• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Aa ben de hiç kullanmadım acısını da bilince care ayarısındayım xl olanlar varmıs c d cup olanlara onlar öneriliyormus baya arastırıyorum alırım büyük ihtimal inşallah işe yarar
Evet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyor 🙈 Ne zaman bebeği doğru kavratmayı başardım kurtuldum.

Kızlar hamama girmemizde bir sakınca var mı? 14+1 deyim. Bizim sitede hamam var ve hamilelikten önce haftada 1 orda yıkanır keselenirdğm. 3 aydır hiç gitmedim ama vücudum alıştıpı için artık bu şekilf temiz hisseedemiyorum. Kese yapmadığıö içn vücudum dökülmeye başladı. Evde de kese yapmk istemiyorum mis gibi hamam dururken küçücük duşlukta yıkanmk zor geliyo . Kimileri sıcak iyi değil diyor sma ben hamilelikten önce indiğimde çok hamile görğyordum hatta saunaya girenler bile varsı
hamileyken sıcak su ile duş almayın denildiğini biliyorum. Ilık su olması lazım. Birde hamam gibi ortak kullanılan yerler riskli diyebiliyorum.

Son düzenleme:
Evet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyor 🙈 Ne zaman bebeği doğru kavratmayı başardım kurtuldum.
Aynen ben de ve o süreçte aklımdan tek geçen binlerce insan rahat rahat emzirirken nasıl olur da ben yapamıyordum ve hiç başaramayacakmısım gibiydi agzıma mendil koyuyordum bağırıp da çocuk sesimden korkmasın diye ama sonrasında muazzam bir duygu emzirmek inşallah direkt o evreye geceriz bu sefer zorluk yaşamadan🤲

Kefir ayran soda valla meyveli de çekiyor canım napayım içiyorum ben arada 😅 canım çok çekerse ben içiyorum kola çok nadir ama illa gazlı birşey içeceksem portakal suyuyla sodayı karıştırıyorum

Selam anneler biz de 12+2 günlük olduk cinsiyet tahmin eder misiniz☺️

Eklentiler

• IMG_4992.webp
    IMG_4992.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4993.webp
    IMG_4993.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar merhabalar 12+3 teyim bulantilarim hala gecmiyor bir de üstüne grip oldum zor bir surecten geciyorum. Bulantisi olanlar ne zaman gecti ben artik dayanamiyorum kusmaktan yoruldum prilam iciyorm ama yine de bu sekilde

Kizlar sizde tansiyon sorunu yasiyormusunuz, 2 haftadir tansiyonum yukseliyor ozellikle aksamlari. Normalde 8-5 dusuk tansiyonluyum 11 yukseliyor ve carpintim cok oluyor, doktorlarin cogu takmadi bunu devlette ama ozeldeki 11 olmamasi lazm tuzu kes dedi.
Daha demin yine 11 gidiyordu, limonlu su ve muz yedim simdide 7-4 olmus yarim saatte buda sikinti yaratirmi ay kafayi yicm 😁

Eklentiler

• IMG_20241215_212733.webp
    IMG_20241215_212733.webp
    15 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar sizde tansiyon sorunu yasiyormusunuz, 2 haftadir tansiyonum yukseliyor ozellikle aksamlari. Normalde 8-5 dusuk tansiyonluyum 11 yukseliyor ve carpintim cok oluyor, doktorlarin cogu takmadi bunu devlette ama ozeldeki 11 olmamasi lazm tuzu kes dedi.
Daha demin yine 11 gidiyordu, limonlu su ve muz yedim simdide 7-4 olmus yarim saatte buda sikinti yaratirmi ay kafayi yicm 😁
Tansiyon için kalp doktoruna yönlendiriyor doktorlar bazıları da corasprin kullandırıyor tedbir amaçlı doktoruna kontrolde danış bence tansiyon önemli hamilelikte

Cok dusmus canim
Benim de dusuk tansiyonum var 9-6 10-6 hep boyle gider daha bu kadar dusmedi muz tatli limon eksi denge bozmustur kan basincinda
Az uzan dinlen gecer ama bi tuzlu ayran ic biraz istersen

Tansiyon için kalp doktoruna yönlendiriyor doktorlar bazıları da corasprin kullandırıyor tedbir amaçlı doktoruna kontrolde danış bence tansiyon önemli hamilelikte
Ben direk kardiyolojiye gidicem, doktorlara sordugum 8 tansiyonlu biri 11 olursa normal duzeyde olan (tansiyonu yukselmis) biri gibimi degerlendirilir. Bunun cevabini asla alamadim. 11 cogu insana gore normal ama ben hipotansiyonum. Neyse bi randevu alayim en iysi

Cok dusmus canim
Benim de dusuk tansiyonum var 9-6 10-6 hep boyle gider daha bu kadar dusmedi muz tatli limon eksi denge bozmustur kan basincinda
Az uzan dinlen gecer ama bi tuzlu ayran ic biraz istersen
Dusmesi benim icin iyi aslinda, her aksam 11 yukseliyor ve korkuyorum bebege zarari olur diye :(

Back
X