2016 Şubat Anneleri

Şubat 2015 annesiyim burda güZel arkadaşlıklar edindik umarım sizlerde öyle olursunuz
Rabbim bebeklerinize sağsalim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kolay ve hayırlı doğumlarınız olsun inşallah

Şubat 2015 annesiyim bende kandil günü öğrenmiştim hayırlısıyla kavuş inşallah :)

Benim aşırı derece kasık ağrım var gece bir uyandiriyor agri sende de var mi öyle bi agri canım
İlk gebeliğimde benimde çok vardı ama bunda olmadı canım.Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif huzursuzluk hissi oluşuyor.Ama bildiğim kadarıyla normal bebiş yerleşiyor demekki.Ne güzel nasip kısmet olursa aynı dönemlerde doğum yapcaz seninle

Bugün adet günümdü hala olmadım yarın test yapıcam hayırlısıyla hamişimdir inş...
Aa gerçekten mi benim tahmini doğum 8 şubat
Canım rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kafama takılan bişey okdu benim satım 27 nisan beklenen doğum tarihim 2 şubat gözüküyor. hamileysm şuan 4 hafta 2 günlüğüm..Senin beklenen doğum tarihin nasıl 8 şubat oluyor anlaadım ocak annesi olabilirmisin yanlış hesapladın sanırım.yada sitenin hesaplamasında bi sıkıntı var

Son düzenleme:

Ayyy.. Cok heyecan verici. test sonucunu bizimle de paylas insallah yarin guzel haberlerini aliriz. Benim sat 14 mayis zaman gecmiyor

mrb kızlar, nihayet kandaki beta hcg seviyem 1000 i aştı ve doktorum ultrasona çağırdı:) yarın miniğimizi ilk defa göreceğiz inş :) Tedavim sırasında fix altta ultrasonla bakıyordu şimdi göbekten bakar diye umut ediyorum ama gene de hazırlıklı gideceğim... Sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor. Çevremdeki çoğu herkes uzanma, süpürge tutma vs diye bir sürü uyarı yapıyorlar ama işin aslını yarın doktoruma soracağım:) Bir de ben gebe kalmadan 3 ay süresince hormon ilaçları kullandığım için 6 kilo aldım... İlk üç aylık sürede bu 6 kilonun bir kısmını vermeye çalışacağım,sonrasında da çok almamaya dikkat edeceğim. Umarım güzel bir gebelik geçiririm:)

[QUOTE="thebeauty, post: 41156763, member: 39871Bebeğimiz zlar, nihayet kandaki beta hcg seviyem 1000 i aştı ve doktorum ultrasona çağırdı:) yarın miniğimizi ilk defa göreceğiz inş :) Tedavim sırasında fix altta ultrasonla bakıyordu şimdi göbekten bakar diye umut ediyorum ama gene de hazırlıklı gideceğim... Sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor. Çevremdeki çoğu herkes uzanma, süpürge tutma vs diye bir sürü uyarı yapıyorlar ama işin aslını yarın doktoruma soracağım:) Bir de ben gebe kalmadan 3 ay süresince hormon ilaçları kullandığım için 6 kilo aldım... İlk üç aylık sürede bu 6 kilonun bir kısmını vermeye çalışacağım,sonrasında da çok almamaya dikkat edeceğim. Umarım güzel bir gebelik geçiririm:)[/QUOTE]

Tebrik ederim darısı biz bekleyenlerin başına. Bebeginiz sağlıklı olsun da kilolar verilir onu hiç takmayın bile

Benimde kasık ağrım ve bel ağrım var bat 6 haziran acaba bir sey var mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum. 8 haziran pazartesi gününe kadar bekleyecegim kanamam olmazsa kan testi yaptıracağım ins. vardir hayal kırıklığına uğramam

Merhaba bayanlar sat 2 mayis bat 2 haziran. Yani bes gun var adete. Laboquick erken gebelik testi yaptim. Sizce var mi biseyler test yaniltmiyordur umarim

Eklentiler

• IMG_20150528_123342.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20150528-WA0005.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba bayanlar sat 2 mayis bat 2 haziran. Yani bes gun var adete. Laboquick erken gebelik testi yaptim. Sizce var mi biseyler test yaniltmiyordur umarim

Silik bi çizgi var canım
Genelde boyle cikinca gebelik oluyor ama hemen bi kan testi yaptır kesin olsun
Benimde SAT 2 mayıs ama benim adet döngüm 35te bir. Bennde mi yapsam ki :) bu testin fiyatı ne kadar canım?

Silik bi çizgi var canım
Genelde boyle cikinca gebelik oluyor ama hemen bi kan testi yaptır kesin olsun
Benimde SAT 2 mayıs ama benim adet döngüm 35te bir. Bennde mi yapsam ki :) bu testin fiyatı ne kadar canım?
İnternetten ovulasyon testi ile beraber aldım ben. Sabah tekrarlıcam umarım test yanılmıyordur. Benim döngüm de 32 de bir. Sabah yapsan çıkabilir seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…