2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Her hafta gitmen de ne güzel için rahatlıyordur doktorla sürekli iletişim halindesin. Benim doktorm biraz ilgisiz yemek içmek ile alakalı bişey konuşmuyor. Olsun napalım. Dediğin çok doğru yetmiyor demekki artık yediklerimiz. İnşallah 2500 leri görürüz canım :)

Kızlar bu lansinoh göğüs kremi sancımi yyapıyor.korktum bende kullanmaya bbaşlamıştım çünkü göğüs uçlarim kabuk kabuktu.bu krem yumuşatmişti ama şimdi kullanmasam mi acaba

Ne güzel konulara değinmişsiniz hanımlar çok önemli emzirmek her anne gibi bende çok istiyorum birde önümüz kış kapanırım eve çok gelende olmaz ev isiyle uğraşmaz fırsat buldukça dinlenirim emziririm diye düşünüyorum çünkü uykuda çok önemliymiş. Benim annem 15 gun kalicak yanimda sonra yalnızım zorlanicam muhtemelen ama ben karışılmasındanda nefret ederim böylesi daha iyi. Suan düşüncelerim bunlar tabi kısmet herşey inşallah bol bol sütlerimiz olur mama vermek zorunda kalmayız.

Evet Dr konusunda şanslıyım çok şükür ama tabi birde sancılanıp hastanede yatınca iki kez iki kez de acilde yatınca ;"erken doğum riskli gebelik grubuna" girdim o zamandır haftada bir gidiyorum kilo gelişim ve serviks ölçümü yapıyor herhafta nst ile birlikte duruma göre her seferinde bir sonraki görüşmeye kadar doğum planı yapıyoruz... İleri riskli gebelik durumundaymışım ben

Maşallah canım böyle böyle en az 36. Haftaya kadar gidersin inşallah:) hangi hastaneye gidiyosun bebek yoğunbakımı iyimiymiş? Ben de alternatif hastane arıyorum çnkü dolu olabiliyo bizim de günümüz saatimiz belli değil

Canım geçen hafta yazmıştım dr um çok tatlı ama Bebek yoğun bakım Dr ayrılmış şu anda çalışmıyormuş Fatih üniversite hastanesine gidiyorum Şirinevler de. ama medikal park Bahçelievleri yedekte tutuyorum Orası ile görüştüm yoğun bakım için orda bir problem yok zaten iki Dr paralel gidiyordum her iki hastaneye acil bir durum olursa medikal parkı tercih adicem ama herşey yolunda giderse Fü hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum sırf Dr um için hayırlısı artık Allah'tan umarım hepimiz hiç bu sıkıntılara gerek duymadan vaktiyle alırız bebeklerimizi kucağımıza selametle

Evet hatırladım yazmıştın ama o zamanlarda aklıma hiç böyle bir problem olacağı gelmemişti. İnşallah dediğin gibi hiç Gerek kalmaz bu sıkıntıllara

Evet hatırladım yazmıştın ama o zamanlarda aklıma hiç böyle bir problem olacağı gelmemişti. İnşallah dediğin gibi hiç Gerek kalmaz bu sıkıntıllara
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla aşırı bebeklerimizi gerçi haftalar geçtikçe daha da rahatlıyorum biliyorum ki olası bir sorunda bebeklerimiz kendini toplayacak güce sahip Allah ın İzniyle

Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla aşırı bebeklerimizi gerçi haftalar geçtikçe daha da rahatlıyorum biliyorum ki olası bir sorunda bebeklerimiz kendini toplayacak güce sahip Allah ın İzniyle
İnşallah canım ben de aynı hissiyattayım. Her geçen gün seviniyorum bu hafta da bitti çok şükür diyorum :) böyle böyle bakarsın 38 leri bile görürz. Burdaki arkadaşlığımz bana moral veriyor, bu süreci daha moralli geçiriyorum desteklerinizle. Bebeklerimizin ihtiyacı olan 3 şeyden 1 i moralmiş zaten stresten uzak kalmakmış:) hep böyle destek olalım birbirimize, paylaşalım yardımcı olalım olabildiği kadar. Veee 36.haftaları görüp patır patır mutlu, sağlıklo doğum haberlerimizi verelim birbirimize inşallah

İnsallah canim sagol guzel dileklerin icin :) ben de her gun seviniyorum bir gun daha gecirdik diyorum :)
Geceleri uyuyamiyordum.iki gundur gunduz uyumaya basladim. Az uyuyorum ama daha rahatmis boyle tavsiye ederim.
İki sepete bebiskolarla ve kendime hastaneyee gotureceklerimi atmaya basladim bugun ve gene garip bir heyecan sardi icimi :) bi kac sey disinda neredeyse haziriz

Yani bence de pozitif olmak ve moral çok önemli şimdi de doğumdan sonra da...böyle böyle yaklaşıyoruz Mutlu sona Allah'ın izniyle ben de yavaştan bavulu hazırlamaya başladım

Canım benim çok şükür diyelim inşallah böyle de devam eder, maşallah hepimize. Ne güzel çantanı hazırlamaya başlamışsın ben daha hiç başlamadım ama sen söyledin diye beni de heyecan sardı :) yaklaşıyoruz demek gerçekten de. Ben de haftasonu tamamlıcam inşallah, sonra da yıkamaya başlarım bücürlerin kıyafetlerini. Siz de yıkadınız dimi ? İçime sinmedi benim yeni de olsa

Ne güzel şeyler yazmışsiniz kızlar bende buaralar gündüzleri uyuyorum geceleri zor geçiyor. Burda sizinle yazışmak çok moral oluyor bana da benimle aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güç veriyor insana. Bizim kiyafetlerimiz bayadir hazir yikandi ütülendi çantalarımizda hazir kizlara bi valiz kendim içinde küçük bi canta hazırladık ama hergün birşey eklettiriyorum evi taşıyacağım bu gidişle

İyi geceler kızlar bugün benimde doktor Kontrolüm vardı ilk kez nst ye bağladı doktor herhangi bi sancı çıkmadı ama bebeklerden biri yine çok assada ve suyu çok az gözüküyor doktor üstteki bebek ezdigi için de az gözüküyor olabilir ya da suyu azalmış olabilir dedi çarşamba detaylı ultrason a giricem orda bakilack suları tedirgin oldum çok doktor hiç olmazsa 3 hafta daha dursalar iyi dedi daha çok küçük bebişlerim allahım hepimize zamanında doğum etmeyi nasip etsin

Canım inşallah sorun olmaz. Ayrıntılı ultrasonda doktorun söyleyeceklerine göre belki hastanede yatıp hergün kontrol altında olman daha iyi olur. Gerçi sanmıyorum şimdi öyle birsey olsun ama 30 lu haftaları gördüğünde hastanede olman çok iyi olur bana kalırsa. Hergün suyunu sancını bebeklerin kalp atışlarını kontrol etmeliler çnkü. 28 den sonra risk çok azalıyor artık sen de rahat ol canım ne kadae rahat olursan o kadar faydası olur. Bol bol yat dinlen evde. Bakalım doktor ne diyecek canım.

Sanirim 4 hafta once yikadim utulemesi yerlestirmesi bir ay surdu. Arabayla besikleri de 2 hafta once aldik. Nevresim almadim. ne alacagima karar verdim kredi kartimin hesap kesim tarihini bekliyorum. battim iyice

Aynen canim ya :) sabah gozumh acip bakiyorum gece yatarken bakiyorum ne alemde kizlar diye
Ben de dun iste iki sepet yaptim aklima geleni atiyorum icine

Sıkma canini tatlim bol bol su ic. Havuc suyu diyorlarlardi sanirim suyu artirmak icin ama emin degilim asiriya kacmadan icebilirsin cunku icinde a vitamini var fazlasi zararli olabilir. Banada suyun fazla dedi yapacak da bisey yokmus ama sorun olacak diyede bisey yok. İki arkadasim fazla suyla gecirdi hamileliklerini suyu az olansa cok daha fazla

FairyTale61 gecmis olsun canım bu haftalarda sıkıntılar başlıyor genelde benimde suyum fazla ama hastane yattım bir süre senin haftalarındaydim şimdi daha sık kontrollerle ve hep yatarak geçiriyorum günleri moralini bozmamaya calis canım doktorum en önemli tedavi moral diyor hep hayırlısıyla doldurucaz haftalarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…