2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .

Sağolun kızlar valla ikiz hamilelik hem çok zor hemde çok stresli imiş hayirlisiyla bi sağlıklı dogduklari günleri girsek .. detaylida belli olucak suyun durumu ona göre belki doktor yatirabilir sonuçları görmeden bişey demedi

Ben de oyle guya gezecektim herseyimi kendim yapacaktim ne planlarim vardi. 10. Haftada bi kanamam oldu aylardir kimildamaya korkuyorum. Ben de telefona bagli yasiyorum. Onceden telefonun internetini 1 gb anca kullanirdim bilg muhendisi oldugum halde evde bilgisayar internetle kesinlikle ugrasmazdim simdi gunde nerdeyse 1 gb harciycam :)
Bir de bende dalginlik boyle bi zeka geriligi gibi bisey oldu gercekten :) bu bebeler iq somurusu de yapiyor sanirim :)

Haha canım yaa o bende de var gidip geliyo arada aklım :)) belki biz araştırmaya merak etmeye üniversite yıllarında alışmış olduğumuz için mi bukadar psikopatlaştık. Doktorm da kızıyo ama okumama engel olamıyorum

Kizlar tlcde john ve kate diye bi program vardi simdi izlemeniz lazim cok tatlilar. Once ikizleri sonra altizlari olmus sekiz cocuk :))

Valla zeka konusunda katılıyorum tövbe tövbe bi alıklaştım birşey oldu :) ahh yaa son haftalar kızlar hepimize iyi gelmedi döküldük bi sırayla aman bebeklerimiz iyi olsunlar da ben ve benim gibi yatanların yanında en azından günlük hayatlarına devam edenler de var en azından etmeye çalışanlar diyelim:) ben tek Bebek hamileliği geçirmiş biri olarak çok net söyleyebilirim ki bu yaşadığımız stres sıkıntı ve fizyolojik tüm problemler normalde son ayda yaşanıyor biZ erkenden başladık işte ikiz beklemenin farkı...

Sanirim 4 hafta once yikadim utulemesi yerlestirmesi bir ay surdu. Arabayla besikleri de 2 hafta once aldik. Nevresim almadim. ne alacagima karar verdim kredi kartimin hesap kesim tarihini bekliyorum. battim iyice
Canim hangi marka deterjan kullaniyosun? Bir dentoz mu sivi mi deterjanin. Bende alip yikamay baslicam artik

Bende de unutkanlık oldu unutmaya başladım .. valla bu ilk gebeligim ama bu stresle bi diger gebeliği zor düşüncem gibi geliyor 20 li haftalardan beri sıkıntı stres başladı 3 haftadır yatıyorum zaten yine yatmaya razıyım yeterki kızlarım iyi olsun

Ben dalan roxy ile yikadim bebişlerimin kiyaferlerini.tamamen bitkisel toz sabun.. yumuşatıcı kullanmadim ve kullanılmaması gerektiğini duydum.çünkü onların teni oldukça hassas olduğu için alerji yapabilirmiş.kesinlikle önermiyorlar.ayrıca yikayali 1 ay oldum nerdeyse hala dolabı her açışımda mis gibi kokuyolar.

Kizlar bende unutkanlık falan bi alıklık hali var birde buaralar çok yorgunum sanki günlerdir uyumamışım gündüzleri erken kalkıyorum ama öğleden sonra uyuyorum hep. Tabi o arada yemekte yemiyorum kan ter icinde uyanip yemeğe saldırıyorum ama elim ayağım titriyor kan şekerim düşmüş gibi uyku hali bayadır var ama bu anlattığım iki üç gündür var. Eşim gidelim hastaneye dedi ama doktorum her defasında yatış yaptırıyor bıktım yediklerime dikkat edeyim devam ederse gideriz dedim. Şeker yüklemesinde sonuçlarım iyiydi sonradan şeker problemi oluşur mu acaba bi fikriniz var mı?

harme ben hacışakir in matik granül sabunu kullanıyorum,onu kullanıyordum oğlumda da mis gibi lavanta kokuyor Bebek kokusuyla karışık-yumuşatıcı kullanmadım ama bingonun kokusuz olanını bulamadım o yüzden...fiyat olarak hem uygun hemde deterjan değil doğal sabun hiç şaşmaz onu kullanırım her zaman hatta kendi gecelik pijamalarımı da onunla yıkadım ki temas ettikleri herşey deterjandan ve sentetiklerden uzak olsun

Canim hangi marka deterjan kullaniyosun? Bir dentoz mu sivi mi deterjanin. Bende alip yikamay baslicam artik
Hacisakir granul sabun tozu aldim. Yumusaticisiz bile yumusak oldu kokusu da cok hos. Benim cok oldu yikama isini bitireli. Bugun ana kucagi kiliflarini da sokup yikadim. Haftaya uyku seti gelecek en son onu da yikayim final :))

Kafaya takma tatlim aynen birebir yasiyorum bende. Gecen haftaya kadar neredeyse yemek yemeden yasayabilirdim simdi dedigin gibi midem kazinarak uyaniyorum ve ratlidan tiksiniyordum simdi tatli yiyorum. Dr buyuduler kalori ihtiyaci artti ondan dedi. Sekere gelince benimde basta dusuk cikmisti gecen hafta su fazla cikinca tekrar sekere bakti. Gene dusuk cikti ama bakarken son gunlerde seker artabilir dengeli beslen dedi

Evet canım dengeli beslenmedim buara galiba gündüzleri çok uyudum aç kaldığım için oldu sanırım bebeklerim maşallah 2080gr olmuşlar dediğin gibi daha çok kaloriye ihtiycmz var

Evet canım dengeli beslenmedim buara galiba gündüzleri çok uyudum aç kaldığım için oldu sanırım bebeklerim maşallah 2080gr olmuşlar dediğin gibi daha çok kaloriye ihtiycmz var
Masallah onlara 32yi tamamladin bu arada supersin :) doktorum kendini kisitlama canin istiyorsa bir porsiyon tatli yiyebikirsin kalori ihtiyacin artiyir demisti. Seker yemesek daha iyi ama yeyince de kendimizi zehirlemiyoruz zaten sekerimiz yokmus. Bi de soyle keyif icin yediginde moral olarak donuyorsa seni mutlu ediyorsa bence yemekte sakinca yok

Evet canım çok şükür tamamladım şimdi moral olarak daha iyiyiz 36. Haftaya umutlandık bizim doktorumuz şekeri yasaklamıştı eşimde falan engel oluyor ama deli gibi tatlı istiyorum bidahaki gidişimde sorayim bakayım normalde tatlı hiç aramayan ben rüyamda deli gibi tatlılar yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…