Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Aa ben de hiç kullanmadım acısını da bilince care ayarısındayım xl olanlar varmıs c d cup olanlara onlar öneriliyormus baya arastırıyorum alırım büyük ihtimal inşallah işe yarar
Evet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyor 🙈 Ne zaman bebeği doğru kavratmayı başardım kurtuldum.

Kızlar hamama girmemizde bir sakınca var mı? 14+1 deyim. Bizim sitede hamam var ve hamilelikten önce haftada 1 orda yıkanır keselenirdğm. 3 aydır hiç gitmedim ama vücudum alıştıpı için artık bu şekilf temiz hisseedemiyorum. Kese yapmadığıö içn vücudum dökülmeye başladı. Evde de kese yapmk istemiyorum mis gibi hamam dururken küçücük duşlukta yıkanmk zor geliyo . Kimileri sıcak iyi değil diyor sma ben hamilelikten önce indiğimde çok hamile görğyordum hatta saunaya girenler bile varsı
hamileyken sıcak su ile duş almayın denildiğini biliyorum. Ilık su olması lazım. Birde hamam gibi ortak kullanılan yerler riskli diyebiliyorum.

Son düzenleme:
Evet xl olanlar ben alırken yeni çıkmıştı. B giyerim cup olarak ama belkide yanlıştır bilemedim. İnşallah yarar. Ayva çekirdeği, tahindeki yağ, zeytinyağı bana bunlar önerilmişti. Hepsini yaptım ama düzenli yapamadım yıka vs çıldırcak gibi oluyordum bir yandan ateş basıyor 🙈 Ne zaman bebeği doğru kavratmayı başardım kurtuldum.
Aynen ben de ve o süreçte aklımdan tek geçen binlerce insan rahat rahat emzirirken nasıl olur da ben yapamıyordum ve hiç başaramayacakmısım gibiydi agzıma mendil koyuyordum bağırıp da çocuk sesimden korkmasın diye ama sonrasında muazzam bir duygu emzirmek inşallah direkt o evreye geceriz bu sefer zorluk yaşamadan🤲

X