Önce idrar testinde evde öğrendim gidip kan verdim öyle öğrendim sen de test yap bakalım ne çıkacak[QUOTE="superisi_33, post: 41181234, member: 648kandaki ogrşey yolunda giderse bende 6 Şubat annesi olacağım daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşadım Su anda da çok şükür hamileyim beta 266 çıktı ama bugün kkan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gobekten iğne yemeye basladım haftaya perşembe keseyi görebiliriz inşallah sonra da kalp atışını duyarım Ondan sonra buraya daha fazla katılırım Su anda korkuyorum sadece beklemedeyim Dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen Sizinle kalmak istiyorum ben de[/QUOTE
Ayyy benimde tutarsa 6 şubat olacak :)
Direk kandami öğrendim canim
Ben beklemedeyim hala ama sizleri gördükçe hemen test yaptirmak istiyorum
Dua edin lütfen benimde tutsun bu ay
Önce testinde evde öğrendim gidip kan verdim öyle öğrendim sen de test yap bakalım ne çıkacak
kafana takma önceki yaşadıklarını inşallah hersey iyi olur ben de iki kere kaybettim BebeğimiBenim eşim izin vermiyor test yapmama canm
3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum çok evhamlıyım o yüzden kızıyr 8 hazirana kadar bekle adet olmazsan kan verirsin diyr
haberlerinizi bekliyoruz, hayrlı olsun şimdiden :)
Boşuna para verme derim, 2-3 tl lik testlerde onun kadar doğru sonuç veriyor, en garantisi dersen, birazcık sabret direk kan testine git:)ArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum
Ben de Şubat annesi olucam inşallah. Daha bugün gördüm keseyi çok güzel bir duygu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhMerhaba arkadaşlar bende geldimmm . Bugün idrar + kan testinden sonra gebeliğimi öğrendim. Beta 80.93 çıktı biraz az gibi geldi ama inşallah artar.
Amin Canım İnşallah.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
tebrikler kızlar .inşallah bizlere de nasip olurmerhabalar herkese bende bugün öğrendim hamile olduğumu,geçen ay nisan 25'te 6 haftalık düşük yapmıştım bu ay tekrar nasip etti rabbim mucize gibibirde kimyasal gebelik geçirmiştim ben şimdi korku heyecan,mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum inşallah bu kez yüzümü güldürür rabbim,herkes sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine,beni de alın aranıza bu da bugün yaptığım testim
allah gönlündekini hayırlısyla versin..şubat annesi olma şansını, şubatın başından kaçırdıminşallah sonundan yakalarım sevgili anne adayları dualarınıza ihtiyacım var
hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda alırsın müjdeli haberi canım inşallahşubat annesi olma şansını, şubatın başından kaçırdıminşallah sonundan yakalarım sevgili anne adayları dualarınıza ihtiyacım var
Ben evde 2 test yaptım 2.de çıktı. Ertesi gün de kan testinde çıktı. İlk değer 101 di. 3 gün sonra 520. Bugün test yapmadı 4 gün geçtiği için 520 den. 1500 her türlü olmuştur diye. Biraz zorlandı ama gördü sonunda keseyiTebrik ederim
Eğer hamile isem benimde dogumumda 6 şubat olacak ama daha test falan yapmadım
Sen epey erken öğrenmisin masallah keseyide gormusun
Teşekkür ederim sagolun inşallah. Evet daha ilk hamileligim. Evleneli 5 hafta olduhayırlı olsun. güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın inşallah.ilk hamileliğin mi?
ben de bugün gördüm ilk defa keseyi:) Doktorum bir kısıtlama getirmedi bana, progestron ve folik asit ilaçlarına devam dedi, ilk üç ayda yaşayacağım duygu durumlarından, ruh halinden bahsetti, 3 ana öğün 3 ara öğün beslen , mide bulantıların olacak, bebek beslenemiyor diye endişe etme, dozunda olmak üzere her şeyden yiyebilirsin dedi , öyle işte, sen de doktorunun önerilerini paylaşırsan benim için iyi olur canım:)
Bugün gördüm miniği ; 5+1 mişim:) Her şey normal dedi doktorum, herhangi bir kısıtlama da getirmedi, kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:)
Boşuna para verme derim, 2-3 tl lik testlerde onun kadar doğru sonuç veriyor, en garantisi dersen, birazcık sabret direk kan testine git:)
ben de bugün gördüm ilk defa keseyi:) Doktorum bir kısıtlama getirmedi bana, progestron ve folik asit ilaçlarına devam dedi, ilk üç ayda yaşayacağım duygu durumlarından, ruh halinden bahsetti, 3 ana öğün 3 ara öğün beslen , mide bulantıların olacak, bebek beslenemiyor diye endişe etme, dozunda olmak üzere her şeyden yiyebilirsin dedi , öyle işte, sen de doktorunun önerilerini paylaşırsan benim için iyi olur canım:)
Canım bu kadar erken nasıl karar verdi doktorun sezeryanePek birsey söylemedi bana. Sadece sezeryan olacağını ve onun yapamayacağını. Dolayısıyla konuşacak pek birsey kalmadı
bende şubatın ilk annelerinden olucam inşallah yeni öğrendim hamiş olduğumu :)
Bende sasırdım daha 5. Hafta sonuçtaPek birsey söylemedi bana. Sadece sezeryan olacağını ve onun yapamayacağını. Dolayısıyla konuşacak pek birsey kalmadı
bende çok merak ettim bu kadar kısa sürede sezeryan kısmına nasıl karar verdiği, doğum konusu açılmadı bile bizde...Pek birsey söylemedi bana. Sadece sezeryan olacağını ve onun yapamayacağını. Dolayısıyla konuşacak pek birsey kalmadı