarşamba da kan verirsin. Kan değerin 2 te katladiysa problem yoktur. İçinde rahat eder
Selam kizlar iyi aksamlar öncelikle ben 15 yil sonra supriz hamile kaldim.. Rabbimin mucizesi cok sukur.. SAT 30.4 3 test ewde yaptim positiv persembe gunu kadin dr uma gittim oda idrardan bakti postiv..
carsamba randewum var ilk defa bakacak.. ben yurt disinda yasiyorum oyle hemen kana filan gidemiyorum.. carsamba dan sonra beni yollar kesin.. ama net de o kadar sey okuduyum kimyasal gebelik dis gebelik filan Allah korusun benimkide oyle mi ki diye sewinemiyorum bile bebegime zarar olur bu endisem diye cok korkuyorum.. daha once asilama yaptik ve dis gebe oldum ama bundan 10 yil once.. yolumun biri yok tuplerin ikiside duruyor.. cok sukur agrim kanamam da yok... size buda oyle mi ???
Bide diyorum yarin isden sonra ew dr na gittsemde kan versem o mu baksa... bide benim kadin dr um yollar cuma tekrar veririm... yoksa hic bisey yapmayimda carsambayimi bekleyim ???
Bana yardim edermisiniz...