- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Canım inşallah sorun olmaz. Ayrıntılı ultrasonda doktorun söyleyeceklerine göre belki hastanede yatıp hergün kontrol altında olman daha iyi olur. Gerçi sanmıyorum şimdi öyle birsey olsun ama 30 lu haftaları gördüğünde hastanede olman çok iyi olur bana kalırsa. Hergün suyunu sancını bebeklerin kalp atışlarını kontrol etmeliler çnkü. 28 den sonra risk çok azalıyor artık sen de rahat ol canım ne kadae rahat olursan o kadar faydası olur. Bol bol yat dinlen evde. Bakalım doktor ne diyecek canım.
Sıkma canini tatlim bol bol su ic. Havuc suyu diyorlarlardi sanirim suyu artirmak icin ama emin degilim asiriya kacmadan icebilirsin cunku icinde a vitamini var fazlasi zararli olabilir. Banada suyun fazla dedi yapacak da bisey yokmus ama sorun olacak diyede bisey yok. İki arkadasim fazla suyla gecirdi hamileliklerini suyu az olansa cok daha fazla
FairyTale61 gecmis olsun canım bu haftalarda sıkıntılar başlıyor genelde benimde suyum fazla ama hastane yattım bir süre senin haftalarındaydim şimdi daha sık kontrollerle ve hep yatarak geçiriyorum günleri moralini bozmamaya calis canım doktorum en önemli tedavi moral diyor hep hayırlısıyla doldurucaz haftalarımızı inşallah
Sağolun kızlar valla ikiz hamilelik hem çok zor hemde çok stresli imiş hayirlisiyla bi sağlıklı dogduklari günleri girsek .. detaylida belli olucak suyun durumu ona göre belki doktor yatirabilir sonuçları görmeden bişey demedi