- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
haberlerinizi bekliyoruz, hayrlı olsun şimdiden :)mrb kızlar, nihayet kandaki beta hcg seviyem 1000 i aştı ve doktorum ultrasona çağırdı:) yarın miniğimizi ilk defa göreceğiz inş :) Tedavim sırasında fix altta ultrasonla bakıyordu şimdi göbekten bakar diye umut ediyorum ama gene de hazırlıklı gideceğim... Sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor. Çevremdeki çoğu herkes uzanma, süpürge tutma vs diye bir sürü uyarı yapıyorlar ama işin aslını yarın doktoruma soracağım:) Bir de ben gebe kalmadan 3 ay süresince hormon ilaçları kullandığım için 6 kilo aldım... İlk üç aylık sürede bu 6 kilonun bir kısmını vermeye çalışacağım,sonrasında da çok almamaya dikkat edeceğim. Umarım güzel bir gebelik geçiririm:)
Kullananları duydum hatta bende kullanmıştım bir kere silik çizgi Çıkıpta kanda çıkmayanları okudum bence en güvenilirler normal gebelik testleri ben onlarda hiç yanılmadım ama şimdi hiç test yapmama kararı aldımArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum
Çok kötü yaa hem hassas hem pahalı hemde çıkmıyor 1 Haziran doğum günüm eşime sürpriz yapmak istiyorumKullananları duydum hatta bende kullanmıştım bir kere silik çizgi Çıkıpta kanda çıkmayanları okudum bence en güvenilirler normal gebelik testleri ben onlarda hiç yanılmadım ama şimdi hiç test yapmama kararı aldım
çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin şubat ayının anne adayları gelmeye başladı...Sabah tekrarladim testleri. Pembe olan bebetime. Oburu 6 liralik test. Adete 4 gun var insallah saglikli bir gebelik olur.
ben 3 kere denedim, o test adet gününden önce maalesef YANLIŞ POZİTİF gösteriyor. para verip aldiysan adet gunun gelmeden yapma canım , bence tabi.ArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum
böyle güzel bi sürpriz olurdu ama nasip artıkben 3 kere denedim, o test adet gününden önce maalesef YANLIŞ POZİTİF gösteriyor. para verip aldiysan adet gunun gelmeden yapma canım , bence tabi.
TAVSİYEM BEKLENEN ADET GÜNÜ YAPMAN, İNŞ HAYRLISIYSA HAMİLESİNDİR, AMA DEĞİLSEN ÖNÜMÜZDEKİ AY KESİNLİKLE PAHALI BİR TEST ALMA, UCUZ OLANLAR DA SİLİK BİLE ÇIKSA ÖNEMLİ DEĞİL, SİLİK BİLE ÇIKSA HAMİLESİNDİR MUTLAKA.Bilemedim yaa
böyle güzel bi sürpriz olurdu ama nasip artık
hayırlı olsun. güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın inşallah.ilk hamileliğin mi?Ben de Şubat annesi olucam inşallah. Daha bugün gördüm keseyi çok güzel bir duygu
Ben de maşallah kenesi olucam inşallah. Daha bugün gördüm keseyi çok güzel bir duygu
İnşallah darisi bizim başimiza arkadasim yahayırlı olsun. güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın inşallah.ilk hamileliğin mi?
gecen yıl tam 8 haziranda bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu. inşallah Allah gönlüne göre verir.ArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?