2016 Şubat Anneleri

mrb kızlar, nihayet kandaki beta hcg seviyem 1000 i aştı ve doktorum ultrasona çağırdı:) yarın miniğimizi ilk defa göreceğiz inş :) Tedavim sırasında fix altta ultrasonla bakıyordu şimdi göbekten bakar diye umut ediyorum ama gene de hazırlıklı gideceğim... Sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor. Çevremdeki çoğu herkes uzanma, süpürge tutma vs diye bir sürü uyarı yapıyorlar ama işin aslını yarın doktoruma soracağım:) Bir de ben gebe kalmadan 3 ay süresince hormon ilaçları kullandığım için 6 kilo aldım... İlk üç aylık sürede bu 6 kilonun bir kısmını vermeye çalışacağım,sonrasında da çok almamaya dikkat edeceğim. Umarım güzel bir gebelik geçiririm:)
haberlerinizi bekliyoruz, hayrlı olsun şimdiden :)

Kızlar merhaba...aranızda ovulasyon testı kullanarak yumurtlaması ı takıp eden var mı?kullanıp da gebe kalmanıza yardımcı oldu mu ben basladım üç gündür takıp ediyorum bakalım hayırlısı hangi günü göstericek test yumurtlama için hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar merhaba benim sat 8 mayıs bat 31 mayıs heyecanla beklemedeyim kısmet olursa eğer şubatta 3. çocuğumu kucaklamak istiyorum .
hepimiz için hayırlısı olur umarım

ArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum

ArkAdaşlar predictor early aldım 4 gün önceden Yapılıyor kullanan var mı bat 2 Haziran 1 haziran denemek istiyorum
Kullananları duydum hatta bende kullanmıştım bir kere silik çizgi Çıkıpta kanda çıkmayanları okudum bence en güvenilirler normal gebelik testleri ben onlarda hiç yanılmadım ama şimdi hiç test yapmama kararı aldım

Sabah tekrarladim testleri. Pembe olan bebetime. Oburu 6 liralik test. Adete 4 gun var insallah saglikli bir gebelik olur.

Eklentiler

• IMG_20150529_075702.jpg
    IMG_20150529_075702.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_20150529_075713.jpg
    IMG_20150529_075713.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 999
Kullananları duydum hatta bende kullanmıştım bir kere silik çizgi Çıkıpta kanda çıkmayanları okudum bence en güvenilirler normal gebelik testleri ben onlarda hiç yanılmadım ama şimdi hiç test yapmama kararı aldım
Çok kötü yaa hem hassas hem pahalı hemde çıkmıyor 1 Haziran doğum günüm eşime sürpriz yapmak istiyorum

Sabah tekrarladim testleri. Pembe olan bebetime. Oburu 6 liralik test. Adete 4 gun var insallah saglikli bir gebelik olur.
çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin şubat ayının anne adayları gelmeye başladı...

Bilemedim yaa

böyle güzel bi sürpriz olurdu ama nasip artık
TAVSİYEM BEKLENEN ADET GÜNÜ YAPMAN, İNŞ HAYRLISIYSA HAMİLESİNDİR, AMA DEĞİLSEN ÖNÜMÜZDEKİ AY KESİNLİKLE PAHALI BİR TEST ALMA, UCUZ OLANLAR DA SİLİK BİLE ÇIKSA ÖNEMLİ DEĞİL, SİLİK BİLE ÇIKSA HAMİLESİNDİR MUTLAKA.

Herşey yolunda giderse bende 6 Şubat annesi olacağım daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşadım Su anda da çok şükür hamileyim beta 266 çıktı ama bugün kkan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gobekten iğne yemeye basladım haftaya perşembe keseyi görebiliriz inşallah sonra da kalp atışını duyarım Ondan sonra buraya daha fazla katılırım Su anda korkuyorum sadece beklemedeyim Dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen Sizinle kalmak istiyorum ben de

merhabalar herkese bende bugün öğrendim hamile olduğumu,geçen ay nisan 25'te 6 haftalık düşük yapmıştım bu ay tekrar nasip etti rabbim mucize gibi :KK68: birde kimyasal gebelik geçirmiştim ben şimdi korku heyecan,mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum inşallah bu kez yüzümü güldürür rabbim,herkes sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine,beni de alın aranıza :KK19: bu da bugün yaptığım testim

Eklentiler

• P_20150529_160859.jpg
    P_20150529_160859.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 85
X