- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
Valla kızlar demek ki son haftalarda duyduğum tatlı krizi nedeni buymuş kaldı ki öyle tatlı krizi geçiren kızlardan değildim şimdi ne tatlısı yesem tatlı mı yapsam markette tatlı gibi birşey varmıdır ki diye düşünüyorum günde birkaç kez tutuyo birini meyveyle atlatıyorum ilkindide ama ne meyve Onunda azı kesmiyor frene basayım derken daha da hızlanıyorum
maaşallah onlara ben de yarın umarım ikiyi geçtiklerini duyarım bir haftadır resmen uykumda bile yemek yiyorumEvet canım dengeli beslenmedim buara galiba gündüzleri çok uyudum aç kaldığım için oldu sanırım bebeklerim maşallah 2080gr olmuşlar dediğin gibi daha çok kaloriye ihtiycmz var
seni okumak bile ne Mutlu etti beni evet bari bir porsiyon yiyelim bubhaftaya kadar kaçtım yani aramadım bile tatlı bu haftalarda demekki ihtiyaçtanMasallah onlara 32yi tamamladin bu arada supersin :) doktorum kendini kisitlama canin istiyorsa bir porsiyon tatli yiyebikirsin kalori ihtiyacin artiyir demisti. Seker yemesek daha iyi ama yeyince de kendimizi zehirlemiyoruz zaten sekerimiz yokmus. Bi de soyle keyif icin yediginde moral olarak donuyorsa seni mutlu ediyorsa bence yemekte sakinca yok