Değerin kaç olduğu önemli değil canım 2 gün sonra tekrar kan vermen gerekiyor hcg ikiye katlamak yerine düşüşe geçerse,yada yükselme olmazsa o zaman sorun var demektirBayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 3 gun kaldi. Gebelik testlerimi yuklemistim pozitifti. Bu sabah cizgi siliklesince kanda beta hcg baktirdim. Adetime 3 gun kala 81 cikti. Bu degerle kimyasal olur mu yaa ???
Daha once geçirdiğim operasyonlardanCanım bu kadar erken nasıl karar verdi doktorun sezeryane
amin inşallah :) bende 8 ini bekliyorumslm kızlar...bende şubat annesi olmaya adayim.aslında düşünmüyordum ama belirtiler onu gösteriyor gibi.hayırlısı artik.3 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum.Allah'im isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallah..
Test markaları aynı mıydı canım?Farklı markalar farklı koyulukta çıkarabiliyor.Adetine 3 gün varken bence iyi bir değer hiç endişelenme benim adetimden bir gün sonra 50.45 çıkmıştı.Takip et kan testlerini.Kimyasal gebelik değil de dış gebelik daha korkunç bence.Ben de takipteyim iki güne bir kan veriyorum.Şuan için bir sorun yok ama olmayacağı anlamına da gelmiyor malesef.Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 3 gun kaldi. Gebelik testlerimi yuklemistim pozitifti. Bu sabah cizgi siliklesince kanda beta hcg baktirdim. Adetime 3 gun kala 81 cikti. Bu degerle kimyasal olur mu yaa ???
hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar bende geldimmm . Bugün idrar + kan testinden sonra gebeliğimi öğrendim. Beta 80.93 çıktı biraz az gibi geldi ama inşallah artar.
2 gün aralıklarla beta hcg ne baktır, 2 ye katlıyorsa sıkıntı yoktur, bana 3 defa yaptırdı doktorumBayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 3 gun kaldi. Gebelik testlerimi yuklemistim pozitifti. Bu sabah cizgi siliklesince kanda beta hcg baktirdim. Adetime 3 gun kala 81 cikti. Bu degerle kimyasal olur mu yaa ???
hayırlı olsun canım
2 gün aralıklarla beta hcg ne baktır, 2 ye katlıyorsa sıkıntı yoktur, bana 3 defa yaptırdı doktorum
Ayni markaydi evet ama cok cok silik bir cizgide hcg nin 81 cikmasi da tuhaf. Umarim testte bir sorun vardir. Yarin tekrar kan verecegim. Dis gebeligi de yasadigim icin sikintilarini cok iyi biliyorum. İnsallah hepimiz saglikli gebelikler yasarizTest markaları aynı mıydı canım?Farklı markalar farklı koyulukta çıkarabiliyor.Adetine 3 gün varken bence iyi bir değer hiç endişelenme benim adetimden bir gün sonra 50.45 çıkmıştı.Takip et kan testlerini.Kimyasal gebelik değil de dış gebelik daha korkunç bence.Ben de takipteyim iki güne bir kan veriyorum.Şuan için bir sorun yok ama olmayacağı anlamına da gelmiyor malesef.
İlk ögrendiğin de baktırsaydın keşke kanda Bugün daha net bir şey soyleyebilirdik Bu arada bende evden artışları kontrol eden biriyim Testlerim giderek açıldı bende yeniden kaybediyorum sandım ama beta ikiye katlanmışBayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 3 gun kaldi. Gebelik testlerimi yuklemistim pozitifti. Bu sabah cizgi siliklesince kanda beta hcg baktirdim. Adetime 3 gun kala 81 cikti. Bu degerle kimyasal olur mu yaa ???
Canim cok sagol icimi rahatlattin yarin tekrar baktiricam ben de insallah ikiye katlanir.İlk ögrendiğin de baktırsaydın keşke kanda Bugün daha net bir şey soyleyebilirdik Bu arada bende evden artışları kontrol eden biriyim Testlerim giderek açıldı bende yeniden kaybediyorum sandım ama beta ikiye katlanmış
idrar testine bakarak karar verme akşam içtiğine şu bile etkiliyor istersen bugün kanda baktir artış varsa belli olur İçini rahat tut
bak testlerimi atıyorum
Sence bugün test yaptırsam betanın kaç çıkması lazım dün 81 diİlk ögrendiğin de baktırsaydın keşke kanda Bugün daha net bir şey soyleyebilirdik Bu arada bende evden artışları kontrol eden biriyim Testlerim giderek açıldı bende yeniden kaybediyorum sandım ama beta ikiye katlanmış
idrar testine bakarak karar verme akşam içtiğine şu bile etkiliyor istersen bugün kanda baktir artış varsa belli olur İçini rahat tut
bak testlerimi atıyorum
Merhaba kızlar benim bugün adet olmam lazım adetime 3 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı iki gün kala kan testim 24,68 çıktı bugün adet günüm sabah yine evde test yaptım çizgi yine var bugün kan verip değerim kaç olmuş ona bakıcam. Herkese bol şans diliyorum. Hayırlı haberler yazarız inşallah.Test markaları aynı mıydı canım?Farklı markalar farklı koyulukta çıkarabiliyor.Adetine 3 gün varken bence iyi bir değer hiç endişelenme benim adetimden bir gün sonra 50.45 çıkmıştı.Takip et kan testlerini.Kimyasal gebelik değil de dış gebelik daha korkunç bence.Ben de takipteyim iki güne bir kan veriyorum.Şuan için bir sorun yok ama olmayacağı anlamına da gelmiyor malesef.
Baktir canım iki güne bir iki katı olacak ya seninki bugün 81+40 =120 falan olması lazım yarın da 160 falan olması lazımSence bugün test yaptırsam betanın kaç çıkması lazım dün 81 di
Hayırlı haberlerini alırız inşallahMerhaba kızlar benim bugün adet olmam lazım adetime 3 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı iki gün kala kan testim 24,68 çıktı bugün adet günüm sabah yine evde test yaptım çizgi yine var bugün kan verip değerim kaç olmuş ona bakıcam. Herkese bol şans diliyorum. Hayırlı haberler yazarız inşallah.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar benim bugün adet olmam lazım adetime 3 gün kala evde test yaptım pozitif çıktı iki gün kala kan testim 24,68 çıktı bugün adet günüm sabah yine evde test yaptım çizgi yine var bugün kan verip değerim kaç olmuş ona bakıcam. Herkese bol şans diliyorum. Hayırlı haberler yazarız inşallah.
Canım sürekli 2 kat olmasa bile % 70 lik bir artışı baz al iki güne bir.Bir de tahlillerini aynı saatlerde yaptırmaya bak.Sence bugün test yaptırsam betanın kaç çıkması lazım dün 81 di
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar :) bir aksilik çıkmazsa bende 10 şubatta anne olacağım. Herkese bol şans diliyorum :)